goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, duidelijke uitleg en aardig personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top....

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mij was verteld dat de motor experience betekende dat er toch wel 3 uur gereden zou worden. Dit was in de praktijk een stuk minder. (minder dan twee uur) \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangst, duidelijke uitleg, humor, directe aanpak en geduld wanneer nodig.\r\nEen super dag gehad met als eindresultaat het rijbewijs E achter B in de pocket.\r\nIk beveel deze rijschool zonder meer aan!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de ontvangst niet echt klantvriendelijk, van een receptioniste verwacht ik een warm welkom en interesse. Mevrouw zat in haar computer en had geen oog voor de klant. Nadat ik zelf goedemorgen zei, kreeg ik een goedemorgen terug. Weinig communicatie, ik moest de vragen stellen om duidelijkheid te verkrijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke motorexperience gehad met partner. Voor het eerst gereden op een motor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn zoon en ik hebben deelgenomen aan de motor experience. Was een geweldig leuke ervaring om met motor rijden kennis te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de Motor Experience dag erg leuk en leerzaam. Voor een leuke prijs leer je de basis van het motorrijden kennen. Ronald is een vriendelijke man die je een ontspannen gevoel geeft terwijl je op een motor zit die je totaal niet kent, er wordt totaal geen druk op je gelegd. Ben nu ook aan het overwegen om mijn motorrijbewijs te gaan halen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke experience gehad op de mmotor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd! Vriendelijke mensen, TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en geven goede rustige informatie door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van diverse instructeurs prima theorie en praktijklessen gehad. Ook de administratieve krachten perfect.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht