Zeer goed geholpen !

Zeer vriendelijk en goed advies gekregen en zeer snel geholpen ! Ik ga hier nog vaker terugkomen.

perfect en zeer snel geholpen.

Langs gegaan voor een kleine reparatie. Ik werd direct geholpen en als klap op de vuurpijl hoefde ik niets te betalen. Service van de zaak omdat ik klant ben. Top geregeld.

Zeer goed op alle fronten.

Al vele jaren klant. Men is heel klantvriendelijk. Zowel service als kwaliteit en betaalbaarheid zeer goed. Men houdt op deze wijze autorijden nog betaalbaar en toch kwalitatief zeer goed. Het is een verademing is deze soms harde maatschappij. Veel succes verder.

Topservice!!

Zie mijn eerdere reviews.

Top Service!!!

Apk en kleine Beurt zijn goed uitgevoerd

goed ,maakt altijd tijd voor je

ik wordt altijd zo snel mogelijk geholpen

Prima garage

Er wordt goed met de klant meegedacht, zodat er geen nodeloze kosten hoeven te worden gemaakt

Vriendelijk. Behulpzaam. Betaalbaar. Denkt mee

Top. Een garage die vertrouwen uitstraalt

Klantvriendelijk!

Klantvriendelijk, denken mee , wordt snel geholpen

Top bedrijf

Goede service, vriendelijk personeel en denken mee met de klant.

Betrouwbare garage met enthousiaste vakmensen

Wij hebben 2 auto's in onderhoud bij deze garage. Een Citroën Xantia en een Opel Astra. Arco heeft veel kennis van de (oude) Citroën en doet naast het reguliere onderhoud ook preventief onderhoud. Ook de service is hier goed en afspraak is afspraak...

Heel goed

Je word goed te woord gestaan, vriendelijk en behulpzaam.

betrouwbaar en eerlijk

Betrouwbaar en eerlijk

Vlekkeloos

Prima service!

Geweldig mooi bedrijf klantvriendelijk

Geweldig mooi klantvriendelijk bedrijf altijd proberen te helpen ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan

Weer met goeie vakmanschap en vriendelijkheid geholpen. En altijd dat extra stukkie service. Top!!!

Hele goede en snelle service.

Super!

Paar daagjes met de nieuwe aanwinst nu gereden en rijdt lekker pittig.

correct

correcte afhandeling

Zeer fijne garage, en kundig personeel

Zeer veel ervaring aanwezig, ook bij wat vreemde problemen. Probleem wordt zeer kundig en goed opgelost.

Vakkundig, meedenkend, klantgericht, eerlijk.

Ik ben al langer klant bij Borgo BV, onder andere voor onderhoud aan mijn auto. Onlangs heb ik een Seat Leon 2e hands gekocht en bij Borgo BV een servicebeurt laten uitvoeren en controleren op gekke dingen. Er werd mee gedacht als of het zijn eigen auto was. Ook heeft hij mijn "oude" auto van mij over gekocht. Prijs, kwaliteit, service.... Alles echt in orde. Je bent een persoon als klant, geen nummer.

Klantvriendelijk en een snelle service top!

Ik kwam aan om mijn kentekenplaat te vervangen, ik kreeg lekkers te drinken. Nadat mijn drinken op was , was het klusje al geregeld en ik kreeg een mazzel. Mijn dag was goed!

Vertrouwd

Vriendelijk en vertrouwd

Heldere prijsafspraak en snelle montage.

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk