Perfecte extra beurt door goed overleg voor de uitvoering.

Werden goed bekeken en aan de computer geplaatst. Hieruit kwamen er acties naar voren. Ook een band waar aan de zijkant een kleine lekkage naar voren kwam. Goed opgelost door onderling besproken. Na een update van de installatie, die de waterpomp bediende. en over de reminstallatie gaat deed het weer gelijk goed. Dus ook hier weer een goed gevoel bij deze reparaties.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk personeel. Ik heb bij auto Hommel mijn nieuwe occasion gekocht. Opvallend was dat je er een hele goede service/afleverbeurt bij krijgt,wat je bij een andere garage/dealer niet snel gaat krijgen bij de prijs inbegrepen. Aangezien ik de auto gelijk nodig had,kon ik hem ook gelijk meenemen. Afspraak samen gemaakt voor 2 weken later om de afleverbeurt te laten uitvoeren die bij de prijs zit inbegrepen.

Hele goede sevice

Nette garage waar je goed geholpen word

Geweldig.

Goed service!

Prima!

Zoals altijd deskundig en aardig geholpen.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Toegankelijk en oprecht

Alhoewel je altijd denkt meer voor je oude auto terug te krijgen, gaat het uiteindelijk "onder de streep". Dus: hoeveel betaal je bij en wat krijg je terug aan auto. Tot op heden zeer tevreden. Tim, zo schat ik dat in, is nog niet heel ervaren maar is een volwassen gesprekspartner. Ik heb het kopen van een auto voor het eerst als prettig ervaren. Jan van Spaandonk Oisterwijk

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mooie showroom met ruime keuze occasions

Goede service en deskundige hulp Ruime keuze uit diversen mooie occasions

Erg tevreden

Voor het eerst een Suzuki Swift aangekocht bij het bedrijf "Hommel". Erg vriendelijk behandeld en duidelijke communicatie. Alle afspraken goed nagekomen en de auto stond 2 dagen later al klaar om opgehaald te worden met een strik eromheen ;). Erg tevreden hoe de aankoop van mijn "bolide" gegaan

prima bedrijf

kom er al lang word er altijd prima geholpenen vriendelijk personeel

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel netjes geholpen, vriendelijk, mee denken, en adviezen waar het nodig was

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Heel vriendelijk en goed geholpen .

Er werd de tijd genomen .goede uitleg gegeven .

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Professioneel, aardig en niet opdringerig

Zeer vriendelijk en professioneel. Er wordt tijd voor je genomen en alle vragen werden goed beantwoord. De prijs, de garantievoorwaarden en service zijn goed en transparant.

Top geregeld

Goede service & schappelijke prijzen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

super geholpen van verkoop tot en met uitlevering

alleen maar goede ervaring ,nu moet de auto zich bewijzen

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een geweldige zaak met een zeer goede service

Vanaf de eerste kennismaking was de service heel goed. Men had een luisterend oor en kennis van zaken. Je bent geen nummer. Men neemt alle tijd voor jou als klant. Deze zaak is echt een aanrader.

Perfecte Garage

Heb al jaren goede ervaringen met dit bedrijf elk personeel is op zijn manier perfect bezig

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk en goed geholpen.

Prima ervaring!!

Ik kom al voor de 3e x op een rij "helemaal" uit Vlissingen om een andere auto te kopen, dat zegt wel wat denk ik. Ook nu heb ik de service en gang van zaken rondom de aankoop van mijn auto als prettig ervaren.

Hommel, goede service

Kom al jaren hier, nooit klachten. Zelfs een occasion ergens anders gekocht maar voor onderhoud naar Hommel. Voor mij en hun geen probleem !!

Betrouwbaar

Een bedrijf met betrouwbare mensen en die hun afspraken nakomen.

zeer goed

goed ontvangen. prima uitleg. junior verkoper goed op de hoogte van alles. zeer tevreden

Uitmuntend

Had altijd al goede ervaring, en deze keer in het byzonder

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service en vakkennis kwaliteit

16 jaar op rij voor onderhoud en advies naar tevredenheid dus verdere vragen eigenlijk overbodig

Een uitstekende garage

Ze hebben me uitstekend geholpen

Uitstekend.

Snelle en duidelijke controle van het probleem en sneller en prima reparatie.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.