Wij zijn Arco toevallig tegengekomen, en wat een mazzel. Een fikse reparatie aan onze auto was nodig. Zeer snelle en vakkundige service,en zeer schappelijke prijs. Onze indruk is zeer positief en ze hebben er zeker een klant bij. Vakkundig,goede service,vriendelijk. Een aanrader dus!!
Een betrouwbaar autobedrijf waar service hoog in het vaandel staat!!!!
Goed bedrijf,vakkundige jongens. Staan altijd voor je klaar! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Een goed en betrouwbaar bedrijf.
In een woord top!!!!
Leuk bedrijf . Waar je eerlijk geholpen wordt.
Betere service bestaat niet, leuke jongens die je met veel aandacht helpen. Snelle en zeer goede service en echte vakmensen . Een super aanrader voor al uw vragen/problemen over uw auto
Prima autobedrijf! Leuke gasten en er wordt actief met je meegedacht en dat alles tegen een eerlijke prijs.
Staan altijd voor je klaar. Weten waar ze het over hebben en anders wordt het netjes opgezocht. Leveren goede diensten. Wij zijn zeer tevreden.
Op aanraden van een collega heb ik bij Borgo een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. Ze hebben een positeif indruk gemaakt want ze zijn vriendelijk, ordenlijk, vertrouwd, deskundig en erg klant vriendelijk. Hierdoor vind ik het ook geen probleem om van Breda naar Ridderkerk te rijden. Want de combinatie van deze eigenschappen vindt je niet altijd om de hoek. Ik zal Borgo b.v. dan ook zeker aanraden.
Ben sinds ik regelmatig van een auto gebruik kan maken klant bij Borgo BV. Goede service, eerlijk, staat altijd klaar wanneer hetnodig is, no nonsense, vriendelijk, betrouwbare autohandelaren! Nog geen moment spijt gehad dat ik mijn autozaken bij dit bedrijf laat regelen. Zou het iedere autorijder aanraden!
Een zeer fijn bedrijf met kundige en vriendelijke monteurs. De eigenaar, Arko, staat altijd voor je klaar (zelfs \'s avonds en in het weekend) en denkt met de klant mee. Ik ben inmiddels al drie keer verhuisd, maar blijf bij garage Borgo. Een aanrader!
Bij dit bedrijf voelde ik me meteen thuis nadat ik bij verschillende bedrijven met allerlei verkooppraatjes voor de gek was gehouden! Vriendelijk, eerlijk, hulpvaardig, professioneel!
3 maanden geleden een nieuwe auto aangeschaft. Erg tevreden mee en alles werkt naar behoren. Service staat voorop bij dit bedrijf dat is duidelijk kenbaar. Erg vriendelijk personeel en helpen je altijd als het nodig is ook al sta je thuis met pech. Ben er erg tevreden mee en beveel dit bedrijf dan ook maar al te graag aan.
Al jaren kom ik voor onderhoud en apk bij deze garage! Altijd goed geholpen en prima service!!
Top garage! Goeie service, vandaag onze nieuwe auto opgehaald we zijn weer super tevreden!! Ga zo door wij blijven trouwe klanten!!
zeer vriendelijke en betrouwbare mensen ben goed en snel geholpen .Raad het zeker aan heb er een goed gevoel aan overgehouden. Bedankt
Twee weken geleden is onze vorige auto definitief kapot gegaan. Aangezien er iedere dag naar Brabant gereden moet worden dus met spoed op zoek naar een nieuwe (gebruikte) diesel. Deze gevonden bij Borgo... Op zaterdag proefrit en nadat de overeenkomst rond was meteen maandag al op kunnen halen. Helemaap TOP! Ondertussen veel persoonlijke aandacht, prettige sfeer en toch een no nonsense aanpak! Zaken worden niet mooier gemaakt dan dat ze zijn wat zeker vertrouwen geeft in je aankoop!
Borgo bv beveel ik iedereen aan! Eerlijkheid, vakkundigheid, netjes, betrouwbaar en altijd erg meedenkend, alles is mogelijk!
Klantvriendelijk en eerlijke benadering, goed advies en niet duur.
Onze ervaringen met dit bedrijf waren goed. Wij waren op zoek naar een bepaalde auto welke bij deze garage stond. Hierbij konden wij onze oude auto inruilen.
Het is een klantvriendelijk en goed bedrijf. Bij problemen aan de auto wordt er een goede oplossing voor je gevonden. Ze helpen je ook zoeken indien je een andere auto nodig heb naar jouw wens.
Rijksstraatweg 17
2988BA Ridderkerk