Prima ontvangst, na aankoop van de auto, is de verdere afhandeling soepel en correct gedaan. Het contact was aangenaam, Zeer tevreden. M.vr.gr.
vriendelijke en kundige service
Bij de aanschaf van een volgende auto kreeg ik op basis van mijn wensenlijstje goede opties voorgelegd met voors en tegens. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, werden alle afspraken perfect nagekomen inclusief hulp bij de oversluiting van de verzekering.
Ik kon er zo rond kijken zonder dat er direct een verkoper bij me stond dat is bij de meeste garage niet en ik vind dat echt een plus pllunt
Gewoon heel goede service
Alles verliep heel vlot. De proefrit was geweldig, en we hebben een andere auto gekocht vanwege de kleur en leeftijd. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. De service is over het algemeen geweldig. Bedankt voor een geweldige deal.
Al een hele lange tijd zijn wij klant bij Auto Hommel. Al jaren worden wij naar volle tevredenheid geholpen door Dennis Vingerhoets. Dennis is altijd vriendelijk en bereid ons altijd te helpen met wat voor vraag dan ook. Dennis is betrouwbaar en doet wat hij zegt. Wij vertrouwen volledig op zijn advies. Ook nu hebben we weer een auto gekocht bij Dennis waar wij enorm tevreden over zijn. Wij kunnen Dennis Vingerhoets bij iedereen aanbevelen. Dankjewel Dennis voor (wederom) je hulp en advies!
Occasion aangeschaft. Ivm situatie versneld een afleverbeurt geregeld, waar kleine dingen (door de tijdsnood) overgeslagen mochten worden. De zekeringen van oa de sigaretaansteker en klok ontbraken. Wat ik snap met de versnelde(1 week ipv 2 weken) afleverbeurt. Later kwam ik erachter dat ook het achteruit rijlicht en 1 van de voorste koplampen niet werkt. Dit maakt de beoordeling lager.
vriendelijk en meedenkend
Fantastisch bedrijf met super bekame mensen en een hele fijne eigenaar . Die alle.ons zeer goed geholpen hebben. Gaat zo door Gr.Jo&Niek Braak
eerlijke service
Prettig en duidelijk.
Ondanks dat het eerste contact moeizaam verliep heb ik in een goede sfeer een nieuwe TYC gekocht. Klantenservice staat hier hoog in het vaandel.
Ze doen wat ze beloven. Mijn ervaring is vanaf receptie tot verkopers en de eventuele back up is altijd prima gegaan. En niet om te vergeten, klinkt mischien raar, maar er zit Wiener melange in de koffie automaat.
Goede sfeer en goede informatie
Jaren voor onderhoud en apk
Voorbeeld in klantrelaties, hebben en nemen tijd om te luisteren en de beste service te bieden aan klanten, zelf zeer positief over prijs en kwaliteit van de service
Fijne en vooral persoonlijke benadering door Randy. 1 minpuntje tot nu toe: achterin de auto is het niet goed schoongemaakt: soort kauwgomrest op hoofdsteun en viezigheid in hoekjes en uitsparingen wat niet hoefde. O, en Randy, de lichten gaan toch gewoon vanzelf uit ;)
Betrouwbare auto dealer
Vriendelijk en behulpzaam geholpen alleen jammer dat ik nog een keer terug moet komen voor een kapotte lampunit waardoor de autu niet apk gekeurd kon worden . Jammer dat dit te laat opgemerkt is Maar….ze hebben zelf contact met mij opgenomen om hier nog op terug te komen. Zij vonden dit ook heel vervelend en hebben mij daarom weer een volle tank benzine gegeven!! Kijk, dit noem ik nou service !!
Originele beoordeling
Word netjes behandeld en doen alles zoveel mogelijk ontspannen en dus zonder haast zoals bij de keuken bedrijven.
Super goed ontvangen en te woord gestaan en geholpen. Extra moeite gedaan om de procedure te versnellen voor ons. Alle afspraken nagekomen!
Klantgericht, behulpzaam en goede service.
Mooie zaak vriendelijk personeel. Keurige aflevering van de auto die ik heb gekocht.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.