Toppertje

Wij zijn zeer prettig ontvangen en hebben een prachtige auto gekocht. Na aanschaf zagen we een kleine beschadiging en is meteen opgelost.

precies volgens afspraak

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Auto werd geleverd met een defect wat simpelweg gezien had moeten zijn.

De auto werd geleverd met een defecte centrale deurvergrendeling waar je niet omheen kon. Tevens werd de auto verkocht met cruise control terwijl het om een radiobediening ging. Cruise control ontbreekt gewoon. Maar er is toegezegd het op te lossen en daar heb ik alle vertrouwen in. Maar zo een auto afleveren is toch een beetje een blamage.

Top service

Tweedehands cabrio gekocht met helaas al snel pech. Perfect opgelost. Net voor einde halfjaarsgarantie nog een gratis check en kleine dingen opgelost. Een maand later, dus buiten garantie, helaas een stuk dak systeem. En ook hier meteen weer snel en perfect opgelost. Mijn volgende auto's gaan hier weer gekocht worden!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Flexibel en meedenkend kwaliteits garage bedrijf

Alle tijd hebben om mij als klant te woord te staan. Ik mocht auto op de brug zien voor inspectie. Gepassioneerde autoverkoper, die meedenkt en staat voor betrouwbare auto's!

Als vanouds

Altijd goed en klant vriendelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij zijn prettig geholpen en zijn nu tevreden met onze aankoop

Zie aanhef

Top!

Wij waren ons vertrouwen totaal kwijt in een garage.. tot we bij garage hommel kwamen, en een top service kregen voor onze auto die we daar kochten... volle benzine bak, 3 maanden garantie, nieuwe apk, 4 nieuwe banden, testrit aan huis, een onderhoudsbeurt en een gratis kaartje van de carwash! Als kers op de taart kregen we ook nog pralines met "proficiat" op... Waar vind je nog zo een top service voor een leuke prijs?! Doe zo voort!

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Ben zeer tevreden zou het bedrijf aan ieder aanbevelen

Je wordt er altijd snel geholpen als er iets is.Zeer klant vriendelijk.

perfect@

alleen asnkoop ervaring

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Fijne ervaring!

Wij zijn zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Konden direct een proefrit maken en er werd een mooie inruil prijs voor onze auto geboden. Wij voelden ons welkom!

Uitstekende service

Kleine beurt, kon er op wachten met een bakkie koffie en gratos WiFi. Er werd halverwege met me overlegd over extra punten die ik had gevraagd. De factuur werd keurig uitgelegd. Oh en toen ik de parkeerplaats afreed kwam de Hommel service auto er net aan. De vriendelijk lachende chauffeur liet me keurig voorgaan. Klein puntje...maar t zijn de detail die t m doen. Hier ben je als klant gewoon welkom.

Vertrouwt adres

Goede zaak en snelle service

Betrouwbaar

klantvriendelijk ontvangst, goede afspraken en nette aflevering.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Service zoals service altijd moet zijn

Gewoon TOP

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Mijn vriendin en ik hebben allebei een tweedehands auto gekocht bij Autobedrijf Hommel in Etten Leur. Dit autobedrijf heeft kwalitatief goede auto's te koop voor een redelijke prijs. Daarnaast is de service c.q. nazorg, die ze verlenen aan klanten, uitermate goed! Ze stralen vertrouwen uit en dit blijkt ook daadwerkelijk in de praktijk. Ze doen wat ze beloven...! Kortom: Wij raden dit autobedrijf zeer zeker aan als je bij een betrouwbaar autobedrijf een auto wil kopen.

Prima en snel geholpen.

Prima en snel geholpen.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Na een proefrit te hebben gedaan, zijn we in gesprek gegaan met de verkoper... deze heeft ons een aanbod gedaan waar we over mochten nadenken... de volgende dag een nette en zakelijke onderhandeling gehad. Zeker niet onredelijk en uiteindelijk zijn we tot een akkoord gekomen. Een week later werd de auto volgetankt en in perfecte staat afgeleverd.

Zeer goed autobedrijf.

Bij onderhoud houden ze rekening met wat je vraagt. Zeer vriendelijke bediening. Mocht er iets aan je auto mankeren, dan wordt je altijd gebeld voor wat er mag gebeuren.

TOPPIE!

Al meer dan 15 jaar klant bij Hommel en altijd prettig geholpen. Vriendelijk personeel. Fijn bedrijf !!!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Heel goed geholpen

Had pech ben goed geholpen werd thuis gebracht en later weer opgehaald toen de auto klaar was.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Perfecte service

Goede inruilprijs gehad voor mn auto. Aardige verkoper, perfect geholpen.

goed geregeld

goede ontvangst en uitleg

• Service N.v.t.

goede service zoals altijd

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Goed geholpen door Kobus. Inmiddels 3e auto die we hier aanschaffen. Zijn zeer tevreden.

Topservice !

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.