Goede vriendelijke ontvangst, nemen de tijd voor uitleg
Ik ben weer voor opk geweest en een paar kleine reparaties. Heel goed en vriendelijk geholpen ga er als er iets is ga ik er zeker weer naar toe
Wederom zeer snel, deskundig en vriendelijk geholpen.
Positief.
Ik vind dit een heel goed bedrijf. Personeel is super aardig en vooral ook kundig. Nog nooit problemen mee gehad. Echte toppers ga zo door
Ik kom al jaren met de familie bij deze garage-bedrijf. Personeel helpt goed, luisterd naar de klant en geeft deskundig advies. Altijd eerlijk met evalueren van schades of reparaties en zult u nooit oplichten wat andere garages maar al te graag doen! Vergeet de grote autogarages en kom vooral bij Borgo langs!
Keurige ontvangst, deskundig oordeel en vakkundige mensen. Snelle service en prijs is acceptabel
Ik kon snel terecht voor APK van onze auto.
perfecte service. zeer goede kennis van zaken. directe lijnen. motto \"doen wat we beloven\".
Ondank grote drukte.. prima geholpen met een spoedreparatie...echt prima meedenken. Petje af voor een goed georganiseerd bedrijf..
Goed geholpen. Heerlijk bakkie tijdens het wachten in de kantine. Huiselijke sfeer! Aanrader dit bedrijf!
Auto weggebracht remmen en dergelijke laten vervangen .. allemaal prima gedaan .. alleen heel jammer dat de moeren los blijken te zitten van een wiel als je net de snelweg op bent .. meteen hierop gewezen per telefoon en excuses gekregen .. week later koerier aan de deur met bos bloemen .. laat zien dat er zeker spijt is en er is zeker waardering hiervoor alleen vind dat een fout die grote gevolgen kon hebben en waarbij vrouw en kinderen in paniek zijn tot huilens toe minstens persoonlijk aan de deur dat bloemetje overhandigd had mogen worden en nog geen uur later komt dan ook nog eens de volledige rekening binnen met arbeidsloon dat dus blijkbaar niet eens volledig verricht is .. verder weet dit bedrijf zeker wel waar ze over praten .. alleen wat teleurgesteld in de afhandeling van een grove fout ..
Klein bedrijf met persoonlijke aandacht en goudeerlijk.
aardige deskundige open en eerlijke mensen.
Goed, eerlijk en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Gewoon eerlijk over hoe de zaken er voor staan
Was APK vergeten, ondanks drukte kon ik toch snel terecht waarbij een later geplande grote beurt gelijk werd uitgevoerd . Perfect
Rijksstraatweg 17
2988BA Ridderkerk