Duidelijk en snel

Ben snel geholpen. En kreeg een duidelijke uitleg wat er was gedaan.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar en vakkundig bedrijf fantastisch geholpen

2 keer daar een auto gekocht hele goede service vriendelijk geholpen nemen de tijd voor je, geven desgevraagd advies. Ophalen van de auto maken ze een leuke gebeurtenis van. Grote strik op je prachtige nieuwe auto en een lekkere vlaai om het thuis te kunnen vieren. Onderhoud is ook heel goed en vakkundig. Komen hun afspraken perfect na, leveren goede kwaliteit occasions met Bovag garantie. Kortom een aanrader.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima ontvangst en goede deal kunnen sluiten.

Na de ontvangst en rondje showroom een proefrit gemaakt. Bij terugkomst rond de tafel, bakje koffie erbij en de deal gemaakt. We waren hier nog nooit geweest maar het voelde gelijk vertrouwt. Een leuk team met aardige mensen. Toen we de auto op gingen halen stond die al te pronken en te stralen met een strik erom, fantastisch.

Vriendelijk en netjes

Prettige aandacht en een feestelijke overdracht. Ze maken er wat van.

• Service N.v.t.

excellent

Goede service. Men neemt de tijd voor een goed gesprek.

Goede service!

Een goede service en klantvriendelijk. Dat vind ik heel belangrijk. Leuke eindejaarsactie en auto werd afgeleverd met een mooie strik, dat gaf mij persoonlijk een blij gevoel.

Weer perfect geholpen

Accu voor de tweede keer leeg binnen 2 jaar. De CarProf pechhulp was binnen 3 kwartier aan de deur, die de auto een starthulp gaf. Na telefonisch overleg kon ik gelijk langs bij Auto Hommel waar de accu onder garantie werd vervangen. Weer een perfecte en supersnelle service!

Geweldige zorg en nazorg

Jammer als een auto stuk is, grr baal en wat moet je dan. 1 belletje naar auto Hommel met de mededeling waar de auto staat en alles regelen ze daarna. Dat noem ik lokale klasse.

Geweldig goede garage.

Wij zijn al vele jaren klant en tevreden bij auto Hommel. Nemen de tijd voor de klant en krijgt altijd uitgebreid te horen wat er is gebeurd en waarom. Bij noodzakelijke reparaties cq vervangingen wordt altijd eerst contact opgenomen voor ze hier toe overgaan. Kortom auto Hommel is een fantastisch, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk en service ten top!

Wat een fijne ervaring! Ik voelde me als klant gezien en gehoord. Geen verkoop trucjes, maar een eerlijke en open benadering. Dat wat afgesproken is hebben ze geleverd en meer! Dat is goud waard (of in dit geval 5 sterren)

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Warm welkom vriendelijke mensen goede service

Als mensen een auto willen kopen adviseren wij auto hommel! Auto hommel bedankt voor de fijne kennismaking en aankoop van de auto!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

We voelen ons meestal als een lid van de familie!!!!

Het is altijd prettig om bij Auto Hommel binnen te komen. Je bent er geen nummer. Persoonlijke aandacht en een klantgerichtheid waar we altijd blij van worden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Super service en zeer vriendelijk

Vriendelijk personeel die de klant het naar de zin wil maken en actief meedenkt in oplossingen. De service is geweldig!

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Al eerder een aantal jaren geleden een low bugget auto gekocht en 3 jaar zonder problemen mee gereden . Nu een middenklasse aankoop gedaan en een eerlijke prijs gekregen voor mijn auto . Hoop met deze keus 3 je te rijden om vervolgens weer een klasse hoger te kunnen aankopen top verkopers .

Uitstekend en speciaal

Ik kocht een tweedehands auto bij Auto Hommel, maar ik werd als een koningin behandeld. Wat een geweldige service, de auto werd met strik en taart overhandigd. De auto gepoetst, met nieuwe APK en driekwart gevulde tank. Daardoor voel je je echt speciaal!! Bedankt!!

Betrouwbaar

Ik kom al lang bij Hommel en ben dik tevreden met de service en de vriendelijkheid van het personeel. Verder vind ik de betrouwbaarheid belangrijk dat er niks wordt aangesmeerd wat niet nodig is en dat je in je waarde wordt gelaten. Je wordt hetzelfde behandeld als iemand met een dikke portemonnee.

Fantastisch

Hommel maakt het kopen van een nieuwe auto en het rijden daarin een feestje! Betrouwbaar advies en je voelt je gehoord. En dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service, goede communicatie en eerlijk zaken doen.

In het verleden, in de Daihatsu-tijd, een nieuwe auto gekocht, een paar occasions gekocht, ook voor de familie, zelfs een paar keer een auto verkocht en meerdere proefritten gemaakt. Altijd eerlijk zaken doen zonder bla bla.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wat een warm, enthousiast en professioneel bedrijf!

Hele fijne ontvangst! Iedere medewerker zo aardig! Uiteindelijk in nieuwe auto naar huis gereden, super! Bedankt voor alles!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, mooie auto's

Vriendelijke ontvangen, rustig alle tijd genomen om zaken uit te leggen, kregen zonder gedoe een vrijwel nieuwe auto mee voor een proefrit en na keuze voor een occasion hebben we hier ook een proefrit in gemaakt. Auto Hommel geeft een zeer goed gevoel en is een adres waarheen je vrienden durft door te sturen. Wij zijn heel tevreden met de gang van zaken ronden de aankoop van een occasion bij Auto Hommel.

Goede service vriendelijk personeel

Al jaren klant en nog noout slechte service of onvriendelijk personeel meegemaakt. Staan altijd voor je klaar. Zelfs voor de kleinste dingen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij zijn heel netjes geholpen.

Wij zijn heel netjes geholpen en alles is heel goed geregeld.Omdat er geen reservewiel bij zit hebben we netjes er een spuitbus bij gekregen en ook een heerlijke appeltaart.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Blij verrast door Auto Hommel

Nadat onze Lexus een aanrijding niet had overleefd, zijn wij via het internet terechtgekomen bij Auto Hommel. Daar stond onze huidige auto. Telefonisch een afspraak gemaakt, en we werden keurig ontvangen door Sebastiaan. We kregen netjes uitleg en hebben een proefrit gemaakt. Na wat onderhandelingen de auto gekocht. Ik maakte nog een opmerking: Willen jullie de remschijven even controleren, ik voel iets een rand. Bij de aflevering stond de auto klaar met een rode strik. En wat zag ik..nieuwe remschijven waren en gemonteerd. Ik was blij verrast. Bij de aflevering ook nog een fikse appeltaart erbij. Top bedrijf. Ik werk zelf al 25jaar in de automotive, en heb wel wat ervaringen met klantvriendelijkheid. Dit maken ze zeker waar bij Auto Hommel. Mocht het weer nodig zijn kijk ik toch eerst even bij Hommel. Het is even rijden maar de moeite waard.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

GOEDE REFERENTIES EN BETROUWBAARHEID WAREN BEKEND EN KLANTVRIENDELIJKHEID HEBBEN WIJ MOGEN ERVAREN

Voor de 2e maal naar auto Hommel vanwege het goede gevoel wat was blijven hangen naar het eerste bezoek. Tevens stonden er enkele auto's in de showroom die aan onze verwachtingen voldeden. De betreffende verkoper heeft hier zeker een positieve rol in gespeeld. Ook al "dreigde" de aanbieding van € 4000,- zgn. voorraadkorting van een concurrent roet in het eten te gooien, hebben wij naar de aanpassing van de inruilprijs en klantvriendelijke behandeling toch gekozen voor de KIA niro van Hommel.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Tim heeft me enorm goed geholpen en dacht goed mee.

Auto Hommel is een fijne garage, waar tijd genomen wordt. Paar jaar geleden een auto gekocht en nu weer. Goede service en een betrouwbare garage.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.