perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastische rijschool met idem medewerkers!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf was goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik was zelf 16.5 toen ik begon met rijlessen. Ook had ik aangegeven dat ik het erg spannend vond om te gaan rijden en dat ik last had van faalangst. hier werd al meteen rekening mee gehouden met de instructeur die ik kreeg. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel.

goede service, goed behandeld

Ik had een fijne instructeur die mij goed heeft leren autorijden. Alles werd in goed overleg geregeld waardoor mijn rijopleiding bij Jan Heezen vlekkeloos is verlopen.

Zeer goede rijschool goede eerste kennismaking En natuurlijk in 1 keer geslaagd

goede service, goed behandeld

Deskundig, doch informele gemoedelijke sfeer.

goede service, goed behandeld

Snel en erg goed geholpen met het lessen zodat ik goed was voorbereid voor mijn brommerexamen. Ook de eerste keer gehaald. Bedankt!

goede service, goed behandeld

jolanda had ons jorg of menno aanbevolen voor praktijk lessen ,niels vond jorg erg druk en niet zo heel duidelijk naar hem toe wat jammer was,, 1x les + examen met menno daar was meteen een klik en erg goed bevallen ,erg duidelijk in uitleg van alles

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

Ik heb rijles gehad bij Jan Heezen en in één keer mijn examen gehaald! Alles was heel goed geregeld en ik zou de rijschool dan ook zeker aanraden.

voldoende, een redelijke ervaring

Gezellige en vertrouwde omgeving bij Marion in de auto, die voor mij het grote verschil heeft gemaakt. Leren rijden wordt makkelijker en leuker als je weet dat fouten maken kan gebeuren, maar de sfeer blijft ontspannen.

voldoende, een redelijke ervaring

Prettige ervaringen! Dankzij de leerzame lessen in twee keer mijn rijbewijs gehaald. Ben er super blij mee!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring als ouder vanaf de zijlijn: heel prettige en betrokken instructeurs, die ook een goede ondersteuning kunnen bieden aan mensen die net wat meer moeite hebben met het behalen van hun rijbewijs, dan de gemiddelde leerling. Men verdiept zich in de problematiek die er is en dat wordt ook met het thuisfront besproken. De communicatie is ook prima, alles wordt in goed overleg met elkaar besproken, afspraken worden prima nagekomen. En vooral de betrokkenheid met de leerling vinden wij geweldig. Dus! allemaal en in het bijzonder Marion, Jolanda en Jan, jullie zijn een geweldig team. Bedankt Mark,Sven en Els Smeets

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219