goede service, goed behandeld

Toen ik bij jullie aanklopte voor rijlessen, had ik bij een andere rijschool geen goede ervaringen gehad. Ik was slecht begeleid naar bleek mijn prestaties. De beginselen van het rijden waren mij niet bijgebracht.Ik was mijn zelfvertrouwen in het verkeer kwijt geraakt.Ge heeft mij in zeer korte tijd helemaal bijgewerkt en gezorgd dat ik mijn stress de baas kon blijven.Ik ben in 2 keer geslaagd en kan nu weer erg trots op mijzelf zijn, mijn zelfvertrouwen is terug. Met heel veel dank aan Ge Sars!Hij is een kei-goede instrukteur, die je snel op je gemak stelt vooral voor een \"stresskip\" als ik. Ge verdient een medaille!

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaringen met Rijschool Jan Heezen zijn goed

goede service, goed behandeld

Ik heb het super ervaren, goede instructie\'s en een goede instructriese, heel rustig vertelde ze hoe alles moest, ookal maakte ik een foute ze bleef rustig en zei, dat kan iedereen overkomen rij maar rustig door. Echt super dus. Mijn theorielessen waren echt super fijn, ook hierbij weer goede en duidelijke uitleg met fijne ezelsbruggetjes die je zo makkelijk kunt onthouden! Daarbij was de Porscheles ook echt super om te mogen doen. Kortom heb ik het echt super ervaring zonder enige opstoten of problemen.

goede service, goed behandeld

Zeer positief. De weg naar het theoriecertificaat was niet makkelijk voor mij. Ik heb hier goede ondersteuning bij gekregen. Zowel vanuit de theoriedocente, maar ook door mijn eigen rij instructeur. Na het behalen van de theorie was ik snel geslaagd voor de praktijk. Bedankt!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

In het begin heeft mijn zoon een instructeur gehad die weinig tot niet gemotiveerd les gaf en dit ook overgedragen aan hem. Na de tussentijdse beoordeling heb ik nog extra 10 lessen heb bijbetaald. Wel kreeg op mijn verzoek mijn zoon een andere instructeur. Daarna heb ik nog een dagtrip betaald en herexamen. Dus de kosten ervaar ik als veel hoger dan in eerste instantie worden voorgehouden. Ook de lestijden werden in het begin alleen met mijn zoon gecommuniceerd. En nadat dit een paar keer is misgelopen heb ik op mijn verzoek ook mails ontvangen wb lestijden. Bovendien vindt ik het een heel rare manier van rekenen dat een lesuur 50 minuten is bij een rijschoolhouder. Deze tijdberekening hoort thuis binnen de reguliere schoolmuren.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219