voldoende, een redelijke ervaring

Na wisselen van instructeur was het beter en had ik meer het idee dat ik vooruit kwam. (Eerst John, toen Marion). Wel had ik het gevoel een beetje gedwongen van het A naar B pakket te moeten gaan. John ging voor mijn gevoel soms (expres) te langzaam.

goede service, goed behandeld

ik denk dat (ondanks ik 4 keer er over heb moeten doen voor mijn praktijkexamen) deze rijschool er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat ik het beste zou presteren op het moment van examens.

goede service, goed behandeld

Professioneel bedrijf met veel ervaring en uitstraling. Vriendelijk en accuraat personeel in een gezellige \'huiskamer\'- sfeer: de koffie en de tijd voor een praatje zijn altijd aanwezig. Gemaakte afspraken zijn duidelijk en goed gecommuniseerd.

goede service, goed behandeld

Leuke gezellige rijlessen gehad met Ge. Ook de dagrit was super leerzaam, leuk en mooi, echt een aanrader! Flexibele rijschool met veel mogelijkheden.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede rijschool,goede begeleiding tijdens de rijlessen. Dingen worden goed en duidelijk uitgelegd door de auto langs de kant te zetten en dan hetgeen er beter kon dan uit te leggen. Erg fijn. Als je iets beter kon doen dan reed je dat stuk nog een keer.

goede service, goed behandeld

Zojuist een try-out voor de motor gedaan. Werd meer dan hartelijk ontvangen. Kreeg van de instructeur Bart uitstekende uitleg. Deze was ook heel goed door mij in de praktijk te brengen. De grote en kleine foutjes die door mij gemaakt werden, kregen meer dan voldoende aandacht. Daarbij werd ik niet alleen op de fouten gewezen, maar deed Bart ook voor hoe het wel moest en moest ik dit meteen in de praktijk brengen tot het wel volgens der regels der kunst ging. Rijschool Jan Heezen heeft meer waargemaakt dan dat zij op hun internet site beloven. Een aanrader!!

voldoende, een redelijke ervaring

Ook al is Rijschool Jan Heezen een vrij dure rijschool, ik heb veel geleerd. Ik heb verder geen ervaring met andere rijscholen, dus een echt representatieve mening kan ik niet geven. (overigens staat mijn instructeur, Jos, niet in het lijstje!)

Goede organisatie!

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring. Ik ben goed begeleid en had het erg naar mijn zin. Als er iemand ziek is of niet kan word het goed opgelost.

goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met de rijschool. De service was erg goed. En we zijn goed geholpen door Jan en de receptionistes.De twee instructeurs die ik heb gehad waren beide toffe kerels en deden hun werk erg goed. Dank jullie wel !

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaringen met rijschool Jan Heezen zijn prima!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen zijn erg goed met deze rijschool, de persoonlijke coaching is erg goed en de instructeurs die ik heb gehad waren zeer professioneel maar het was tegelijkertijd erg gezellig in de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Ik heb er ook heel veel van geleerd en ik ben blij dat ik mijn examen in één keer gehaald heb.

goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier gelest bij dit bedrijf.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219