Heel goed en duidelijk uitleg

Wat zeker als het weer nodig is bij jullie eerst gaan kijken.

• Service N.v.t.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

vriendelijk personeel en service gericht!

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Service is klantgericht ,snel en vakkundig.

Kan bijna niet beter....

Ik heb nu al een aantal keren contact gehad of een bezoek gebracht en ik ben uiterst tevreden over hoe ik te woord gestaan wordt. Ze komen afspraken na en voeren niets uit zonder dat het vooraf besproken is. Goed uitleg als je vragen hebt en een auto staat klaar als je je eigen auto wat langer kwijt bent. Moet je even wachten....kun je gezellig een boekje lezen met een bakje koffie. Natuurlijk gaan er ook wel eens dingen niet goed maar daar wordt dan ter plekke ook naar een oplossing gezocht met welgemeende excuses. Dus het kan bijna niet beter......en ik vind het ook prettig dat alles op één locatie zit! Ik vind dat Hommel zich onderscheid in een stuk service wat tegenwoordig niet veel terug te vinden is, dus hou dat vast zou ik zeggen.

Altijd goeie service

We komen er al jaren en worden altijd goed en deskundig geholpen. Service met een glimlach

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Super meedenkend, bekwaam en vriendelijk

Altijd een goede service, goed geholpen worden en meedenken van het personeel.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede ontvangst en werd goed geholpen

Bij aankomst 2 proef ritjes gemaakte en goede uitleg gekregen

Dik tevreden.

Afspraak wordt nagekomen, correcte benadering. Bij kleine problemen wordt je meteen geholpen. Tussendoor geen problemen door m.i, goed onderhoud (en natuurlijk goede auto).

Uitstekende service al jarenlang

Prima geholpen

Betrouwbaar en klantgericht.

Al jaren ten vaste en tevreden klant.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prettig, maar efficiency kan beter

Aankoop auto is goed verlopen, vriendelijk personeel, doen hun best zonder opdringerig te worden. Jammer dat het 12 dagen duurde totdat de occasion geleverd kon worden, keerzijde van hun succes? Verder niets dan lof. De auto werd zelfs drooggemaakt terwijl het buiten regende.

Correct en servicegericht

Van 1e tot laatste minuut uitstekend geholpen.

• Reden bezoek: N.v.t.

Zoals altijd uitstekend geholpen

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Duidelijke uiltleg en snelle gunstige aanbieding

Na een telefonische afspraak met uw verkoper heb ik uw bedrijf bezocht. De auto was precies wat ik zocht en na een proefrit besloot ik deze auto te nemen. De inruil van mijn auto gaf geen problemen ,ik ben zeer te spreken over autobedrijf Hommel. Ga zo door !

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

in een woord prachtige garage

altijd goede service

prima service

We komen er al jaren en zijn dik tevreden. Altijd even vriendelijk en deskundig personeel.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Transparant en klantgericht.

Recent mijn jonge occasion bij Auto Hommel gekocht. Contact met de verkoper als reëel en vriendelijk ervaren. Een aankoopkeuring laten uitvoeren was geen enkel probleem, en een klein gebrek dat daaruit voortkwam is gelijk opgepakt. Vooralsnog een bedrijf wat met je mee denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Prima service en communicatie

Fijn en duidelijk geholpen bij de aankoop van onze auto. De communicatie was prettig en de gemaakte afspraken werden nagekomen.

Klant Vriendelijk en goede service

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en gelijk te woord gestaan ( is niet overal vanzelf sprekend). Daarna netjes en accuraat geholpen zoals van te voren telefonische was afgesproken. Na de beurt en apk Stond de auto gewassen en wel op het afgesproken tijdstip klaar

Zeer prettig

Zeer prettig ontvangen en er wordt de tijd genomen om je te informeren.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk personeel goed geholpen ook nog een goede inruil waarden dikken pluim

Altijd goede ervaring gehad

Ik koop al jaren mijn auto bij Hommel o.a. vanwege de goede service

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Snel en accuraat geholpen.

Na alle jaren nog steeds een goede service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Netjes en komen afspraken na

Auto keurig afgeleverd met garantie

Prettige mensen.

Heel klantvriendelijk.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.