goede service, goed behandeld

Heel erg goed en duidelijk. Ik ben erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel, spontaan en enthousiast team met een goed gevoel voor humor. Meno, Rene echt met oog voor detail om niet alleen het rijbewijs zo snel mogelijk te halen maar ook veel nuttige functionele praktijk tips om zo veilig mogelijk de weg op te kunnen. Zeer correct met het geven van aanwijzingen en feedback.

perfect, zeker aan te bevelen

het is altijd raak met Jan Heezen :) Deskundig, kwaliteit, leuk (altijd lachen), goed advies (op zijn tijd). mijn ervaring is dat de beste rijschool is niet de goedkoopste (minder kwaliteit) en ook niet die ene met 100% slag percentage (kost jouw veel extra les), daar tussen in moet het zijn, en Jan Heezen rijschool is daar tussen in de best keuzen gezien mee ervaring.

voldoende, een redelijke ervaring

Jan Heezen staat echt klaar voor zijn leerlingen wat erg positief is. Een goede rijschool!

goede service, goed behandeld

De ervaringen met het bedrijf zijn goed. Het enige iets wat slordige was dat er een mail kwam dat ik mijn theorieboeken nog niet had terug geven terwijl dit na de afname van het theorie examen direct was gebeurd.

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn rijinstructeurs staan er niet bij, dit waren Brian en Jos.

Top bedrijf!!

perfect, zeker aan te bevelen

een super bedrijf, klantvriendelijk en kwaliteit!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond iedereen altijd vriendelijk en ze proberen je graag te helpen. Ik heb met mezelf moeite gehad door 3 keer te zakken, maar dat lag zeker niet aan de rijschool!!! Ik worstelden meer met mezelf en gelukkig is dat nu goed gekomen. Ik vind wel dat de theorielessen beter hadden kunnen zijn, verbeter punten heb ik hieronder staan. Voor de rest vind ik de instructeurs goed, je merkt dat ze gespecialiseerd zijn in hun vak. Met Marco had ik een minder goede band dan met Bram, maar ik wil ook Marco erg bedanken voor zijn lessen! Hij heeft mij ook altijd goed geholpen. Bram, ja die Bram... Altijd lachen met hem in de auto, maar óók heel serieus bezig zijn. Hij laat het rijden aan jou over, wil dat je zelfstandig achter het stuur zit. Als het niet goed gaat, laat hij dat duidelijk merken en hamert op de zaken die te verbeteren zijn. Daar tegenover laat hij ook weten wat je goed doet, hierdoor bouw je zelfvertrouwen tijdens het rijden op. Wil Bram voor zijn lessen ook erg bedanken! Ik heb me altijd welkom gevoeld bij Jan Heezen en wil jullie daarvoor hartelijk bedanken! Ik ben er trots op dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en wens de rijschool veel succes toe in de toekomst!

goede service, goed behandeld

Ik heb hier rijlessen gevolgd en mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijbewijs voor mijn brommer gehaald bij jullie. En dat ging heel goed.

goede service, goed behandeld

heel fijn bedrijf ze helpen je echt goed als de instructeur niet naar wens is kan je naar een ander over stappen, maar ik heb dat niet nodig gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne rijschool. Veel begrip, en zowel theorie als praktijk in 1 keer gehaald. Mijn instructeur, Menno, is een aardige man en zonder hem had ik het examen niet gehaald.

Een fijne rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool met deskundigheid en uitermate leerzame lessen. Klantvriendelijkheid is echt super en heb geen minpunten kunnen spotten bij deze rijschool.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219