Zoals vanouds uitstekend!

Zijn al 40 jaar klant dus zeer tevreden. Nemen alle tijd, zeer vriendelijk en professioneel. Kopje koffie of thee. Uitstekende service!

Geweldig, vriendelijk

In alle rust en tijd goed zaken kunnen doen. Na 160 km wij wonen in Heerlen, was er eerst rustig tijd om koffie te drinken en dan pas naar de auto kijken. De fort ecosport is geweldig,

Goed geholpen

prima service

Het is prettig om bij een meedenkend familiebedrijf je auto in onderhoud te hebben. Prima klantvriendelijke medewerkers.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring bij auto hommel is, er is een warme, behulpzame en een hele klantgerichte sfeer. Super

Ik ben heel goed ontvangen en geholpen. Niets was te veel. Warm en persoonlijk. Met een goed advies en je wordt geweldig geholpen. Ik ga hier voortaan altijd naar toe en raad iedereen auto hommel aan. Bedankt voor de goede service Marian smeulers

Super service, relaxte mensen

Niet lang hoeven wachten, maar toch een kop goeie koffie gehad. Deskundig advies om tot de juiste keuze te komen en daarna goeie service bij de levering. Top bedrijf!

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Beurt en apk

Erg snel geholpen toen ik voor twee nieuwe schokdempers een beurt en een nieuwe apk.in de ochtend gebracht en tegen de eind van de middag was hij klaar.erg snel.een goed bedrijf

Fijne communicatie en afspraken

Zijn gericht voor een bepaalde auto gaan kijken. Werden netjes en goed geholpen. Daarna was er in de tussentijd voordat de auto geleverd ging worden een fijne en goede communicatie. Goed bedrijf wat we zeker zullen promoten.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Als er wat is, even er naar toe en ze staan altijd voor je klaar!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Netjes geholpen nadat er iets was misgegaan.

Ik ben tevreden over mijn aankoop, de auto is netjes afgeleverd, afspraken zijn gemaakt voor beurt, reparatie en leenauto. Ik had eerst een andere auto in het vizier, daar had ik ook een offerte voor gekregen maar deze auto is helaas verkocht voordat ik een reactie kon geven. Dat was jammer, want ik vond deze auto erg mooi. Het is nu toch goed opgelost en daar ben ik blij mee!

Goed, niet opdringerig.

Er wordt de tijd voor je genomen, en er wordt geluisterd naar je wensen.

Geweldig!

Goede service en het is leuk afgeleverd met een mooie strik en een heerlijke taart. Heel blij met mijn nieuwe auto!

Bijzonder goed

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk

To the point, en eerlijke indruk.

Zoals gewoonlijk perfect.

Prima.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Professioneel, klantgericht, geduldig. Kortom alle lof

ik heb een zeer goede indruk van de verkoper en het produkt. Er werd geen 'verkoopverhaal' afgesproken, dit kwam als betrouwbaar over. De heer Ronnie de Wit is zeer klantgericht en is geen macho, maar rustig en prettig in het contact. De wijze waarop de overdracht plaatsvond kwam ook zeer professioneel over, ook qua administratieve afhandeling.

Prettig geholpen, goed gevoel

Prettig contact. Eerlijke inruil prijs voor mijn huidige auto. Mooie inruil auto weer gekocht

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Nette verkoper duidelijk afspraak optijd geleverd

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Perfect als altijd. Goed en eerlijk geholpen. Heldere uitleg van de noodzakelijke werkzaamheden, die vervolgens snel werden uitgevoerd. Zoals altijd een fijne sfeer binnen het bedrijf waardoor je je er thuis voelt en nooit het idee hebt dat je een anonieme klant bent.

Prima behandeld door Kobus

Algemene indruk is dat we netjes ontvangen zijn en de afwikkeling soepel verlopen is. Bij afhalen leuke verrassing met de strik en het cadeautje achterin de auto.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijke ontvangst met deskundig advies en voldoende informatie.

Onze eerste kennismaking met Autobedrijf Hommel is zo prettig verlopen dat we meteen een auto hebben gekocht. We kregen meer dan voldoende deskundige informatie en advies en een proefrit was geen probleem. Dit werd a la minute geregeld. Na het afhalen van de gekochte auto hebben we na een paar dagen nog even contact gehad om door te nemen of alles naar wens was. Wij hadden een paar kleine puntjes, welke meteen naar tevredenheid zijn opgelost. Kortom, vriendelijke ontvangst, deskundig advies en goede service. Wij zijn dik tevreden!

Tevreden

De eindafrekening kan ook weleens meevallen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik ben netjes en goed geholpen

Nadat onze zoon vorig jaar een KIA Picanto heeft gekocht, heb ik met regelmaat de site in de gaten gehouden. Dit omdat ik zelf een Peugeot 107 had uit 2008 met bijna 170.000 km op te teller. Ja dat wordt t tijd voor een nieuwere auto. Op de site zag ik een leuke auto staan na een belletje konden we die middag gelijk langs komen voor een proefrit. Wat fijn dat je herkend wordt omdat je nog geen jaar terug er ook een auto heb gekocht met je zoon. De auto werd uit de showroom gehaald en de proefrit beviel mij en mijn man prima. Na een prettige onderhandeling inruil Peugeot en t bespreken om achteruit rij sensoren te laten plaatsen de auto gekocht. We hebben de auto nadat de sensoren geplaats waren op een zaterdag opgehaald Leuk dat er een strik om zat. We kregen nog uitleg en ik heb later nog een mail gedaan met een vraag mbt de auto en kreeg gelijk antwoord.

Goed geholpen

Ondanks een geringe bezetting ivm vakantie toch snel geholpen.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Heel goed

Wij zijn al jaren vaste klant bij Hommel en worden altijd netjes geholpen.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.