Is al die jaren altijd prima

Is altijd prima daar bij jullie

citroen C4

het is een fijne wagen, helemaal top

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik werd gebeld over het bedrag dat hoger uitviel. Prima.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Prettig contact met verkoper.

Bij dit bedrijf een gebruikte auto gekocht. Prettig contact met de verkoper en een keurig verzorgde auto geleverd gekregen. Voor ons is dit een top auto bedrijf.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede ontvangst en goed geholpen met de omzetting rdw

Vriendelijk en deskundig geholpen

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer goede ervaring en kwaliteit

Zoals altijd prima

Vriendelijk personeel, vakbekwame monteurs, vervangend vervoer, overal netjes en schoon.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

het was zoals verwacht weer uitstekend geregeld.

Zeer vriendelijke verkopers

Peter is een zeer vriendelijke en gezellige verkoper. Ondanks mijn twijfels over de aanschaf van dit model ben ik tevreden over de deal. Auto werd netjes gepoetst afgeleverd met een volle batterij ;)

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service en vriendelijk!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Een klant is nog een klant; geen nummer.

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Zowel bij onderhoud als bij aanschaf nieuwe auto. En altijd als klant behandeld worden i.p.v. een nummer is toch wel een fijn gevoel.

Prima de luxe

Netjes geholpen met prima service van erik

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen en gastvrij.

Ik kom zo'n 15 jaar bij auto Hommel, dat zegt eigenlijk al genoeg. Altijd goede service en zeer gastvrij. Ook bij een onverwachte reparatie zorgen ze dat je altijd vervoer hebt. Zeer tevreden en een aan te raden adres.

Altijd vriendelijk

Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen. Komen afspraken na en altijd voor een goede prijs. Na een beurt auto gewassen afgeleverd, Super!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, betrouwbaar en goed geholpen!

Prettig geholpen, geen druk ervaren bij de aankoop. Alles goed uitgelegd. En ze komen als betrouwbaar over. Auto is goed onderhouden hier, en ik ben ook van plan om mijn auto hier verder te laten onderhouden.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Zoals altijd prima in orde

Al bijna 40 jaar klant en ze zijn gewoon goed.

Mooi net bedrijf

Zeer nette en professionele auto bedrijf. Mensen zijn zeer klantvriendelijk en weten waar ze over praten.

Geweldig!

Een betrouwbare en vriendelijke behandeling en goede service !

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Persoonlijke benadering met geduld en tijd

Ik kwam na eerdere slechte ervaringen met tweedehands auto's kopen (dat was niet bij deze garage!!!) binnen met een heleboel twijfel en wantrouwen. Maar de verkoper die mij hielp was heel geduldig en toonde begrip. Hij nam de tijd, ook voor wat persoonlijk gebabbel, dat was ook prettig. Er was ruim voldoende tijd om al mijn vragen te stellen, een proefrit te maken en de auto op de brug te zetten. Uiteindelijk heb ik mijn twijfels dankzij dit alles aan de kant kunnen zetten en heb ik de betreffende auto gekocht. Alles werd duidelijk en netjes afgehandeld op prettige en rustige wijze. Ben zeker van plan om ook voor onderhoud en apk hier terug te komen als het enigszins kan.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Snel geholpen en leenauto mee!

Mijn auto is weer helemaal gecontroleerd en gefixed. En ik kreeg een leenauto mee. Goede service en vriendelijk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Correcte en duidelijk onderbouwde afhandeling van werkzaamheden

zie boven

super

schade gereden met mijn auto , bij auto Hommel langs geweest daar heeft Marcel alles perfect voor mij geregeld van verzekeringswerk tot schade reparatie toe. Het enigste wat ik moest doen was mijn auto weer terug ophalen na reparatie . alles top geregeld Thanks !!!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Prima Garage met uitstekende service

Voor de 1e keer grote beurt en APK laten uitvoeren bij niet merk dealer (Ford Fiesta). Prima ontvangst. Het vervangend vervoer was niet goed doorgekomen met het maken van de online afspraak, maar werd direct geregeld. Beurt en APK uitstekend uitgevoerd en goed advies gekregen wat er bij de volgende onderhoudsbeurt waarschijnlijk moet gaan gebeuren. Kortom een zeer tevreden klant en kom graag volgend jaar terug. Ga zo door Hommel

perfect

ik ben al heel lang klant dus het gaat goed ga zo door

Werd erg vriendelijk geholpen

Ook al bleek er één miscommunicatie te zijn in het afhalen is alles erop gezet zodat ik de auto toch kon meenemen.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.