goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op 16 aug 2013 mijn motorrijbewijs gehaald op 63-jarige leeftijd. Ik heb het mijn instructeurs niet makkelijk gemaakt. Maar het is gelukt. Dit succes is mede te danken aan de kwaliteit en kunde van de instructeurs; met name van Hans. Hij is niet de makkelijkste, maar zit er wel bovenop om het jou/mij goed te laten doen. Chapeau jongens, zet het goede werk voort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de motor experience is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met de motor en te kijken of het motorrijden iets is waar je het rijbewijs voir wilt halen. Heel prettig en leerzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is goed geregeld. Lessen beginnen optijd. Het is fijn dat je materiaal kan lenen (helm, jas). Heel persoonlijk en de koffie staat altijd klaar.\r\nVoor het onderdeel voertuigbeheersing hadden we een paar verschillende instructeurs, dat was wel fijn want ze leggen het toch net even anders uit en sommige dingen begrijp je dan gewoon eerder.\r\nDe instructeurs geven ook graag advies over dingen niet direct aan het examen gerelateerd, bijvoorbeeld kleding en welk type motor ze bij je vinden passen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en persoonlijke lessen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vond de instructeur echt super, hij was enthousiast, duidelijk gezellig maar ook eerlijk en direct,,, alleen al door hem denk je er over na om bij jullie de lessen te gaan volgen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via RONALD rijopleidingen heb ik mijn BE rijbewijs gehaald in slechts 1 dag! Door de goede en rustige begeleiding heb ik deze cursus vrijwel zonder problemen doorstaan. Ik heb hierdoor ook besloten om deel te nemen aan het vaarbewijs en misschien dat ik mijn partner via deze rijschool laat lessen. Dat \'\'misschien\'\' vanwege de afstand tussen onze woonplaats en de rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf was een geweldige ochtend (exp.) met een groupon..ik weet nu heel zeker dat ik wil gaan lessen en zal dit zeker bij Ronald gaan doen Ik wil ook mijn complimenten geven aan Hans die ons deze les gaf was erg leuk !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf RMT dag gedaan met 2 personen. Aardige instructeur. Vooraf gevraagd waar onze knelpunten zaten. Vraag over lesauto natuurlijk niet relevant vandaar \'n 2, we waren er met onze eigen motoren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wilde spoedcursus doen in vakantie. Alles werd gelijk goed en direct georganiseerd zodat ik op korte termijn mijn lessen e.d kon volgen. Perfecte behandeling gekregen in alles. goede instructeur. Heb met plezier mijn lessen gedaan en in korte tijd mijn rijbewijs gehaald. Rijschool Ronald bedankt voor alles!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht