Eerlijke en betrouwbare garage met vakmensen

Ik moest binnen een paar dagen vertrekken en mijn vaste garage zag geen mogelijkheid om de toch complexe reparatie uit te voeren. Aan een bevriende automaterialenzaak gevraagd naar een goede en betrouwbare garage in Ridderkerk en die kwamen met Borgo B.V. op de proppen. Gebeld en ik mocht langskomen voor een diagnose. Geen loze beloftes gedaan en de volgende dag werd ik netjes gebeld met het resultaat en de mededeling dat ze al waren begonnen met de reparatie. Een halve dag later kon ik de auto ophalen en de rekening was heel erg schappelijk. Heel erg tevreden over. Aanrader.

Klantgericht

Zeer goede service

Fijne garage

Ik vind Borgo een fijne garage. Er wordt goed en vakkundig gewerkt. Er wordt meegedacht en overlegd, dat is fijn. Je wordt vriendelijk geholpen.

Professioneel

Professioneel, duidelijk en tijdig geholpen

Heel goed

Prima geholpen

Betrouwbare garage.

Snelle service, goede uitleg en vriendelijke personeel.

vriendelijk, goede afhandeling, normale prijzen

prettig, vakkundig

Snel, deskundig en transparant

Snel, deskundig en transparant

Hij was snel met repareren en alles voor een goede prijs

Een goede service, beste opties voor reparaties en je kan snel langs komen bij ze.

TOP TOP !!!

camperonderhoud en airco inbouw in goed overleg vlotjes verlopen.Goede feedback. Goede service geboden.

Goed, zoals het hoort

....

perfect

volgens afspraak perfect en er verstand van

Hele goede service en heel vriendelijk

goede service

goede service

Top bedrijf

Ben zeer tevreden over de service van team Borgo . Kom hier nu inmiddels 2 jaar voor onderhoud met onze camper en vindt de service echt top , je krijgt een eerlijk en goed advies over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Topp

Prima service en vakkundigheid

Ben hier goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Ook heb ik een prima service ervaren.

Mooi bedrijf!

Ik werd verrast door het meedenken en aandragen van mogelijkheden voor aanpassingen aan onze camper. Dus niet alleen voor het reguliere onderhoud aan auto's, maar ook voor campers is dit een prima adres!

Deskundig, betrouwbaar en prima service

Jonge occasion gekocht. Super geregeld. Ben al jaren klant bij dit bedrijf. Klein bedrijf, deskundig, betrouwbaar, prima service.

Hele goede service en vooral snel geholpen.

Vriendelijk en duidelijk

Fantastisch goed geholpen

Fantastisch goed geholpen.

Uitstekende service en adequate informatie

Borgo heeft onze camper in onderhoud en denkt met ons mee hoe we het beste het onderhoud kunnen organiseren en prioriteren. Het onderhoud wordt vakkundig en tegen redelijke kosten uitgevoerd. Daarbij neemt Borgo de tijd om ons vakbekwaam te informeren.

Wat een toppers!

Vanaf seconde 1 een fantastische ervaring bij de aankoop van mijn Seat Leon. Bedankt voor alles!

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk