perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb op een prettige en leerzame manier d.m.v.goede inzet veel geduld, begrip en goede adviezen van de instructrices mijn rijbewijs in een keer behaald. Chapeau voor Rijschool Jan Heezen!

goede service, goed behandeld

Leuke rijopleiding gehad! Instructeur was telkens weer keurig op tijd. Complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Hier heb ik zowel mijn auto- als motorrijbewijs gehaald. Alle instructeurs (met wie ik heb gelest) zijn goed in het lesgeven, motiveren en tip geven. Administratief is ook alles goed op orde.

goede service, goed behandeld

Ik heb een super fijne rijlessen gehad en heb altijd met plezier gereden.Ik ben in 1 keer geslaagd en daar ben ik ook heel blij om. Kortom ik vind het een super rijschool!

goede service, goed behandeld

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, heel tevreden! Brian Koopman was mijn instructeur staat er niet bij..

goede service, goed behandeld

Een goede en fijne ervaring.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind het een goede rijschool. Ik heb veel geleerd en was blij dat ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald heb. Ik heb ook de dag rit gereden met een andere leerling en dit was ook erg leerzaam. We zijn naar Limburg gereden en de lunch werd verzorgd. Ik wens iedereen succes met het behalen van hun rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Mijn rijleraar John was gestructureerd, maar erg goed. In het begin had ik het hier even moeilijk mee, maar na een aantal lessen was ik toch heel blij dat hij mij zo goed les gaf. Door zijn goede inzet heb ik mijn praktijk examen in één keer gehaald! Bedankt John!

perfect, zeker aan te bevelen

Brommerrijles met Bart was zeer goed, ook nog leuk en succesvol. Bart, bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Het liefst zou ik deze rijschool een 11 geven zo dankbaar ben ik voor de goede aanpak van meneer heezen. Ookal heb ik mijn rijbewijs niet kunnen behalen,zonder Jan Heezen had ik het al veel eerder opgegeven!!! Wanneer ik mijn zenuwen verlies zal ik ook zeker bij rijschool Jan Heezen aankloppen om het weer te proberen.

goede service, goed behandeld

Zeer goede rijinstructeur, heb fantastische rijlessen gehad en beveel Frank aan iedereen aan. Verder ook snelle reactie als er problemen waren dus ik ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Ik beoordeel alle facetten die een rijopleiding met zich meebrengt op een voldoende.

goede service, goed behandeld

Een fijne rijschool met goede begeleiding.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219