Nette verkoper duidelijk afspraak optijd geleverd

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Perfect als altijd. Goed en eerlijk geholpen. Heldere uitleg van de noodzakelijke werkzaamheden, die vervolgens snel werden uitgevoerd. Zoals altijd een fijne sfeer binnen het bedrijf waardoor je je er thuis voelt en nooit het idee hebt dat je een anonieme klant bent.

Prima behandeld door Kobus

Algemene indruk is dat we netjes ontvangen zijn en de afwikkeling soepel verlopen is. Bij afhalen leuke verrassing met de strik en het cadeautje achterin de auto.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijke ontvangst met deskundig advies en voldoende informatie.

Onze eerste kennismaking met Autobedrijf Hommel is zo prettig verlopen dat we meteen een auto hebben gekocht. We kregen meer dan voldoende deskundige informatie en advies en een proefrit was geen probleem. Dit werd a la minute geregeld. Na het afhalen van de gekochte auto hebben we na een paar dagen nog even contact gehad om door te nemen of alles naar wens was. Wij hadden een paar kleine puntjes, welke meteen naar tevredenheid zijn opgelost. Kortom, vriendelijke ontvangst, deskundig advies en goede service. Wij zijn dik tevreden!

Tevreden

De eindafrekening kan ook weleens meevallen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik ben netjes en goed geholpen

Nadat onze zoon vorig jaar een KIA Picanto heeft gekocht, heb ik met regelmaat de site in de gaten gehouden. Dit omdat ik zelf een Peugeot 107 had uit 2008 met bijna 170.000 km op te teller. Ja dat wordt t tijd voor een nieuwere auto. Op de site zag ik een leuke auto staan na een belletje konden we die middag gelijk langs komen voor een proefrit. Wat fijn dat je herkend wordt omdat je nog geen jaar terug er ook een auto heb gekocht met je zoon. De auto werd uit de showroom gehaald en de proefrit beviel mij en mijn man prima. Na een prettige onderhandeling inruil Peugeot en t bespreken om achteruit rij sensoren te laten plaatsen de auto gekocht. We hebben de auto nadat de sensoren geplaats waren op een zaterdag opgehaald Leuk dat er een strik om zat. We kregen nog uitleg en ik heb later nog een mail gedaan met een vraag mbt de auto en kreeg gelijk antwoord.

Goed geholpen

Ondanks een geringe bezetting ivm vakantie toch snel geholpen.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Heel goed

Wij zijn al jaren vaste klant bij Hommel en worden altijd netjes geholpen.

zeer goed auto bedrijf

altijd welkom

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede communicatie over wat te verwachten

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Behandeling en afhandeling zeer naar tevredenheid

Complimenten voor auto Hommel en met name Kobus. We hebben een zeer positief gevoel overgehouden aan de koop van onze auto. Absoluut geen agressieve of opdringerige verkooptactiek. Niet alle onderdelen voor de montage van de trekhaak waren voor afgesproken afleveringsdatum aanwezig. Ook hier in prima overleg voor montage van de trekhaak nieuwe afspraak gemaakt. Auto Hommel snapt hoe het hoort te gaan, wat ons betreft

Prima en duidelijk

Toch wel leuk en verassend dat de auto na de reparatie even door de wasstraat is geweest.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goede klantgerichte service

Het is prettig om als klant herkend te worden. Fijn dat er rekening mee gehouden kan worden dat ik van verder weg kom.

Maatwerk en pro-actief

Auto moest voor een grote beurt en apk. Ik had aangegeven dat ik de auto misschien binnenkort wilde inruilen. Gelukkig waren er geen bijzonderheden, al waren de achterbanden bijna aan vervanging toe. Andere garages zouden hebben aangedrongen op vervanging van minimaal 2 of zelfs alle banden. Hier werd mijn opmerking gerespecteerd. Als service werd pro actief mijn auto gewassen en gratis getaxeerd om mijn overwegingen voor inruil makkelijker te maken. Top!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Geweldg geholpen maar opdringerig.

Via gaspedaal,nl bij dit bedrijf gekomen , op zoek naar een Kia Picanto. Met deze auto proef gereden . Nick is junior verkoper en hij hielp ons geweldig. Stond open voor onze vragen en vert3gwoirdigde het bedrijf super. Wij zijn dan ook super tevreden over het bedrijf en Nick.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed,duidelijk en eerlijk onderhandeling mbt tot inruil en koop van auto.

Zie boven

• Service N.v.t.

Prima zaak

Wij zijn heel goed geholpen door een leuke jonge verkoper, die ook zeer behulpzaam was. Ondanks dat ons budget niet zo hoog was, zijn wij prima aan een andere auto geholpen.

vriendelijk en positief geholpen

Goed en deskundig geholpen

Top bedrijf

Wordt daar altijd (maar dan ook écht altijd) goed geholpen

Net bedrijf

Vriendelijk te woord gestaan. Keurig ontvangen en geholpen door Tim

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima geholpen door vriendelijk personeel

Prima service door vriendelijk personeel wat met je mee denkt.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Andere auto gekocht netjes geholpen en nemen de tijd voor jeen niet opdringerig

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Altijd goed, goede service en klantvriendelijk

Zie bovenstaande

Super Geholpen

Vriendelijk ontvangen

geweldig

geweldige service. Niets om over te klagen.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.