Mooi bedrijf met ouwerwetse service
Super vriendelijke mannen en hebben mijn oude auto weer helemaal top gemaakt zo blij ermee nogmaals bedankt tot de volgende apk nooit meer ergens anders naar toe
De mensen zijn accuraat, vriendelijk en denken met je mee.
Ik kan niet anders zeggen dan dit ik zeer goed geholpen ben. Autobedrijf Borgo, bedankt!
geven goede uitleg en informeren je over de kosten
Werd goed en snel geholpen. Aardige en vakkundige mensen.
fijne klantvriendelijkheid
Altijd wordt er wel een oplossing gevonden voor het probleem waar je mee komt. top service
werken snel, uitstekende service, duidelijke communicatie
We zijn weer super geholpen. Doordat de reparatie aan onze oude auto te duur zou worden, zijn we goed geholpen met de zoektocht naar een nieuwe auto! Binnen een week was alles geregeld! Top service!
Problemen met auto, Borgo gebeld en afspraak gemaakt. leenauto meegekregen. Borgo auto gecheckt, probleem gevonden. helaas werden de kosten hoog om te laten maken. Auto ingeruild voor een auto bij Borgo. tevreden met m\'n nieuwe auto. Goed geholpen. Voor problemen of nieuwe auto, ga naar Borgo.
Had problemen met de auto. Veel geratel linksvoor. Gebeld met Borgo. En kon meteen na een uurtje terecht. Ze hebben me thuisgebracht. En om 20.00 uur weer gebeld dat de auto gereed was. En weer opgehaald. Zodoende kon ik gemakkelijk mijn nachtdienst halen. Een goed bedrijf!!! Ik ben tevreden.
Fijne ervaringen. Al jaren tevreden klant.
uitstekend
Een vakkundig bedrijf met vakkundige monteurs.
Dit bedrijf is goed te bereiken en zeer plezierig in de contacten. Afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel.
Ik kan zo zeggen heel aardig werk nemer en ook goed werk ervaring heeft ze.!! Dus
Altijd weer een persoonlijke service en tevredenheid. Zeer betrouwbaar bedrijf.
Rijksstraatweg 17
2988BA Ridderkerk