Zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool.

Super fijne rijschool!

Bedankt Ronald

In één keer geslaagd met deze rijschool!

Tijdens mijn opleiding heb ik met meerdere instructeurs gereden, en allemaal waren ze professioneel, geduldig en kundig in hun uitleg. Mijn vaste instructeur, Kevin, heeft me supergoed begeleid en geholpen om met vertrouwen het examen in te gaan. De sfeer was altijd prettig en ik voelde me goed voorbereid op het examen. Zeker een aanrader voor iedereen die op een fijne en professionele manier wil leren rijden!

In een keer geslaagd, super fijn’

Super fijne rijschool

Mijn ervaring was goed.

Alles was duidelijk en goed uitgelegd.

Ik vond het een hartstikke leuke ervaring om scooter te rijden. Ik weet nu al basis informatie dus kan mijn eerste praktijklessen goed beginnen!

Super leuk

Ik had er eerst geen zin in en vond het onzin, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het toch wel heb gedaan, want nu heb ik al wat ervaring.

Goede ervaring met goede uitleg

De ervaring was goed de uitleg ook Soms ietsie te snel maar zeker niet te snel alles duidelijk uitgelegd

Fijn

rij isntructeur heel fijn naam van instructeur ron

Ron is zoon geweldige fijne aardige instructeur

Heel goed

Hele fijne meedenkende rijschool

Fijne rijschool met goede service en planning

Goede en rustige uitleg vande instructeur prettige rijschool.

Goed ervaring.

Een goede en gedegen opleiding genoten

Mooie vloot en zeer capabele instructeurs

Een uitstekende voorlichtingsdag betreft vaarbewijs 1

Deze dag heb ik ervaren als uitstekend. Een zeer deskundig advies in een uitgebreide dag cursus die ik iedereen mag aanbevelen. Alles komt aanbod. Genoeg informatie en perfecte uitleg. Wanneer er vragen zijn dan worden deze duidelijk beantwoord. Ik heb 4 dagen na deze cursus in 1 keer mijn vaarbewijs 1 gehaald.

Ruim tijd en heldere uitleg, genoeg tijd om te oefenen

Aanbevelenswaardig ,top.

Duidelijke uitleg goei ervaring

Duidelijke uitleg goei ervaring Van Ronald en Kevin

Perfecte opleiding gehad

Dankzij Kevin en ronald perfecte opleiding gehad

Prima rijschool

Goede lessen gehad

Goeie duidelijke les!

Goede rijschool met fijne instructeurs. Heb mijn BE rijbewijs gehaald. Eerst een proefles, vervolgens een goeie ochtend les en die middag in 1x geslaagd!

Ben goed geholpen en ben zeer tevreden

Ben goed geholpen en zeer tevreden over de rijschool en de rij instructeur. Ik ben goed geholpen en goed voorbereid voor me examen!

Tevreden naar alle nuttige informatie.

Goede en duidelijke instructies tijdens les, leerzaam en voldaan

Zeer fijne rijschool

Ik heb bij Ronald mijn D rijbewijs gehaald. Na een fijne intake is er een goed advies afgegeven en heb ik in een fijne tijd mijn rijbewijs gehaald. Er was duidelijke communicatie over het rooster, ze waren flexibel met plannen en alles werd snel en duidelijk bevestigd per e-mail bevestigd. De instructeurs die ik heb gehad waren zeer goed en duidelijk waardoor ik mijn rijstijl goed aan kon passen en in 1x geslaagd ben.

Super aangepaste info hoe gewoonte van rijden omgebogen moet! naar de normen van het CBR.

Erg duidelijke uitleg

Erg duidelijke uitleg

Goede communicatie met kantoor, een mindere ervaring met de instructeur

Goede en heldere communicatie, en duidelijke afspraken met kantoor. De ervaring met de instructeur was minder. Hij wilde regelmatig de afspraken verzetten, en mopperde als ik niet akkoord ging. verder wilde hij mij soms niet thuis afzetten, maar moest ik maar met het openbaar vervoer terug. Na de tweede les zei hij al dat ik meer lessen moest nemen, achteraf bleek dit ook veel te voorbarig, hij had zich slecht ingelezen in aantal lessen dat we geboekt hadden. Instructeur was wel keurig netjes op tijd en communiceerde goed.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht