Plezier gehad

Elke les was zeer prima te doen en alles is mij goed aangeleerd

Duidelijke en fijne les ervaring

De 2 instructeurs Guido, en Eddie hebben mij goed voorbereid op het examen door duidelijk en conceeet te zijn in de uitleg, kreeg veel ruimte om te oefenen en goede tips. Al met al fijne ervaring.

#1 instructrice

Top instructrice, coached echt goed op de punten die ik minder deed. Adviseert evht alleen lessen als het nodig is en niet om geld te stelen. De lessen gebruikt ze ook perfect om jee zwakheden aan te pakken. Ze kan soms een beetje fel zijn om het echt goed in je kop te stampen, maar dat is alleen maar goed bedoelt

Fijne lessen gehad van Eddy en guido

Super! Marco was lekker duidelijk en heeft me snel leren rijden!

Leuke rij instructeur die duidelijk alles uitlegt en goede instructies geeft!

Ik heb veel geleerd en ben heel fijn gecoached.

Quinten was een hele fijne instructeur, hij was op tijden streng maar alleen als het nodig was. Verder heel fijn kunnen leren en ik heb het gevoel dat ik veilig de weg op kan.

Hele goede rijinstructeur

Heel duidelijk in zijn uitleg heel rustig goede manier van aanpakken in het algemeen een hele goede rijinstructeur

Fijne begeleiding en eerlijke mening over voortgang

Eddy gaf fijne en gezellige lessen, eerlijke mening over je voortgang, al met al in 1 keer geslaagd met een goed gevoel! Bedankt!

Het was leuk om te rijden, fijne auto en bob is een leuke gast

Het ging goed het was leuk in een keer geslaagd dus das top en mooi meegenomen

In een keer geslaagd

Super fijne rij instructeurs!

Ik heb bij jullie nu 3 jaar rijles gehad (een beetje lang) en elke les was echt top. Ik heb enorm veel van Maayke en Bob geleerd.

Heeeeeel goed

Hele fijne rijschool! Mijn instructeur was echt top: veel kennis, legt alles goed en rustig uit en is ook gewoon heel aardig en gezellig. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Julie, de beste en meest geduldige instructeur!

Dankzij Julie geslaagd!

Was helemaal top

Hij is Sirieus ma ken ook mee lachen echt een top instrekteur

Goed geholpen!

Fijne les en met goed resultaat

Eddy is duidelijk en rustig. Fijne instructeur!!

Noodzakelijk ivm caravan rijden. Maar zeker weer het een en ander geleerd!!

Geweldige ervaring gehad bij deze rijschool, voelde me enorm op mijn gemak, leerde super veel en heb het enorm naar mijn zin gehad

Goed rijschool niks op aan te merken

Goede ervaring, zeer meedenkend en uiteraard in een keer geslaagd. Fijne instructeurs!

Goed opgeleid

Goed opgeleid door eddie in een keer geslaagd

Top!

Leuke rijinstructeur, fijne autos. Goed verzorgde lessen. Als ik opnieuw zou moeten leren rijden zou ik weer voor Rijschool Heezen kiezen!

Fijne instructeur, hele fijne lessen gehad!

Een goede ervaring met eddy

Er was altijd een gezellige en leerzame sfeer in de auto!

Ik heb een fijne ervaring gehad met Stan. Hij zorgt ervoor dat je op een leuke manier dingen leert. Hij probeert je ook altijd op te vrolijken en altijd met stomme grappen ;)

Top!

Prima, goede uitleg en instructie.

Hele fijne leservaring

Hele duidelijke lessen gehad van Julie, zeker een aanrader voor je motorrijbewijs!

Eddy: Leuke enthousiaste instructeur die lekker kan praten maar ook goede instructies kan vwven

Eddy: leuke enthousiaste instructeur die lekker kan babbelen maar ook goede instructies kan geven. Ik heb mijn BE rijbewijs in een dag gehaald. Hij heeft mij zelfverzekerd en technisch goed laten rijden. In een dag mijn BE rijbewijs binnen!

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219