Laden reviews...
232 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral duidelijke uitleg en een rustige, vriendelijke aanpak. Instructeurs nemen de tijd en stemmen de lessen af op de leerling, wat voor goede vooruitgang zorgt. Ook de communicatie met de rijschool en de planning wordt positief genoemd. Over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en klantgericht.
In 1 keer geslaagd!! :))
28 May 2026
Mees
27 May 2026
Lars
Knegsel
Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Vond het lessen met Eddy erg aangenaam. Dan jullie wel! Groetjes Davy
26 May 2026
Davy Konings
Eindhoven
Lessen waren super fijn. Het wordt goed afgestemd op wat je nodig hebt en hoe je je voelt op een dag.
26 May 2026
Fleur
Valkenswaard
Hele fijne ervaring en duidelijke uitleg. Veel geduld en ook een prettige connectie met de leraar.
Michael
Valkenswaard
fijne ervaring en heb veel aan rob gehad. goede stapsgewijze uitleg van hem. is in voor een grapje en noemde me altijd een welbekende “ ***tekop “. heel veel stress weggenomen door z’n manier van uitleg en doen en laten. zeker een aan te raden rijschool en top instructeur.
sergio
geldrop
Ik heb echt een heel fijne ervaring gehad! Dankjewel Bob!
Tommy
Fijne instructeur eddy. Alles goed en duidelijk uitgelegd in 1 keer gehaald
20 May 2026
JLM VAN VELTHOVEN
Valkenswaard
Heel goed door Guido begeleid, die overal rustig de tijd voor neemt en heel relaxt overkomt waardoor je bijna vergeet dat de aanhanger erachter hangt. Bedankt heel team Heezen!
19 May 2026
Rik
Valkenswaard
Erg fijne instructeur, goede theorie cursus.
18 May 2026
Roel
Aalst
Leerzame en leuke motorrijlessen gehad van Julie en Karol. Theoriecursus was prima!
17 May 2026
Frank
Valkenswaard
Mijn ervaring met alle medewerkers van rijschool Heezen is goed in alle opzichten! Heldere communicatie en afspraken, goede en fijne contacten. Ze maken het gewoon waar zonder poespas. Toffe en goede instructeur, qua uitleg en als persoon: TOP
13 May 2026
Inge
Eindhoven
Altijd heel gezellig met Stan! Stan geeft enthousiast rijles en je merkt dat hij het doet met plezier. De rijlessen zijn niet altijd serieus en er worden ook grapjes gemaakt wat de stress weg haalt. Ik heb ook een hele leuke dagrit gehad.
Roos
Eindhoven
Fijne rustige uitleg van Eddy. Ik ben goed voorbereid het examen in gegaan.
Berend
Waalre
de perfecte compromis tussen lachen en mezelf niet dood rijden.
chris
Waalre
Fijne instructeur die geduld heeft en je op je gemak laat voelen. Flexibel met roosteren. Ze kijken echt naar wat jij nodig hebt en passen daar het lesplan op aan.
Lotte
Valkenswaard
Ik heb me altijd veilig en goed in de auto gevoeld naast mijn rijinstructeur (Marco). Alles is goed en fijn uitgelegd
Gijs
Waalre
Elke les was zeer prima te doen en alles is mij goed aangeleerd
7 May 2026
Wannes
Waalre
De 2 instructeurs Guido, en Eddie hebben mij goed voorbereid op het examen door duidelijk en conceeet te zijn in de uitleg, kreeg veel ruimte om te oefenen en goede tips. Al met al fijne ervaring.
6 May 2026
Daan
Mierlo
Top instructrice, coached echt goed op de punten die ik minder deed. Adviseert evht alleen lessen als het nodig is en niet om geld te stelen. De lessen gebruikt ze ook perfect om jee zwakheden aan te pakken. Ze kan soms een beetje fel zijn om het echt goed in je kop te stampen, maar dat is alleen maar goed bedoelt
1 May 2026
Casper van Kessel
WAALRE
Fijne lessen gehad van Eddy en guido
30 April 2026
Jilke
Dommelen
Leuke rij instructeur die duidelijk alles uitlegt en goede instructies geeft!
30 April 2026
Morris
Waalre
Quinten was een hele fijne instructeur, hij was op tijden streng maar alleen als het nodig was. Verder heel fijn kunnen leren en ik heb het gevoel dat ik veilig de weg op kan.
29 April 2026
Indy
Eindhoven
Heel duidelijk in zijn uitleg heel rustig goede manier van aanpakken in het algemeen een hele goede rijinstructeur
29 April 2026
Viktor
Waalre
Eddy gaf fijne en gezellige lessen, eerlijke mening over je voortgang, al met al in 1 keer geslaagd met een goed gevoel! Bedankt!
28 April 2026
Lynn
Eindhoven
Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien!
Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219
Kerkhoflaan 1 B