Fijne ontspannen koop van een nieuwe auto. Heel eerlijk behandeld in de inruil van oude auto. Goede service en garantie voorwaarden.
Zeer prettige ontvangst . Er wordt echt moeite gedaan om het de klant naar de zin te maken.
Vriendelijke benadering, kundige verkoper, eerlijke inruil voor mijn oude auto. De aangekochte occasion zag er prachtig uit: veel zorg aan besteed. Service en garantiebepalingen zijn prima. Kortom, zeer tevreden met mijn aankoop en buitengewoon tevreden met de verkoper (Kobus) van Hommel!
goede service en klantvriendelijk
Het gevoel was goed,op alle vragen werdt uitgebreid antwoord gegeven. Het leukste was dat ik de auto dezelfde dag al op kon halen Daar komt nog bij dat ze over 3 maanden contact opnemen als de garantie afloopt om de auto nog even na te lopen. Helemaal top!
Onze ervaring is dat het altijd goed gaat . Goede service. Lekkere chocolademelk. :)
Dennis (verkoper van de Penningweg) heeft me van begin tot eind van de koop begeleid. Hij is altijd (klant)vriendelijk en weet heel goed waarover hij het heeft. Hij doet de nodige moeite voor je. Hij probeert een auto op (jouw) maat te leveren en slaagt daar uitstekend in. Hij denkt op allerlei manieren met je mee en is zeer betrouwbaar. Ik werd dan weer ontzettend goed door hem geholpen, goede service is voor hem overigens vanzelfsprekend. Dennis heeft hart voor de klant. Ik heb dan ook weer, zoals al eerder, prettig zaken met hem gedaan! Edwin Mannens.
Kobus Moltini heeft ons uitstekend geholpen. Wij rijden nu met veel plezier in onze nieuwe Toyota CH-R 1.8 Hybrid Dynamic
Onderhoudsbeurt. Netjes gebeld na eerste controle over wat vraagpunten, en de vermoedelijke kosten. Gebeld toen auto klaar was.
Al vele, vele jaren kom ik/komen wij bij Hommel Autobedrijven. En altijd wordt ik uitstekend geholpen. Hommel staat garant voor klantgerichtheid, attent zijn en zorgvuldigheid. Een extra pluim voor Marcel! Als niet-deskundige voel ik me veilig bij Hommel.
Ben al jaren klant bij dit bedrijf wat zich kenmerkt door goede kwalitatieve service en men komt altijd haar afspraken na, wat zeer belangrijk is. Een betrouwbare partner!
TOP
Vlotte, vriendelijke medewerkers. Heel goede service.
Iedere keer weer bij ieder contact een warm onthaal en herkenning als vaste klant. Service is optimaal, vakkennis en vakbekwaamheid van alle medewerkers is duidelijk aanwezig.
Keurig en correct geholpen en vriendelijk personeel
Goede service, klantvriendelijk een bedrijf wat vertrouwen uitstraalt.
Je word goed en netjes geholpen.
wij zochten een Toyota C-hr en na een bezoek aan een een dealer haakten wij af. De beleving van de garage was niet waar ik mij thuis voelde.Toen hoorde ik dat een garage in Etten- Leur ook deze auto verkocht. En dit bezoek beviel ons veel beter. Uiteindelijk kochten wij ij hier de 2 auto's. Ook het onderhoud bevalt ons goed. Korte lijnen voor de afspraak en een goede afwerking hiervan. Wij zijn dus blij met de samenwerking, auto, en het onderhoud. Anton
vriendelijk,betrouwbaar
Correct auto bedrijf
Wij zijn vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en geholpen
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.