Goed contact Eerlijke inruilprijs Behulpzaam 2 jaar garantie Flexibel Neemt de tijd voor je
Gerust gesteld in de manier van aanpak en dat schept wel enig vertrouwen.
Aantal jaren gelden auto bij jullie gekocht. Over apk en service beurten sindsdien tevreden. Deze keer totaal niet ! Erg hoge en vreemde kosten Kleinmateriaal, milueuheffing, gebruik test apparatuur ?
Al jaren goed en trouw geholpen met een zeer goede service
Goede en betrouwbare service
Nadat bleek dat reparatie aan mijn oude cuore teveel ging kosten meteen overschakeld naar andere cuore. Meteen een offerte gekregen zodat we het konden aftikken. Oftewel een goede snelle service
Prima service, deskundig en professioneel geholpen.
Afspraak gemaakt maar was precies in sneeuwperiode kon heel soepel verzet worden. Op tijd gebracht en op tijd klaar! Tegen schappelijke prijs!
Nadat ik online een auto had gevonden was de afspraak telefonisch snel gemaakt op de dag van mijn voorkeur. Na het maken van een proefrit heb ik een prima deal gekregen voor de inruil van mijn oude auto en kon ik de week erna de nieuwe op komen halen. Alles werd professioneel afgehandeld en ik ben zeer blij met de aankoop.
Ze denken met je mee en waren flexibel in de datum etc. De auto is aan huis bezorgd en kreeg er zelfs een taart bij! Ik kan Hommel aan iedereen aanraden!
Iedere keer dat ik een afspraak maak en langs kom, wordt ik uitmuntend geholpen en wordt vakkundig werk geleverd. Duidelijke uitleg, heldere inzage in de kosten.
Geen op merking Ge woon goed en vriendelijk
Ondanks deze lastige corona periode zijn we toch op een fijne manier geholpen. (Volgens de geldende maatregelen.) We hebben een prima contact gehad met Ronnie, zowel via mail als telefonisch. En zeker niet onbelangrijk, ze komen hun afspraken na en ze hanteren een snelle service. Ook het vlaai-presentje werd zeer gewaardeerd door ons. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Vriendelijke ontvangst en goede service
Ondanks alle Corona-problemen hebben we op een fijne manier een auto gekocht bij Hommel in Etten-Leur. Na proefritten met 2 verschillende auto's hebben we gekozen voor een Suzuki Alto. Na ongeveer 1 week werd onze "nieuwe" auto keurig thuisgebracht en de oude auto werd meegenomen. Na de eerste ritten zagen we enkele kleine problemen (losse knop radio, slecht werkende ruitenwisser, handschoenkastjes dat niet goed sloot). Na een prettig contact met de werkplaats werden er enkele nieuwe onderdeeltjes geplaatst en de auto is nu helemaal perfect. Al bij al een zeer prettige aankoop en ook een fijne nazorg. Complimenten aan Kobus van de verkoop en Marcel van de werkplaats. Zeker een adres om naar toe te gaan.
Auto kopen of onderhoud het is altijd goud
Zeer prettige ervaring; erg vriendelijk en denken erg met je mee
Ik heb even gewacht met het schrijven van mijn ervaring van mijn aankoop. De auto bevalt ondertussen top, ook is mijn ervaring met Hommel autobedrijf en in het bijzonder de verkoper Dhr Moltini voor het goede advies uitleg en afhandeling. Echter een klein min-puntje heb ik wel: bij de aankoop zouden ook nog velgen/winterbanden apart te koop zijn, echter heb ik hier niets meer van vernomen, dat was het, verder zou ik Hommel autobedrijven zeker in de toekomst weer benaderen. Met vriendelijke groet, Erik bergmans
Zeer goede service afspraak is afspraak
Ouderwetse gemoedelijke service in positieve zin. Maak je niet vaak meer mee!
Keurige jonge auto te koop aangeboden. Weinig km, schoon en netjes van binnen. Inruil huidige auto ging vlot. Afspraak aflevering kon na 4 dagen al! En dat is altijd prettig als je iets koopt wil je er liefst zo snel mogelijk gebruik van maken. Alles digitaal geregeld geen papierwerk. Al met al zeer prettig zaken gedaan. Bedankt Ronnie, ik ben erg blij en geen spijt van inruil. De auto rijd geweldig en boven verwachting.
Plezierig en professioneel contact en heeft geleid tot de aankoop van twee leuke auto's en een goede inruilprijs van de Aygo.
Begrip voor de situatie , snel en persoonlijk. Goede inruilprijs en prima aflevering.
auto daar gekocht en er was iets gelijk opgelost
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.