Een fijn, klantvriendelijk bedrijf

Een jarenlange, erg tevreden klant van Hommel adviseerde mij hier een kijkje te nemen voor een nieuwe auto. Ik had een eerlijk informatief gesprek met Dennis en besloot meteen de prachtige auto, waar mijn oog op was gevallen, te kopen. Een fijn begin als, hopelijk, ook jarenlange tevreden klant!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Gewoon een heel goede autodealer

Een autodealer zoals je een autodealer wilt.Heel goede service, professioneel en verschrikkelijk vriendelijk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Meedenken in de ruimste zin van het woord

Schadegeval laten herstellen waarbij er meegedacht wordt hoe de schade op een zo gunstige manier kan worden hersteld. Ook als het dan niet helemaal loopt als gepland wordt er naar een oplossing gezocht. Top service!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gewoon goed.

Je word hier behandeld zoals je als klant mag verwachten.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Hele goede service

Vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je en goede service

Professioneel, betrouwbaar en ongedwongen

Een plezierige ongedwongen verkoopbenadering, snelle reacties en vakkundig advies.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed en prettig geholpen.

Zowel bij de oriëntatie, het uitzoeken en de verdere afhandeling tot en met de uiteindelijk koop goed geïnformeerd en een prettig behandeling. Ook van de aflevering wist men een klein feestje te maken.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een garage waar service hoog in het vaandel staat

Mee denkende en zoekende medewerkers die samen naar een tevreden oplossing zoeken.

Goede hulp en advies

Ik moest voor onderhoud en apk naar de garage, maar ook los van dit moment kan ik altijd voor hulp en advies naar de garage komen. Leenauto stond klaar en ik werd netjes gebeld toen mijn auto klaar was. Prima service.

Wij zijn goed geholpen

Proefrit was grandioos

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede garage , fijne mensen en je wordt er prima geholpen

Hele fijne garage !

Hele goede service en klantvriendelijk. Kan iedereen deze garage aanbevelen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wat ben ik goed geholpen!!!

Na jaren rond gereden te hebben in een auto die in perfecte conditie werd gehouden door Auto Hommel, heb ik toch een andere auto aangeschaft. Het verkoopgesprek was ontzettend plezierig en gisteren heb ik mijn auto mogen ophalen. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en de auto rijdt super. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om klant te worden bij Auto Hommel!!!!

Geweldig!

Zoals altijd top service!!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ik heb er nu voor de 2e keer een auto gekocht, fijn en correct geholpen. Goede service bij aflevering en bij een beurt of reparatie .

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een prima garage en zeer goede service

Fijn goed en meedenkend

Goede service, goed meedenkend, fijn geholpen met luistert oor

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Klant vriendelijk, goede service.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Word altijd goed geholpen lekkere koffie

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima service en vriendelijke verkoper Kevin

Vriendelijke en terzakekundige verkoper. Prettige service en niet een "verkooppraatje" afsteken!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Nooit is iets te veel zijn erg klantgericht en in de vele jaren dat ik klant ben( ong. 40 jaar) nog nooit een klacht gehad. Super bedrijf!!!!!!!!!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Meer dan tevreden.

Het moet toch wel leuk zijn om mensen blij te maken met de aanschaf van een auto. Voor het eerst bij Hommel een auto gekocht, en ik ben meteen vaste klant, want behalve en wel zeer nette showroom en zeer enthousiaste en vriendelijke verkopers hebben ze hier ook een hele goede werkplaats met goede service dus voor de beurten en apk heb ik nu een goed adres. De aangeschafte Suzuki swift werd netjes en zelfs met strik en een goede taart overhandigd, daarbij nog een heel jaar Bovag garantie en een nieuwe beurt en apk wat allemaal bij de prijs inbegrepen was, erg netjes.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Geweldige service en heel klant vriendelijk

Een garage zoals ze dienen te zijn. Heel behulpzaam en de klant is koning.

Gewoon, super!

Vanaf de dag dat ik een auto bij hen kocht tot nu toe, heb ik geen woorden om te bekritiseren. Het is een geweldige garage voor mij!

Perfect geholpen

Patrick heeft voor mij een auto die ik bij een andere dealer gezien heb overgenomen en vervolgens aan mij verkocht. Dit omdat ik al jaren vertrouw op de service van Auto Hommel.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.