Hele fijne garage, denken met je mee.

Vriendelijke mensen, je wordt serieus genomen. Ze denken met je mee en gaan niet meteen voor de duurste oplossing. Echt een aanrader!

Super bedrijf

Hele fijne ervaring bij dit familie bedrijf Vriendelijke ontvangst Zeer mooie auto's in alle prijsklassen En een hele nette inruilprijs voor mijn oude auto

Perfect!!

Snelle service, vriendelijk personeel en eigenaren! Prijs kwaliteit is prima Kom er al jaren en blijf graag terug komen!

Zondermeer een fijne garage!

Weten, zonder omweg, waar ze over praten. Geen duur arbeidsloon of dure onderdelen, en je kan zo de garage inlopen. Altijd fijn zonder verboden. En ook keurig opgeruimd. De vakman herken je aan zijn gereedschapskist!

Vakkundig, Vriendelijk en Dienstbaar !

Vroeg de eigenaar van Borgo B.V. of hij een reservewiel (thuiskomer) kon leveren voor mijn Peugeot 3008. Toen de bestelling beschikbaar was, kreeg ik een E-mail bericht met het verzoek deze (bestelling) af te halen. Zonder afspraak ben ik naar Borgo Autoberdijf Ridderkerk gereden en melde me daar. Direct herkende de werkplaatschef me en ging met mij het reservewiel in de auto aanbrengen. Geen minuut behoeven te wachten, dan is toch "de klant koning" bij Borgo Autobedrijf.

Super!!

Sinds kort zijn mijn auto’s en bedrijfsbussen in onderhoud bij Borgo . Een fantastisch team. Denken mee en niets is te veel. Zeker een aanrader

Uitstekend geholpen door zoon lief

Heel snel in 1 dag een auto gekocht en keurig afgeleverd met APK en hele mooie prijs! Ben er zeer tevreden mee vriendelijk te woord gestaan en blijf met m'n auto hier in onderhoud hoor! Beveel deze mooie christelijke garage iedereen aan!

Zeer goede service.

Heel blij met de aandacht en service bij aanschaf van onze auto.

ruim voldoende

vriendelijk, met aandacht, en alles volgens afspraak

Zeer slechte ervaring. Zal dit bedrijf iedereen afraden.

Hier een auto gekocht die een dag later al stil staat. ANWB laten komen die liet weten de dynamo en accu zijn kapot en dienen vervangen te worden. Uiteindelijk heeft het bedrijf alleen de dynamo vervangen waar ik het niet mee eens ben. Ik heb nog steeds een storingslampje branden. Daarnaast ben ik ook erg klantonvriendelijk aangesproken. Ik gaf mijn zorgen aan en werd ik aangesproken met alles werkt nu gewoon. Wij zijn geen koekebakkers. En daarmee was de kous af. Als je als bedrijf het goed wil oplossen doe het dan ook gewoon volledig goed en niet voor de helft en vervolgens je klant zo aanspreken. Ik heb spijt dat ik hier mijn auto heb gekocht en oude auto heb ingeruild. Ook geen aankoopbon/ factuur ontvangen. Daar moest ik meerdere keren om vragen. Nooit meer Borgo! 1 ster is al te veel. Verschrikkelijke lui daarzo!

goede ervaring

duidelijk in afspraken maken en aardige mensen .

Top geregeld

Voor de 1e keer de auto voor een beurt wgegebracht. Netjes ontvangen met koffie even alles doornemen. Voor de reparatie een app met de verwachte kosten, dus goed overleg en aan het eind van de dag alles weer netjes klaar. Goede service, van harte aanbevolen !!

zeer goed

Vriendelijk, hartelijk, kundig. Met hele goede service.

Goede reparatie en goede service

Geweldig bedrijf met ouderwetse communicatie :)

Zeer tevreden over het gedane werk, alles eromheen liep ook vlot en communicatie was direct en top.

Klantenservice is geweldig

Borgo is heel klantvriendelijk en meedenkend. Ze doen wat ze beloven

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf

Afspraken worden nagekomen en vriendelijke mensen.

Wederom fantastisch geregeld

Binnen twee dagen heeft Auto Borgo de gewenste auto gevonden en aangekocht! Al meerdere auto’s gekocht en elke keer weer positief verrast door de persoonlijke en kundige aanpak. Complimenten!

Persoonlijk en oplossingsgericht

Prima geholpen

Tot volle tevredenheid geholpen.

Keurig geholpen, en op tijd.

mannen met kennis , en liefde voor auto's

fijn bedrijf , mooie showroom , en goeie koffie

Klasse bedrijf

Goede en snelle servise. goede communicatie over prijs en wachttijd.. Prima bedrijf en vriendelijk personeel .

Een vertrouwd autobedrijf, geweldig en heel vriendelijk geholpen

* Vriendelijk * Gastvrij * Inlevingsvermogen in de klanten * Bijzonder goed geholpen door een verkoper van 19 jaar, je voelt je er direct op je gemak en kan een goede en degelijke auto kopen met een verhaal & een vertrouwd geluid.

zoals altijd service en klantvriendelijkheid GE WEL DIG !!!!!!!!!

probleem met de stabilisatorstangen van voorwielen. gebeld..............kom maar langs. Snel en efficiënt geholpen, service van de eerste seconde tot het verlaten van de garage. Wederom bedankt voor de service en de goede zorgen. T O P !

kaartenmakerstraat 9

2984cb Ridderkerk