Goede service, eerlijk en betrouwbaar!
Als zeer positief. De klant en zijn/haar auto staan centraal, kortom, de \"klant is hier nog spreekwoordelijk koning\".
Klantvriendelijk, behulpzaam, zorgen altijd dat je goed geholpen word top bedrijf!
Absoluut Top bedrijf. Blij dat ik Borgo gevonden heb, na veel slechte ervaringen met garages.
Prettig geholpen redelijke prijzen goede service geen verrassingen achteraf toppie
goed overleg, haal en breng service bij grote beurt let op de kosten: dingen die niet nodig zijn
Prima service leuke mensen,goede ervaring .
prima!
Goede service, eerlijke en correcte behandeling
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij worden geholpen., ik geef hier ook een een 10 voor. Groet menno
Goede ervaringen
Snel en betrouwbaar, zeker aan te raden!
Al een paar jaar die ik hier mijn apk voor de auto. Goede service en normale prijs ga zo door
Heel klantvriendelijk en ze weten wie je bent als je een afspraak maakt
Snel en professioneel geholpen!
Rijksstraatweg 17
2988BA Ridderkerk