Klein maar fijn (bedrijf)!

Huiselijke gevoel bij dit bedrijf. De eigenaar is een eerlijke hardwerkende man. Aanrader dit bedrijf!

goede service

Goede service snel gemaakt! Klantvriendelijk.

Super fijne en goede service

Heel goed geholpen en mij keurig geholpen met het geen wat ik als klant zocht en gezellig met een babbel erbij

Service is geweldig

Geweldige betrouwbare garage

Supertevreden.

Gastvrij ontvangen, zeer mooie garage, goede uitleg, snel geholpen, goede service. Kort om, een nieuwe tevreden klant er bij garage Borgo.

Goede service, komt afspraken na...

Hier kun je voor alles terecht wat met je auto te maken heeft! Onderhoud tegen goed en eerlijk tarief. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Korte lijntjes.... wel zo handig! Voor inruil aanschaf gebruikte auto is dit echt een aanrader! Ook een zoekopdracht naar jou speciale persoonlijke keuze kwa auto is hier geen enkel probleem.

Goede monteurs met genoeg kennis en ervaring. Goede kwaliteit / prijsverhoging, en goede service. Mijn garage toppie

Voor de 1ste keer mijn auto daar gebracht. Alles prima gedaan en ervaren. Ga zeker een volgende keer terug.

Professioneel

Zoals altijd een transparante, eerlijke, vertrouwde service en kwaliteit. Geen gezeur gewoon doen waar ze het best in zijn. Onze auto’s in conditie houden met een persoonlijke touch.

Prima service, vriendelijk personeel en goede know how

Altijd vriendelijk en doen wat ze beloven en zeggen. Eerlijke jongens die hart hebben voor uw bezit. Gaan keurig om met uw auto en geven goede infromatie over hetgeen dat er aan de hand is. Hanteren eerlijke prijzen en bieden top service. Niets meer dan lof voor deze mannen. Mijn auto is in zeer goede handen en ik kan weer veilig de weg op met mijn gezin.

Opnieuw fantastisch geholpen

Wij zijn erg blij met een betrouw bedrijf als Borgo! Snelle reactie, snelle service en denkt goed mee met de klanten!

Prima geholpen goede service

Reparatie snel en goed uitgevoerd en voor een redelijke prijs. Aanrader!

Zeer goed geholpen !

Zeer vriendelijk en goed advies gekregen en zeer snel geholpen ! Ik ga hier nog vaker terugkomen.

perfect en zeer snel geholpen.

Langs gegaan voor een kleine reparatie. Ik werd direct geholpen en als klap op de vuurpijl hoefde ik niets te betalen. Service van de zaak omdat ik klant ben. Top geregeld.

Zeer goed op alle fronten.

Al vele jaren klant. Men is heel klantvriendelijk. Zowel service als kwaliteit en betaalbaarheid zeer goed. Men houdt op deze wijze autorijden nog betaalbaar en toch kwalitatief zeer goed. Het is een verademing is deze soms harde maatschappij. Veel succes verder.

Topservice!!

Zie mijn eerdere reviews.

Top Service!!!

Apk en kleine Beurt zijn goed uitgevoerd

goed ,maakt altijd tijd voor je

ik wordt altijd zo snel mogelijk geholpen

Prima garage

Er wordt goed met de klant meegedacht, zodat er geen nodeloze kosten hoeven te worden gemaakt

Vriendelijk. Behulpzaam. Betaalbaar. Denkt mee

Top. Een garage die vertrouwen uitstraalt

Klantvriendelijk!

Klantvriendelijk, denken mee , wordt snel geholpen

Top bedrijf

Goede service, vriendelijk personeel en denken mee met de klant.

Betrouwbare garage met enthousiaste vakmensen

Wij hebben 2 auto's in onderhoud bij deze garage. Een Citroën Xantia en een Opel Astra. Arco heeft veel kennis van de (oude) Citroën en doet naast het reguliere onderhoud ook preventief onderhoud. Ook de service is hier goed en afspraak is afspraak...

Heel goed

Je word goed te woord gestaan, vriendelijk en behulpzaam.

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk