Tot nu toe perfect, 1 dag in bezit, heel correct ontvangen, weet niet wat er bij problemen gebeurd,

Zie tekst

bijzonder vriendelijk

bij binnen komst werden we direct begroet en vriendelijk te woord gestaan.Alles werd duidelijk verteld onder het genot van een bakje koffie.ik vond dit alles zeer aangenaam.ook met het ophalen van de auto,mooie strik er op en een grote appeltaart cadeau erbij.dit alles en ook de afronding van de financien zeer klant vriendelijk.alle dank daarvoor.groetjes ton en ella v/d oudenhoven

snelle en professionele service

Goede ervaringen bij dit bedrijf door prima service en professionaliteit. Vriendelijke bejegening.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Een prettige en klantvriendelijke ontvangst.

Het was in eerste instantie een informatieve afspraak, welke al spoedig tot concrete afspraken leidde. Hierbij speelde Kobus een duidelijke rol, door uiterst klantgericht en vriendelijk een interessante aanbieding te doen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

vriendelijke verkoper en duidelijke afspraken .

uitstekende service en duidelijke uitleg.

Goed,degelijk.

Zie boven

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

top

kwam binnen werd goed ontvangen liep tevreden de deur uit

Goede uitleg,en eerlijkheid

Had wat vragen ,en die zijn goed en duidelijk uit gelegd. En zijn eerlijk.

Thop

Thop

Wooow factor

Schitterende zaak , met een mooi degelijk assortiment, voor ieder wat wils , vriendelijk en vakkundige medewerkers, en als toetje..een mooie strik op mijn auto..cq een lekkere taart...absoluut TOPPIE

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel...

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Kon niet beter.

Beurt en APK in één woord: Uitstekend! Van receptie 's morgens gebracht. Gebeld dat de wagen weer gereed was. Niets dan lof.

super auto gekocht

top

Netjes geholpen en goede aflevering

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Doen niet wat niet nodig is

Ik ben inmiddels al 14 jaar klant bij Auto Hommel. En dat bevalt nog altijd uitstekend. Vorige week APK/Beurt. Al een paar jaar bleek bij onderhoud dat het vervangen van de rijmschijven er een keer ging aankomen. Afgesproken dat dat deze keer zou gebeuren. Toen ik mijn auto weer ophaalde bleek dat alleen de remblokken achter vervagen waren want de remschijven leken toch nog prima te zijn. Mooie meevaller. 'Niet doen wat niet nodig is' zei Marcel. En daarbij heb ik alle vertrouwen dat ze niet de grenzen van veiligheid voorbij gaan.

Een geweldige garage.

Mijn auto was beschadigd, en moest gerepareerd worden. Een andere beschadiging heeft Hommel mee laten nemen door de schadehersteller. Fantastisch!!! Ik ben zeer tevreden over de garage, en geef dat ook door aan vrienden en bekenden.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gewoon eens langs gaan dan ervaar je hoe het wel moet.

Ik vond het zeer aangenaam om in uw bedrijf op pad te gaan voor het aankopen van een auto. Allereerst zochten wij bij u contact via de mail en uw verkoper Ronnie reageerde op een snelle maar toch correcte wijze om ons te woord te staan en ik toch graag mijn eigen auto ook van plan was in te ruilen, waarop ik gelijk een afspraak kon maken om een week later de auto te komen bekijken die voor mij aantrekkelijk was. zo zijn we in goed gesprek geraakt en was de koop na een kopje koffie beklonken. Mijn volgende auto koop ik weer bij Hommel

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service en deskundigheid. Denken mee bij problemen en mogelijkheden

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Altijd staan ze voor je klaar, service is een punt wat hoog in hun vaandel staat. Een geweldig bedrijf met top auto's en vertrouwd.

Prima garage

Goede service, ik moest deze keer echter wel zeer lang wachten. Dit is goed opgelost door de pechhulp gratis te leveren..

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Precies zoals ik zou willen dat het zou zijn.

Vriendelijk en professioneel personeel, heel behulpzaam en ben tevreden met mijn keuze om bij Hommel een auto te kopen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk personeel en goed geholpen door de eigenaar

Vriendelijk en zeer goed geholpen.,echt een aanrader om daar eens te gaan kijken voor aanschaf andere auto

Eerlijk bedrijf

Top geholpen door Kobus!! Fijn gesprek. Spontane gast. Lekker koffie en taart.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Bij de aankoop van mijn gebruikte auto heb ik een goede indruk gekregen van het bedrijf.

Als eerder beschreven

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.