perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel gezellig en ook heel leerzaam, ben in 1x geslaagd voor mijn aanhang rijbewijs

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorexperience gedaan, was zeer geslaagd. Leuk om even te kunnen proeven aan het motor rijden alvorens direct lessen te nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zaterdag 31 mei meegedaan met de motor experience, om te kijken of motorrijden iets voor me is. Ik vond het hartstikke leuk om meteen te mogen rijden en bijzondere verrichtingen te doen, dus die opzet is zeker geslaagd. Ronald was erg geduldig en vertelde met veel humor, maar hij was tegelijkertijd ook erg serieus. Hij hield alles goed in de gaten. Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf deel genomen aan de Motor Experience dag, het was een top dag veel in de praktijk kunnen oefenen en kunnen proeven aan het motor rijden.\r\n\r\nKortom een geslaagde missie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind de mensen hier uiterst aardig en kundig. Mijn enigste opmerking is dat ik het heel lastig vind dat je steeds een andere motor krijg om op te rijden. Om het te leren vind ik het dan nog veel moeilijker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik Heb deelgenomen aan de praktijk ochtend en heb genoten en zelfs na 16 jaar stand gereden.

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik Had hier een motor experience geboekt.\r\nWe zaten met 6 man.\r\nJe krijgt een goede instructie hoe een motor werkt, maar voor het geld is het begrijpelijk dat persoonlijke begeleiding ontbreekt.\r\nDoor het enthousiasme van de instructeur en de ervaring op de motor, ga ik er zeker over denken om mn motor rijbewijs te halen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb voor mijn BE rijbewijs een dagcursus gevolgd bij Ronald. Ik heb 2 instructeurs gehad op de dag en beide waren erg professioneel en duidelijk in uitleg over de oeferningen en verwachtingen op het examen. Dat heeft mij zeker geholpen aan het behalen van het examen in 1 keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meegedaan aan de motorexperience. Echt een aanrader om kennis te maken met de motor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meegedaan aan een motorexperienceday en het was leuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de actie gekocht via groupon om te kijken of motor rijden iets voor mij was. En door de leuke les die ik heb gekregen van \"Hans\" weet ik nu zeker dat ik voor me motor wil gaan. Ik kreeg niet alleen goed les maar ook een hele leuke les! Hij maakt motorrijden iets leuks om te doen. Alleen vind ik het jammer dat jullie niet dichterbij mijn locatie \r\n\r\nMvg Anilton Neves

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke ervaring, motorexpierience, goede uitleg van Hans. Zijn geduld, enthousiasme top! Alleen vond ik het jammer dat ik met mijn partner een motor moest delen vanwege een lekke band.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren een experience day gehad. Erg leuk om op deze manier kennis te maken met het motorrijden! Helaas stond er een motor met een lekke band, waardoor we moesten afwisselen met elkaar en je niet zelf de gehele tijd kon rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, vriendelijk! Leggen het goed uit, veel geduld!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke en leerzame dag!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht