vriendelijk en snel

Denken mee om met zo min mogelijk kosten de auto weer in topconditie te brengen.

Goede en snelle service

Bij Hommel word ik altijd vriendelijk, snel en goed geholpen. Afgelopen week langs geweest omdat het laadklepje van onze auto kapot was gegaan. Eerst is meegekeken of het eenvoudig op te lossen was. Helaas was dat niet zo, dus er is een onderdeel besteld en binnen 2 dagen kon ik langskomen om dat te laten maken. Echt goede service.

Super fijn geholpen

Staan altijd voor ons klaar Maar dat dennis dan zegt Audi Is toch geen auto (geintje) Hahaha Maar al met al was de koop snel rondt En nogmaals heel fijn geholpen Grtjs Wil en Ineke

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Net professioneel en vriendelijk personeel.

Ik werd tijdig en snel geholpen. Wachttijd was relatief kort. Kortom zeer goede service!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Keurig en snel geholpen, geen onzin

Vriendelijk ontvangen en de auto waar ik voor kwam stond al helemaal klaar om een proefritje mee te maken. Netjes uitleg gekregen en de tijd gehad om de auto even goed te testen. Bij terugkomst geen opdringer gedoe maar wederom netjes geholpen bij de aanschaf. Eerlijke aankoop gedaan en een goed gevoel aan overgehouden; Aanrader!

Geweldig geholpen.

De professionaliteit en persoonlijke benadering is precies wat we zochten.

Super vriendelijk en gastvrij

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Heel vriendelijk, zeer gastvrij, niets is te veel. Zeer professioneel keurig bedrijf.

Nette service

Goedeservice en netjes ontvangen en snelle reparatie

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

word altijd heel goed geholpen

overal denken zij in mee

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

auto hommel vlot en goed

Afspraken zijn prima en worden ook prima nagekomen. De prijs is akkoord en de uitvoering vlot en professioneel.

Snel geholpen

Door de warmte vroeg aanwezig maar toch snel geholpen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijn bedrijf met prima service.

Je bent er nog klant en geen nummer. De mensen kennen je persoonlijk en de sfeer is gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht wat er nodig is en wat niet en het advies is helder en eerlijk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mooi, bedrijf: Iedereen die er werkt is aardig. Mensen die moeten wachten zijn daardoor ook aardig.

Ik vind iedereen zeer behulpzaam. Wat ik qua tijdsplanning jammer vond was dat mij gevraagd werd om welk tijdstip ik de auto wilde brengen en ik 10 uur zei, toen werd er niet bij verteld dat er dan eerst een pauze is tot 10.15 uur. Ik had dat graag geweten. Nu weet ik het. De koffie was heel lekker. En ook fijn de krant te kunnen lezen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Auto voor grote beurt en apk

De auto was toe aan een grote beurt en apk Hij was heel snel klaar je krijgt een overzichtelijke factuur Goede service en altijd vriendelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed geholpen vanaf moment een. En er is goed in oplossingen gedacht. En ook ivm veiligheid top gewoon

Goede service en vriendelijkheid

Goede ervaring! Auto Hommel blijft mijn favoriete garage door de goede service en vriendelijkheid! Complimenten!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

prima contact, we kregen een compliment omdat we op tijd afspraak gemaakt hadden

we hadden weinig kilometers gereden. dus olie verversen is uitgesteld tot volgende beurt. geen onnodige kosten dus.

Buitengewoon goede service.

Ondanks grote problemen zijn deze perfect opgelost

Oké, maar prijzig

Oké, maar prijzig

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Aandacht van begin tot eind

Mijn ervaring met Auto Hommel is zeer positief. Ik kwam er om mijn eerste auto te kopen en ben meer dan geslaagd. Ze boden alle ruimte om de auto te testen en lieten er niets op na om de auto rijklaar te maken. Ook bij het ophalen van de auto was het één en al aandacht, met een meer dan volledige uitleg bij de auto. Ik zou Auto Hommel dus zeker aanbevelen!

Goede en betrouwbare service

Voor het eerst mijn Rav4 in onderhoud gegeven (net verhuist). Goed contact met personeel. Vroegen door wat wel en niet gewenst was. Beurt op geheel volgens plan. Werd even nagebeld of ik iets wel of niet hersteld wilde hebben ivm kostenplaatje. Kreeg mijn auto prima en zelfs schoongemaakt terug. Hele goede en fijne ervaring.

Uitstekende service.

Wij werden heel goed geholpen en er wordt heel goed meegedacht in oplossingen. De auto werd ook heel netjes opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan uitstekende service.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vertrouwd en eerlijk TOP-bedrijf!

Kundig, vriendelijk maar vooral transparant en vertrouwd dat is wat meteen in mij opkomt bij AutoHommel. Komen hier al jaren met onze Mini. Superblij met de service, auto werd zelfs keurig gewassen bij onderhoud.

Geweldige service!

Geweldige service! Staan altijd voor je klaar!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer fijn bedrijf met oog voor de klant!

Ondanks dat mijn auto qua gereden km's al buiten de garantie viel hebben ze zeer goed meegedacht en zijn mij (royaal) tegemoet gekomen in de kosten! Mijn ervaring is dat er altijd vriendelijk en open gecommuniceerd word over de te verwachten kosten en de reparatietijd, dat heb ik bij andere bedrijven wel eens anders meegemaakt! Al met al een fijn bedrijf met fijne werknemers!

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.