Goede ervaring
Ik ben al jaren klant van Hommel Autobedrijven en tot mijn volle tevredenheid.
Ďuurde veel langer dan vooraf aangegeven werd
Auto heeft grote beurt gehad. Dit is verder goed verlopen. Uitleg van factuur was prima. Alleen jammer dat na ca 15 km het lampje van de bandenspanning al ging branden? ( winterbanden waren er ook onder gelegd). Als lampje gaat branden geeft dit een minder positief gevoel.
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik bijzonder vriendelijk geholpen ben bij de aankoop van mijn Kia. Echter, de auto is verkocht als een Kia hybride executive, zo stond het op internet. Ik kwam er later achter dat een aantal opties die de executive heeft, niet op mijn auto zitten. Toen ik het nieuwe kentekenpasje van de RDW ontving, bleek het om de "DE" uitvoering te gaan: Design Edition. Dat is me tijdens de gesprekken niet verteld. Overigens ben ik wel blij met mijn auto, maar is het jammer van de ontbrekende opties zoals o.a. smart cruise control.
Wij werden zeer vriendelijk geholpen en men ging in op onze wensen.
Wordt er altijd prima geholpen.
Weer een auto bij hommel gekocht Dus je weet al ik ben daar totaal verkocht.altijd goede service En een goed en leuk bedrijf. Daarom koop ik bij auto hommel Daar kunnen nog veel bedrijven iets van leren hoe met je klanten om te gaan dat zit daar wel goed.dus zoek jij een auto waar een goed bedrijf achter staat dan zit jij bij auto hommel goed.wat betreft service En garantie.daar krijg jij waar voor je geld.
Een goede service en klantvriendeliijk bij Hommel.
Helaas schade gehad aan de auto. Vervelend natuurlijk. Maar dan ga ik naar mijn autodealer. De mensen bij Hommel helpen me om het probleem op te lossen. Zowel in advies naar de verzekeraar toe. Maar vooral het uit handen nemen van een zorg. En uiteindelijk een gerepareerde auto! Wel zo prettig....
Zeer vriendelijk geholpen. Geduldig alles uitgelegd, Top service met de aflevering en nog een lekkere vlaai als leuk extraatje. Hij stond klaar toen we hem op gingen halen met een mooie grote strik erop. Er zijn nieuwe banden ondergegaan en we werden nog opgebeld welke banden we eronder wilden hebben, allemaal service dus geen extra kosten , prijs is rijklaar compleet met APK Grote beurt, nieuwe banden ( waren krap 3mm) enz. TOP! Nog nooit eerder meegemaakt. De twee jaar garantie of 30.000 km. op een occasion wagen is ook een reden om bij Hommel Autobedrijven een auto aan te schaffen . Wij zijn super blij met onze prachtige Suzuki Vitara High exclusive een pracht auto lijkt wel splinternieuw zo mooi afgeleverd.Punt gaaf.
Zijn al bijna 25 jaar heel tevreden over jullie bedrijf.
Prima gebruikte auto gekocht en eigen auto ingeruild
Al jaren eerst met suzuki nu al jaren met daihatsu altijd zonder problemen geholpen. Hele fijne garage en mijn volgende auto zal ook weer hier gekocht worden en zijn onderhoud krijgen.
geweldige service, vriendelijke mensen
After work in my car worth 1400 euros I looked closely to the painted calipers and I am definitely not happy. The paint job is Really not good. I already sent an emai even before you started the work to ask you to make sure the paint is good quality. Also the first couple of days I found my self pumping the break pedal in order the car to stop in time. Also no one has written in the Audi book all the repairs. A mechanic came out to do it after I asked for it but I was late for work csi I had to go. All and all I am not entirely happy as a customer
ondanks corona toch vriendelijk en met goed gevoel ontvangen aflevering van de auto tip top in orde
de service,uitleg en omgang met de klant is perfect. de aandacht en interesse in de klant is voortreffelijk en de veiligheid voor de klant en van de auto staat op de eerste plaats
Bij de aankoop van de auto ben netjes geholpen, en netjes ontvangen. Goede uitleg,en er werd de tijd voor me genomen. Goede uitleg en nette aflevering van de auto. Zeer tevreden.
Zoals vanouds duidelijke afspraken met de werkplaats en zeer klantvriendelijke benadering
Goede communicatie vanuit de werkplaats en zoals afgesproken netjes terug gebeld alvorens ze verder gaan met het evt. maken van verdere kosten. Prima!
Je wordt snel, goed en voortreffelijk geholpen en ook zeer klantvriendelijk. Houden zo!
Goede service en communicatie
Al jaren vaste klant bij Auto Hommel BV. Zoals gewoonlijk uitstekend begeleid bij de aanschaf en aflevering van een goede gebruikte auto. Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan. Welverdiend een dikke tien !!
Vlot en attent Leuk altijd om een leenauto te hebben, even een ander auto ervaren.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.