goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meegedaan aan de motorexperience. Echt een aanrader om kennis te maken met de motor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meegedaan aan een motorexperienceday en het was leuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de actie gekocht via groupon om te kijken of motor rijden iets voor mij was. En door de leuke les die ik heb gekregen van \"Hans\" weet ik nu zeker dat ik voor me motor wil gaan. Ik kreeg niet alleen goed les maar ook een hele leuke les! Hij maakt motorrijden iets leuks om te doen. Alleen vind ik het jammer dat jullie niet dichterbij mijn locatie \r\n\r\nMvg Anilton Neves

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke ervaring, motorexpierience, goede uitleg van Hans. Zijn geduld, enthousiasme top! Alleen vond ik het jammer dat ik met mijn partner een motor moest delen vanwege een lekke band.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren een experience day gehad. Erg leuk om op deze manier kennis te maken met het motorrijden! Helaas stond er een motor met een lekke band, waardoor we moesten afwisselen met elkaar en je niet zelf de gehele tijd kon rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, vriendelijk! Leggen het goed uit, veel geduld!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke en leerzame dag!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag de Motorexperience dag gedaan. Is heel goed bevallen, leuke groep ook. Op een rustige manier en met deskundige uitleg kennis maken met de motor op een afgebakend terrein waar je op je eigen snelheid kan wennen aan de motor. Hans was de instructeur en heeft iedereen goed op weg geholpen en verder begeleid.\r\n\r\nIk kan iedereen die kennis wil maken met de motor, deze dag aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de motor experience als zeer positief ervaren. Hans heeft alles goed uitgelegd en het verliep leuk en gestructureerd. ik vond het alleen jammer dat wij met 7 personen waren en er maar voor deze dag 6 motoren beschikbaar waren waardoor ik en mijn vriendin vaak om en om hebben gedaan omdat er geen initiatief werd genomen door andere om door te wisselen totdat ik er zelf iets van zei tegen de gehele groep. Vanaf dat punt hebben we allemaal een leuke tijd gehad en zal ik deze Motor experience zeker aanraden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leuke en leerzame motor experience day

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een motor experience gedaan onder leiding van Hans. Het was een hele leuke ervaring om ook eens examen oefeningen voor het A rijbewijs te doen.\r\nIk heb n.l.mijn A rijbewijs in 1970 gehaald dus zeker niet te vergelijken met examen eisen van tegenwoordig. In die tijd kocht je een proefrijbewijs en ging je examen doen op eigen motor (Puch 175 CC) Ik rij nog steeds motor een Hond Deaufille. Hans bedankt voor de prettige ontvangst en je tips waar ik zeker ook wat aan heb bij het motorrijden. Kortom een hele leuke en nuttige dag bedankt Roland voor het geven van deze mogelijkheid M.v.g. Peter Flaton\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een aanrader om daar te lessen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, vond het hartstikke leuk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een motorexperience gedaan, dat was een erg leuke manier om op veilige wijze kennis te maken met het motor rijden. De instructeur was erg vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor Experience, erg leuk om meteen op de motor te mogen stappen. Heb veel geleerd en Hans was een goede docent.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb samen met een vriendin aan de motorexperience meegedaan en we hebben een hele leuke ochtend gehad.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht