Ik ben zeer tevreden

Simpel en duidelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super rijschool! niks anders over te zeggen!

Een hele fijne en goed rijschool! De coaching was super waardoor ik de eerste keer slaagde. Een aanrader voor mensen die nog opzoek zijn naar een rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuke en zinvolle kennismaking met het motorrijden

Fijne instructeur!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles super goed geregeld!!

Het behalen van mijn E achter C heb ik als fijne opleiding ervaren. Super feedback en goede aanwijzingen en tips mee gekregen.

De groep was te groot.

Leuk om het gedaan te hebben. Nu kan ik het uit m’n bucket list wegstrepen.

Streng maar rechtvaardig

Het was wel pittig omdat men al 32 jaar achter het stuur zit. Maar het is tot een goed resultaat gekomen.

Goed en fijne instructeur

Top!

Uitstekende instructeurs, fijne rijschool!

Super ervaring!

Wat begon met een korte, krachtige uitleg, eindigde in een fijne ervaring. Ondanks dat we wel wat later begonnen en wat eerder eindigden (bij elkaar een kwartiertje) was het een geslaagde dag. Ik zou zeker meer mensen aanraden hun eerste rijervaring hier op te doen.

• Service N.v.t.

Aanrader

Na een moeizame opstart met wat onduidelijke telefooncommunicatie, Uiteindelijk een super goede rij-instructeur gehad die duidelijk en rechtvaardig was. Veel van geleerd en hierdoor mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Ik raad het bedrijf zeker aan.

goede ervaring opgedaan

goed!! blijf zo door gaan..... behalve dat je geen lunch bij het pakket had...

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg enthousiast geworden om m’n motorrijbewijs te halen.

Ik had me opgegeven voor een proefles motorrijden. De uitleg van de instructeur was goed en duidelijk. Echt goed een gevoel kunnen krijgen tijdens de les of motorrijden iets voor me is.

helemaal top

heb het als zeer leerzaam ervaren , duidelijke uitleg , vriendelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede lessen, er wordt tijdens het inplannen meegedacht met de makkelijkste tijd! Je krijgt fijne lessen van kundige personen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel goede rijschool voor BE!

Met dank aan rijinstructeur Ize in geslaag voor BE in 1 dag!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kwalitatieve rijlessen op de persoon gericht

Ik heb de lessen bij Ronald voor het AVB-examen als leuk en leerzaam ervaren. Vooral les gehad van Marije die het altijd persoonlijk wist te houden waarbij je op eigen tempo aan de oefeningen kon werken en daarbij feedback kreeg. Kortom lessen van goede kwaliteit waarbij er goed op de persoon werd gelet.

Helemaal super!!

Ik werd goed ontvangen. Had een hele fijne instructeur en alles verliep super! Ik had een dagopleiding met examen voor mijn BE en in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de fijne lessen Aissa!

Mooie rijschool

Vind het een gastvrije rijschool, met een goede organisatie Heb het eerste oefen rijden dan ook als prettig ervaren, met een goede uitleg en instructies

Erg leuke ervaring

Ondanks heel slecht weer, een erg leuke, leerzame middag gehad. Je krijgt voldoende aandacht en uitleg.

Geweldige instructeur

Top rijschool, instructeur Aicha is erg goed en laat je op de belangrijke details letten.

Alles top geregeld

Heb ondanks de corona een leuke en prettige rijlessen mogen ervaren. Heb veel geleerd en opgestoken. En blij dat ik na mijn eerste rijexamen al snel een herexamen kon doen en gehaald heb. Had een goeie band met Gerben Macnack, was leuke en vertrouwd. Goeie dongen geleerd van hem en toegepast in het verkeer. Echt top!!

Perfect!

BE rijbewijs in 1 dag, dank aan Aissa, goede leermeester. Snelle planning, goede communicatie, juist nu. Professionele begeleiding.

Goede service!

Ik ben van mening dat het een goede rijschool is. Hij is wel een beetje overpriced, maar je krijgt goede service.

In 1 keer geslaagd

Heel de opleiding 1 instructeur gehad, wat overigens dezelfde was als voor de vrachtwagen. Wagen en aanhanger waren in uitstekende staat met alles erop en eraan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles goed geregeld - duidelijke communicatie - Mooie motor experience dag gehad

Alles goed voor elkaar mooie motor experience middag. Duidelijk en goede les en kennismaken met motor rijden. Mocht je twijfelen zeker een middag boeken en motor beleving mee maken op mooi eigen terrein waar je niemand tot last bent.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht