TOP!!!!

goede service, goed behandeld

Erg positief, goed geregeld. Persoonlijke benadering. Goede sfeer zowel voor, tijdens als na de les.

goede service, goed behandeld

Goede tips gekregen tijdens de lessen. Je wordt met een lach ontvangen en weer uitgezwaaid. Ik kom zeker weer terug voor mijn auto rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de eendagscursus E achter B ben ik samen met mijn broertje enorm goed begeleid. Beide door de deskundigheid en aanpak van Jan. Communicatief heel goed en prettig om les te krijgen van hem.

goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald bij deze rijschool. De dames achter de balie waren altijd vriendelijk en in voor een praatje, de instructeur(s) zijn (des)kundig en passen de manier van lesgeven goed aan op de cursist en er werd altijd overal een oplossing voor gezocht. En de dagtocht was in één woord geweldig! Ik zou iedereen willen aanraden om hier motorrijles te gaan volgen.

voldoende, een redelijke ervaring

het gebruik maken van de rij-app was handig. (pluspunten hiervoor).

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig contact met Jan en zijn medewerkers. Van a tot z perfect geinformeerd en een top service.

Fijne flexibele rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg positief, erg vriendelijk en betrokken personeel.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met de rijschool is heel positief. De ervaring en deskundigheid van de instructeur waren heel goed en erg fijn. Je kon alles vragen, als je iets niet snapte. Ook was de instructeur altijd goed gehumeurd!:) Daarnaast kwam de instructeur de afspraken altijd na, maar ook de rijschool hield zich hier goed aan. De service was ook niets op aan te merken, als er vragen waren kon er altijd gebeld worden voor verduidelijking. Toen ik voor de eerste keer gezakt was, werd er ook direct een nieuw examen gepland; alles werd erg snel geregeld bij de rijschool.

goede service, goed behandeld

Ik ben super tevreden over de manier waarop er les wordt gegeven. Service, deskundigheid en begeleiding door rij-instructeur zijn voor mij de belangrijke punten geweest waardoor ik mijn rijbewijs makkelijk ging halen bij Jan Heezen Autorijschool. Top aanrader!!!

goede service, goed behandeld

Een goede rijschool met een persoonlijke en klantvriendelijke benadering

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219