Aandacht voor je vragen en goede uitleg.

Goede service!

Ze zijn eerlijk van mening en zijn heel aardig! Mocht er iets zijn kan je altijd hij hun terecht!

Heel goed serves eerlijk

Netjes en betrokken geholpen

Netjes geholpen bij de proefrit en in alle rust mijn vragen beantwoord. Snelle reactie op latere vragen en opmerkingen. Vlotte levering van de auto en ook daar in alle rust gegevens doorgenomen en opties van de auto doorgenomen. Auto in keurige staat.

Fantastisch service

Ben al 34 jaar klant .

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima geholpen kan niet beter Goede prijs afspraak

Professioneel en vriendelijk

Gewoon weer goed, zoals altijd eigenlijk

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Betrouwbaar adres

Heb bij Hommel 9 jaar een Toyota Auris gekocht (hybride) ben daar in onderhoud nog nooit iets gehad wij rijden de laatste niet zoveel laat elk jaar een onderhoudsbeurt geven doen ze elk jaar iets dan de remmen dan weer iets anders daardoor worden de onkosten verdeeld over de jaren

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik kom al meer dan 13 jaar naar Hommel. De hoge deskundigheid en vriendelijkheid van iedereen is de reden waarom ik hier blijf terugkomen. Onlangs vroeg ik aan Hommel om mij te helpen met het vinden van een nieuwe 2de hands auto. Ook hierin hebben zij helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Deze hebben zij op alle punten vakkundig gekeurd en hebben de auto ook keurig afgeleverd (poetsbeurt werkelijk fantastisch). Ik ben ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen. Met name heel veel dank aan Dennis!

Betrouwbaar.

Vriendelijk, duidelijk en vlotte service.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Netjes geholpen bij het uitzoeken van een occasion

Op zoek naar leuk goedkope auto en gevonden.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en de service is top....enkel deze keer heeft mijn vrouw er 3 uur gewacht! Dit voor een kleine onderhoudsbeurt en remblokken voor vervangen.

Helemaal prima

Afspraak op korte termijn, en snel, prima uitgevoerd.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wordt snel en vriendelijk geholpen

Over het algemeen prima.

De auto is oké. Het gesprek, op een aantal onderbrekingen na, prettig. Alleen de halve tank benzine klopte niet.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

De mensen van Auto Hommel zijn duidelijk en maken wat mij betreft waar, waar ze voor staan.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Geweldige service, afspraken worden nagekomen

Auto voor onderhoud. Er wordt gedaan wat nodig is en in overleg.

Goede service en transparant

Goede communicatie per telefoon/email. Deal was onder voorbehoud rond, daarna afspraak gemaakt voor een proefrit. Er was een piepje te horen bij het rijden over putten, dit werd serieus genomen en op allerlei manieren werd geprobeerd te achterhalen waar dit vandaan kwam, vanwege de voorspelde regen zijn ze op de zaterdag eerder begonnen zodat ze de auto konden testen terwijl het droog was. Banden werden op verzoek gewisseld, dit was allemaal geen probleem en kostenloos. Normaal duurt het gereed maken van de auto een week, maar ze hebben een uitzondering kunnen maken en ik kon de auto een dag na de proefrit al meenemen. Beurt gehad, gepoetst, 12 maanden garantie zonder extra kosten. Geen verrassingen, al met al een prettige ervaring. Auto voor een redelijke prijs gekocht met veel extra's. Zelfs een fles wijn met borrelnootjes gehad!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Top garage hele goede betrouwbare ervaring, deskundig personeel, goed advies.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mr.Hommel heeft uitstekend werk afgeleverd

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Al jaren voor mij nummer één!

Al jaren is Auto Hommel voor mij hét bedrijf waar ik een andere auto koop en tevens laat onderhouden! Service, deskundigheid, prijs en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Het allereerste bezoek werd ik geholpen door Dennis Vingerhoets en eigenlijk is dat sindsdien nooit meer veranderd. Of het nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt- of de koop van een andere auto behelst, het liefst word ik geholpen door Dennis. Zijn nuchterheid, vriendelijkheid, deskundigheid, eerlijkheid en humor zijn voor mij de reden. Doorslaggevend als het gaat om een best wel belangrijke aanschaf. Zo ook bij mijn laatste aankoop weer. Ik hoop dat ik bij een volgend bezoek Dennis weer tegenkom!

Van A tot Z goed geholpen

Na een kort belletje of we een proefrit konden maken ging het snel. Dezelfde dag hebben we de auto gekocht en inmiddels rijden we er lekker in. Uitstekende service en daarnaast hebben we een eerlijke prijs gekregen voor onze inruilauto.

Prima.

Prima geholpen door Kevin Mathijssen En super blij met mijn aanschaf.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Hele fijne en goede behandeling

Onze auto gekocht en hebben het gevoel dat er eerlijk meegedacht wordt en goede adviezen werden gegeven. Wij hebben een hele goede ervaring.

vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk geholpen, laten weten wat de kosten zouden zijn en waarom .Laten weten wanneer de auto klaar was en thuis gebracht.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.