top service!
Wij zijn nog nooit zo fijn en professioneel behandeld als bij autobedrijf Borgo. Beter kan niet ga zo door Arco. Bedankt voor de goede service en aflevering.
Alleen maar positief.
Topservice
prima bedrijf met goede service en kennis van zaken.
Ik kwam hier via mijn broer en met een klacht over mijn remmen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en direct geholpen en van goed advies voorzien. En de reparatie werd gecombineerd met de A.P.K uitgevoerd.
Professioneel en klantvriendelijk.
Geweldig bedrijf met goede mensen. Ze zijn altijd bereid om te helpen en bij problemen mee te denken en op zoek te gaan naar de beste oplossing
Zeer nauwkeurig en correct
Plezierige service en een knappe vent die eigenaar!
Altijd goede service.
Goede,snelle service.Zeer klant vriendelijk en bekwaam personeel.Ongeacht welk tijdstip je komt,welk probleem ook,je wordt altijd gelijk netjes geholpen.
Men word netjes te woord gestaan en geholpen
Uitstekende service
Wij hebben een prima ervaring met het bedrijf. De gebreken aan onze auto zijn altijd acuut en zodra we bellen kunnen we vrijwel direct geholpen worden.
Super klantvriendelijk en perfecte service. Je kunt snel terecht en wordt uitstekend geholpen.
Uitstekende garage. Vakkundig en klantvriendelijk. Niets is hen te veel.
Rijksstraatweg 17
2988BA Ridderkerk