Een garage waar ik het volste vertrouwen in heb !

Een pluim voor de klant vriendelijke verkoper, die alle tijd neemt voor een goede uitleg en de afspraken precies na komt. Goede services in deze Corona tijd ,,aan huis zaken doen”. Is mij prima bevallen . Ook de eindejaarsactie vond ik orgineel en ludiek. Ik heb het volste vertrouwen dat evt mankementen aan de auto weer opgelost worden.

heb geen probleem hiermee

ik heb voorlopig geen problemen je word goed ontvangen en goed geholpen met de uitleg over de auto als hij klaar is .

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Zeer goede service, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, mooi bedrijf.

Zeer goede service, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, mooi bedrijf. Autorijden/onderhoud is helaas duur, bij sommige auto-/garagebedrijven vroeg ik me wel eens af waarom zo duur/waar de hoge kosten naartoe gingen. Maar met de duidelijke uitleg, de adviezen en het feit dat het bedrijf rekening hield met mijn wensen is het helder waar alle kosten in zaten. Daarnaast heb ik de indruk dat er vakwerk wordt geleverd. Het personeel is daarnaast enorm (klant)vriendelijk en de zaak ziet er heel netjes uit (zonder dat het "over the top-chique" is, wat bij klanten ook weer argwaan kan opwekken). Kortom: enorm tevreden en tevens de reden dat ik nog steeds trouwe klant bij Hommel ben.

Snelle-/ professionele communicatie

De snelle-/professionele communicatie van Autobedrijf Hommel heeft mij in positieve zin verrast. Informatie en de ontvangen offerte zijn duidelijk. De gemaakte afspraken worden nagekomen m.b.t. reparatiepunten. In deze barre coronatijd wordt de auto 'gewoon' thuis afgeleverd en wordt uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen. Kortom: prima ervaring.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Goede service en heel klantvriendelijk

Ze helpen je goed en correct. Door corona mag je niet naar de garage toe dus brachten ze de auto keurig netjes bij ons thuis. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe auto.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

goede autobedrijf je wordt er goed geholpen en ze hebben goede services

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goed geholpen

Goed geholpen door Dennis Samen tot een mooie deal gekomen

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Prima service, geen toeters en bellen. Doen wat nodig is

Goed dus, maar ik wat ik niet wist is dat over 3 maanden de APK gedaan moet worden. Had die niet meegenomen kunnen worden? Straks moet ik daar extra kosten voor maken.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Zeer tevreden over het contact en afhandeling van de aankoop van mijn nieuwe auto.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  • Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Supernetjes en keurig geregeld ondanks coronabeperkingen

Ondanks beperking omtrent corona keurig netjes geholpen en keurig netjes alles verzorgd en geregeld.

Klantgericht

Klant is koning. Denkt mee met de klant in oplossingen.

Uitstekend en volgens verwachting

Onze Toyota Aygo gebracht voor beurt/apk. We zijn netjes gebeld met wat er geconstateerd was, en aan ons de keuze wat er mee gedaan moest worden. ‘s Middags de auto weer opgehaald en hij rijd weer als nieuw. Prijs was netjes volgens de opgegeven prijsopgave.

• Reden bezoek: N.v.t.
  • Welke vestiging heeft u bezocht: N.v.t.

Goed geholpen

Ik ben weer goed geholpen. De APK moest gedaan worden en er bleek een forse reparatie nodig. Er werd goed meegedacht en de gebreken zijn vakkundig verholpen. Zeer prettig dat er een leenauto beschikbaar was. Ik ben een zeer tevreden vaste klant.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Snelle en vriendelijke communicatie, goede service.

Occasion gevonden via internet. Snel en prettig contact via telefoon, mail en app met Patrick Hommel. Ik had nog wat (technische) vragen, waar Patrick niet meteen een antwoord op had, maar hij beloofde hierop terug te komen na overleg met monteur. Bij het eerste contact daarna kwam Patrick hier meteen op terug met antwoorden waar ik iets mee kon. De auto werd keurig thuis afgeleverd omdat de showroom gesloten was vanwege de corona-maatregelen. De auto voldeed helemaal aan de verwachtingen. Ook kreeg ik nog een nette prijs voor mijn inruil auto. Bij het dobbelspel van de eindejaars actie wist mijn zoon een mooi geldbedrag te dobbelen, wat ook dezelfde avond nog werd overgemaakt.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

gewoon doen wat is afgesproken

De verwachte reparatie kwam iets boven het afgesproken bedrag. ondanks dat ik niet goed te bereiken was, heeft men gewacht tot ik dat wel was. Top; gewoon wachten tot accoord.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Goede service en zeer vriendelijk

Door omstandigheden kon ik de auto niet naar de garage brengen voor de APK en beurt. Ze boden me aan dat ze hem kwamen halen en terug brengen. Dit noem ik nou service.

Zeer vriendelijk en deskundig

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Zoals altijd prima service en vriendelijke gezichten

Al mijn auto's zijn tot nu toe altijd in onderhoud geweest bij Hommel. Ieder bezoek bevestigt steeds, dat dit de juiste keuze is. Persoonlijke en goede service, met een glimlach.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Prettige communicatie en een snelle, realistische deal kunnen sluiten!

Occasion gevonden via internet. Na telefonisch contact direct een afspraak kunnen maken voor een testrit (corona-proof). Ronnie de Wit heeft mij prima geholpen! De auto werd netjes bij mij thuis afgezet, inclusief een door het dobbelspel gewonnen surprise! Prettige ervaring met dit autobedrijf!

Goede en snelle service

Ik had dringend en snel een andere auto nodig, dit was totaal geen probleem, de auto werd 2 dagen later naar Cuijk gebracht

Geweldig familie bedrijf / garage

Wij komen hier al vele jaren. Worden altijd netjes en correct te woord gestaan en geholpen. Uitstekende service.

winterbanden plaatsen

Keurig netjes afspraken gemaakt die ook nagekomen worden. Snelle service bij het wisselen van de banden

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

super

persoonlijke aandacht

Vriendelijk en professioneel geholpen

De ontvangst en begeleiding door de receptie was erg prettig. De kundigheid van de monteurs erg goed. Ik ben erg blij met garage Hommel en voel me daar in goede handen.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Zoals altijd een goede ervaring

Ik heb altijd een goed gevoel bij de garage, dat ze eerlijk aangeven wat er moet gebeuren. Dit keer voor een grote beurt weggebracht, keurig gebeld bij de grote dingen die moesten gebeuren. Het ging om een flink bedrag. Eerlijke prijs, maar bij zo'n bedrag zou bijvoorbeeld een gewassen auto de service wel net even afmaken.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.