goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn gelest.. Duidelijke uitleg en veel kunnen lachen.. & natuurlijk in 1 keer geslaagd! Thanks Ronald

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de motor experience heb ik voor t eerst kennis gemaakt met het motorrijden, dat was een super ervaring.\r\nWe zijn erg gastvriendlijk ontvangen en qua sfeer leek het net als of we er al elke week al kwamen.\r\nZeer ervaren mensen. 100% aanrader! Mocht ik ooit motorrijlessen willen gaan nemen, hou ik Ronald verkeersopleidingen zeker in m\'n in gedachten als lesschool. We hebben een super ochtend gehad en zijn weer een ervaring rijker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig! Uitleg was prima, we kregen als groep maar ook als individu de kans om vragen te stellen.\r\nStukje theorie was duidelijk en praktijk was ook zeer fijn! Instructeur (Dhr. Hans) was ten allen tijden aanspreekbaar en zeer vriendelijk.\r\n\r\nKortom ik zou iemand die wilt motorrijden zeker de motor experience aanraden bij verkeersschool Ronald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de Motor Experience bij Ronald Verkeersopleidingen gedaan.\r\n\r\nAangezien dit een cadeau was kan ik niet oordelen over de prijs/kwaliteit.\r\nDaarnaast zijn lestijden en lesauto niet relevant en kan ik dus niet in de beoordeling meenemen. Vandaar slechts de voldoende voor deze onderdelen.\r\n\r\nIk heb in ieder geval een mooie ervaring mogen opdoen onder deskundige begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. de Motor exceriance was een hele leuke en goede ervaring om kennis te leren maken met het moterrijden\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima terrein voor AVB oefeningen. Goede instructeurs. Prijs is iets aan de hoge kant, maar dan heb je ook wel wat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en gezellige rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een topervaring, goede instructies en leuk dat we ook wat \"trucjes: op de moter mochten uitproberen. Wel een aandachtspunt is de veiligheid, en het zou leuker zijn als de baan groter was waardoor je harder kon rijden nu was het de snelheid als bij een scooter. Maar ik ben tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een 7 weken theorie lessen gedaan wn toen praktijk examen. ze hebben met me praktijk lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meegedaan aan de motorexperience, duidelijke uitleg en een leuke en leerzame manier om te weten te komen of motorrijden iets voor jouw is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deelgenomen aan de motorexperience dag en het was onwijs leuk. De instructeur was vriendelijk, had veel ervaring en was duidelijk in zijn instructies. Kortom, ik heb veel geleerd op het gebied van motorrijden. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo,\r\n\r\nVooraf heb ik veel gezeur gehad over de eigen verklaring die \'ik\' niet goed geregeld zou hebben.\r\nBlijkt dan \'opeens\' wel geod geregeld, wat ik al eerder had aangegeven.\r\nWat \'meer\' betrokkenheid van mevrouw achter de balie, in de breedtse zin van het woord.\r\nU kunt mij altijd bellen om verdere uitleg te geven: 06-51515422\r\nDit doe ik graag om \'zaken\' te verbeteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, iets duurder dan de goedkope eenmanszaakjes, maar je word hier wel perfect begeleid en er is ook theorieles nodig.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht