Vriendelijke mensen. Luisterend oor.
Vriendelijke mensen en goede service
Afspraak voor apk en onderhoud mogelijk op gewenste datum. Vanwege reisafstand s'morgens direct aan de beurt en auto voor de middag klaar. Duidelijke kosten omschrijving noodzakelijk onderhoud. Weer een jaar probleemloos rijden !
Altijd ervaar ik een prettige klant bejegening als ik showroom bezoek. Leenfiets of vervangend vervoer.....geen probleem
Heel vriendelijk en behulpzaam
2 auto's ingeruild voor een occasion van een jaar oud tegen een inruil en aanschafprijs.
Goed geholpen met zoektocht naar geschikte auto
keurig te woord gestaan , en vlot reageren
Er wordt geadverteerd met een cijfer 9,2. Ik durf best een 10 te geven, iets wat ik niet snel zal doen, want ik vindt altijd wel iets. Waar het omgaat is hoe misschien wel jou toekomstige nieuwe auto eruit ziet. Die is om door een ringetje te halen. Dit is een feit. Nog meer toevoegen is niet nodig.
Altijd goede service en netjes geholpen
Keurig bedrijf , goede communicatie en een nette prijs kwaliteits verhouding
Goede service. Prima geholpen op een nette informele wijze. Helemaal goed
Zeer vriendelijk en een goede service.
Prima service. Kom er al ruim 20 jaar tot alle tevredenheid!! Vriendelijk en deskundig personeel.
Prettig geholpen en, hoop ik, de juiste keuze gemaakt.
Een hele goede ervaring met dit bedrijf!
Betrouwbaar en snelle service.
Vanaf het eerste moment dat je binnen komt bij de Hommel voel je je welkom. Er wordt gevraagd naar wat je zoekt en mee gedacht zodat je een auto koopt die bij je past en aan je wensen voldoet. Altijd bereikbaar voor vragen en zorgen voor een rijklare auto waar je met een gerust gevoel de weg op kan. De 2 jaar garantie die geboden wordt zorgt voor extra zekerheid in deze bewerkelijke tijden zodat je niet onverwachts allerlei kosten krijgt. Enorm fijn geholpen! Bedankt en tot ziens!
Occasion gekocht, goede service, komen afspraken na, heldere communicatie en vriendelijk.
Correcte aflevering, keurig verzorgde auto. Mooie bloemen als present.
Afspraak maken ging vlot
Was al enige tijd op zoek naar bepaald type-kilometerstand-goede prijsverhouding o.a. Autotrack. Dus gebeld en geïnformeerd naar de status etc. waar ik gedetailleerd antwoord op kreeg i.v.m. andere autobedrijven. Ik ben als vrouw zijnde serieus & goed geholpen (dit is ook niet overal). Met 2 auto's proefrit gemaakt, de prijs besproken, plus de historie van mijn huidige als nieuwe auto eerlijk online te zien gekregen; wat voor mij héél belangrijk is (elders bedonderd geweest) geen verrassingen! Mijn oude auto ingeleverd waar ik een nette prijs voor terugkreeg en rij nu blij rond in voor mij nieuwe Mazda, waar ik ook nog eens 2 jaar Hommel servicegarantie op heb!
Geen klachten
Tijdens de kleine beurt gezellig een kopje koffie kunnen drinken. Na het kopje koffie weer weg kunnen rijden in een goed gecontroleerde auto.
Mijn schade is vlot geregeld vooraf en snel en prima hersteld! Ook de uitleg qua rekening was duidelijk.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.