Goed als altijd

Zoals altijd de goede eerlijke service

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn vanaf het begin zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ze doen goed hun werk.

Super goede service

Mijn ervaring met Arco van Borgo is een zeer positieve. Zowel met inkoop van een auto als servicebeurten is dit een garage met een eerlijke insteek en redelijke prijs. I’ll be back !

Betrouwbaar en vakkundig.

Kom al vele jaren bij dit garagebedrijf. Ik ben nog nooit teleurgesteld door het vriendelijke en vakbekwame personeel…super!!

Motto is: we behandelen klanten zoals wij ook behandeld willen worden en dat maken ze absoluut waar!

Een auto met de beruchte THP motor gekocht met garantie, waarbij de ketting al eens vervangen was. Bij koude start een slepend geluid. Bleek achteraf dat de ketting en spanner goed waren, maar toch is alles vervangen. Ook andere zaken keurig vervangen. Alles onder garantie. Ze denken ook goed mee. Zeer tevreden, super service.

helemaal weer goed, snel en vriendelijk geholpen

Tevreden

Altijd goede en snelle service, de communicatie is zeer hartelijk en meedenkend! Ik zou deze garage zeker aanbevelen.

Prima Garage

Als er iets is aan de auto en je gaat langs autobedrijf Borgo , staan ze altijd voor je klaar.

Klantvriendelijk

Gewoon zeer goed zoals altijd.

Hij doet altijd wat afgesproken is en op een zeer goed niveau.

Prima Service

Zeer plezierige en kundige service bij aankoop van auto.

Goede service en klant vriendelijk

Super efficient

Moest nieuwe voorbanden. Banden waren al besteld en voor de zekerheid werd de auto onderworpen aan een snelle winterkleding. Bleek dat de accu op sterven na dood was. Nieuwe er in en klaar voor de winter. Binnen no time geregeld. Snelle service en zeer oplettend in service. TOP Borgo

Altijd netjes geholpen

Goede service, en behandeling. Zeer tevreden als ik de auto weer ophaal, of thuis wordt gebracht.

5 sterren zegt genoeg

Een kleinschalig bedrijf met optimale vakkennis en service

Keurige garage

We hebben bij dit bedrijf met een goed gevoel een auto gekocht. Prettige mensen en een goede auto.

goede service tegen schappelijke prijs

zie boven

Erg behulpzaam en meedenkend

Al een paar jaar de auto hier in onderhoud. Zeer tevreden over alles. Zijn echt gericht op de mens en dat is goed merkbaar in de service die ze verlenen.

Zoals altijd: helemaal goed afgehandeld.

Autobedrijf Borgo is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ze doen wat te zeggen te zullen doen. Mijn 10-jarige auto is weer voor een half jaar top in orde en ook nog heerlijk schoon.

Zeer flexibel en servicegericht bedrijf

kom als te tevreden klant te terug

Goed geholpen goede service

Winterbanden wissel volgens afspraak.

Persoonlijke begroeting. Koffie aangeboden gekregen. Binnen halfuur weer weg.

Autobedrijf Borgo houdt zich aan de afspraken

Dit bedrijf is goed georganiseerd. En het wordt goed geleid, door Arco Borger! Deze man is super klantvriendelijk en kan op elk niveau, of het nu een grote en belangrijke klant is of een klant die minder in het laatje brengt inspelen op de specifieke behoefte van de klant. Ook is het fijn dat er een leenfiets ter beschikking kan worden gesteld.

Top Garage

Klant staat bovenaan, flexibel, servicegericht. vakmensen. Prima koffie, gewoon gezellig familiebedrijf.

Veel vertrouwen in dit bedrijf

Goede service en veel verstand van zaken.

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk