Goede en vlotte service

Fijn ontvangst en keurige bediening.

Top bedrijf

Top bedrijf weet precies de klant in te schatten zeer deskundig komt afspraken 100 procent na

Vriendelijk en vakkundig personeel, prima prijs prijsstelling en service.

Altijd goede afhandeling

Klantvriendelijk en goede uit leg van de werkzaamheden

Duidelijk en goede service

Na problemen met mijn auto direct naar Borgo gereden en na overleg daar laten maken. Na de diagnose is er duidelijk contact geweest over wat er aan de hand is en wat er nodig is om het probleem om te lossen. Nadat ik toestemming had gegeven is de auto gemaakt voor een mooie prijs en rijdt mijn auto weer als voorheen. Ook kon ik gebruik maken van een leenauto wat erg fijn was en voor mij noodzakelijk op dat moment. Mijn ervaring met Borgo was erg goed en ik kom zeker terug.

Top service zoals altijd

Betrouwbaar

Vakmanschap klantvriendelijk

Goede prijs naar werk

Top garage, top service.

Heb er al met meerdere reparaties gestaan. Staan altijd direct voor je klaar. En hebben altijd een oplossing.

service is top

snelle goede en eerlijke service

Top, zoals je van Borgo en zijn medewerkers verwachten mag,

Naast een goede service ook heerlijke koffie !

Aardige en vriendelijke mensen .

Prima geholpen een echte aanrader.

Top team!

Super fijne ervaring Mijn onderhoud en keuringen worden door autobedrijf Borgo gedaan ik ben meer dan tevreden. Inmiddels met hulp van autobedrijf Borgo een andere auto gekocht waar ik ook super tevreden over ben. De mensen die hier werken zijn zeer vriendelijk en behulpzaam de koffie staat altijd klaar!

Snelle en goede service

Onverwacht een defect aan de auto. Eén telefoontje was genoeg voor reparatie op dezelfde dag! Snelle en goede service. Bedankt weer!

Deskundig en servicegericht

zeer behulpzaam en kennis van zaken

Er was storing met mijn auto. Gebeld of ik langs kon komen. Dit kon gelijk zodat er doorgemeten kon worden. Uitslag was dat de accu slecht was. Er werd gelijk een nieuwe accu in geplaatst terwijl ik even een bakje koffie dronk in de kantine. Zeer dankbaar voor de snelle hulp.

Super goede service lekkere koffie en goed personeel

Ik heb alleen maar goede ervaringen bij Borgo personeel is kundig en heel sociaal tijdens het wachten lekker genieten van heerlijke cappuccino En de service is super goed. Vaak kan er een leenauto geregeld worden.

Uiterst tevreden!

Snelle en zeer goede service.

is goeie

ben heele blij met mij heele niewe waggie

De beste klantenservice

Goede klanten service en een warm welkom. Robert Karsdorp

Geweldige Service

Ik ben al heel lang klant en kom graag bij deze garage. Ze leveren een goede service.

Goede garage.

Als er wat is aan de auto en wij komen langs word er gelijk naar gekeken, en in dien mogelijk nog gerepareerd. klaar terwijl u wacht.

Goed bedrijf, eerlijk en goede service!

Super service

Fijne mensen, goede service!

Absoluut geweldige service!!

Niet eerder heb ik meegemaakt dat medewerkers van een bedrijf, zo ver zouden gaan, om onze wensen waar te maken en ons te helpen. Een unieke service van bijzonder aardige mensen!!

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk