perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren prettig en goed geregeld, ik ben overal tevreden over! Er wordt ook goed gehandeld met een eventuele klacht. Je wordt heel goed voorbereid op je examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen vrijdag met man en dochter een motor experience dag gehad . In één woord: GEWELDIG !!! Onze dank ook aan onze instructeur, Hans, die ons door zijn enthousiasme en vakkundigheid een waanzinnige ochtend heeft laten beleven !! ;-)\r\nZeker een aanrader !!!!!Niet voor niets heb ik een link op mijn facebook account gezet .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een theoriecursus en cursus praktijk genomen voor een brommer cetrificaat. Bij de theorie cursus leer je erg veel en heb je ook een goede mogelijkheid om vragen te stellen. Je bent vrij in het kiezen van hoe lang je gaat tot het examen en vooraf wordt er nog een test afgenomen. Dit vind ik heel erg fijn, zo weet je waar je zit met je kennis. Tijdens de praktijk lessen heb ik veel geleerd en werd er veel informatie gegeven die allemaal goed van pas kwamen tijdens het examen. Ik had een hele aardige instructeur die me corrigeerde maar ook complimenten gaf, wat ik erg fijn vind.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Ronald rijschool de dagopleiding E achter B gevolgd, de gehele dag goede uitleg en rijlessen gehad. Goede rijinstructeur zeer deskundig en ook op z\'n tijd een grap.\r\nS\' middags examen gedaan en nu in het bezit van m\'n E achter B.\r\nBedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een lang gekoesterde wens om motor te rijden, deze experience was voor mij een mooie kans en heeft mij inderdaad het gevoel van een motor onder je k(..) te hebben gegeven. Even heb ik overwogen om toch een motor rijbewijs te gaan halen, maar het verstand zei mij \'een dak boven je hoofd is toch wel heerlijk\'\r\nHet was een hele leuke ervaring mijn dank er voor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 2 uur durende \" Try the Bike\" -Proef -motor rijles.\r\nHierdoor is niet alles wat gevraagd wordt van toepassing...\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf. Van begin tot eind wordt er naar je omgekeken. Hiernaast veel geleerd van de instructeurs, welke dit op een leuke manier deden. Verder waren de lestijden altijd goed in te delen en was de communicatie prima. Zou hier zeker terugkomen als er nog een rijbewijs gehaald gaat worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb motorrijles bij Ronald genoten en kan dit iedereen aanbevelen. De lessen waren nooit saai en heb iedere keer met plezier rijles gehad, van diverse zeer kundige instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring. De motorexperience is een hele leuke en goedkope manier om kennis te maken met motorrijden. van de 3,5 uur heb ik uiteindelijk ruim 2,5 uur op de motor rondjes gereden. Een groot deel van de bijzondere verrichtingen heb ik kunnen oefenen. Met plezier op de motor staat centraal. Voornamelijk zelfstandig oefenen.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht