perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorexperience middag gedaan samen met mijn vriendin. Erg leuk en leerzaam. Zowel voor mensen met enige ervaring als zonder is het erg leuk om te doen. Goede begeleiding met voldoende ruimte om je eigen doel te halen op een dag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mee gedaan met de cursus motorexperienceday waarvan ik minder had verwacht dan dit. Dit was echt een fantastische dag. Ik heb heel de dag met een grote glimlach op mijn gezicht op de motor gezeten. Een prettige geduldige instructeur droeg hier met name veel aan bij. Doordat ik geen ervaring had met koppelen was dit in eerst instantie moeilijk om dit te onthouden, maar de instructeur had veel geduld waardoorik het toch onder controle kreeg. Ik vind het hartstikke jammer dat het niet mogelijk is om hier verder te gaan met rijlessen omdat het te ver weg is, maar deze dag raad ik absoluut iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een heel geslaagde en leuke motorrijles. De uitleg en instructies waren duidelijk en goed. \r\nEr heerst een ontspannen sfeer. Het enthousiasme van de instructeur (s) Ronald (s) had een toegevoegde waarde. Het rijden op een afgesloten terrein geeft een veilig gevoel waardoor je meer durft uit te proberen. \r\nIk zal het zeker iedereen aan raden om bij dit bedrijf een motorexperienceday te volgen. Het was super. Groetjes Marja

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij rijschool Ronald een motor experience dag mogen doen. Een fantastische ervaring, mede door het enthousiasme en de professionele begeleiding van de instructeur (Hans). Ik kan en zal dit iedereen aanbevelen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rij school

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne ervaring. Ik hoorde jullie naam altijd vallen als goede rijschool ,dus vandaar dat ik jullie koos. Toen ik telefonish informatie wilde werd ik erg goed en vriendelijk te woord gestaan . Ook het lessen was een leuke leerzame dag ,waardoor ik het examen met een goed gevoel kon afleggen en heb gehaald. Bedankt voor de goede service.(ps ik zag hier geen bromfiets praktijkles bijstaan ,maar dat is hetgene wat ik heb afgelegd ,,al heb ik motorrijles aangevinkt)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie persoonlijke rijlessen met goeie begeleiding

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht