Goede, persoonlijke benadering

We zijn prettig geholpen

Top garage

Geweldige service

Mooie auto garage met geweldig service en alles in overleg

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Je voelt je welkom en er word naar je geluisterd

Goede sfeer aardige medewerkers. Word goed geluisterd naar wat en hoe je dingen wilt . En eerlijk prijs voor de auto terug. Was bij meerdere bedrijven geweest voor het inruilen . En weer dus dat het bedrag voor de auto eerlijk en goed was. Goede service snelle service waar mogelijk is natuurlijk

Excellente service

Medewerkers denken mee om je goed van dienst te zijn en de juiste oplossing te vinden Zowel bij servicebeurt als bij schadeherstel.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk Luisterend oor meedenkend, staan altijd direct klaar bij vragen en hulp.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Goede auto voor een prima prijs

Ik zocht een goede 2e hands auto en werd vakkundig geholpen bij mijn keuze.

ok snelle apk keuring

goede service en behandeling voor een apk keuring

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en de onderdelen was snel binnen

Goede klandizie vriendelijke en snelle service top!

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

geweldig

het is een vakkundige garace

Altijd weer super!

Vriendelijk geholpen en uitstekende service! Ik kreeg m’n auto gewassen terug! Super!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

je word zeer goed te woord gestaan en geholpen

in een woord zeer goed kan niet beter

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Zeer goed net als altijd

Zeer goed geholpen net als altijd

• Reden bezoek: N.v.t.

Klantenservice gericht

Vriendelijk personeel, goede uitleg. Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel, goede service

Super!

Super geholpen, mijn eerste auto gekocht bij hommel! Ik raad het iedereen aan om hier te gaan kijken

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Fijn contact van begin tot eind

Na een occasion op gaspedaal.nl gezien te hebben, kwam ik bij Hommel terecht. Plezierig contact met verkoper Randy, eerst via de mail, daarna telefonisch. Foto's gestuurd van de inruilauto en op die manier tot een concept overeenkomst gekomen, zonder de auto gezien te hebben (aangezien we niet in de buurt wonen). Afspraak gemaakt voor proefrit waarbij de auto helemaal klaar stond om direct mee te nemen, indien deze zou bevallen. En dat was zeker zo! Erg schappelijk ook van hen om eventuele zaken die onder de garantie vallen via een lokale garage bij ons op te laten lossen iom Hommel. Dat trok ons over de streep. Al met al, zou ik Auto Hommel zeker willen aanraden, een goede ervaring!

Super service

Je wordt er altijd super vriendelijke geholpen

Deskundig geholpen

Kleine onderhoud en auto laten keuren. Er waren ook wat vernieuwingen nodig en zoals besproken alles op afgesproken tijd klaar. Een leuke verassing wat toen wij de auto ophaalde was de binnenkant van de auto gestofzuigd en de buitenkant door de wasstraat gehaald. Hommel beveel van ik iedereen aan. Wij komen er al meer dan 10+ jaren

Een goed gevoel

Als nieuwe klant ben ik op een prettige manier geholpen oor Randy bij de aankoop en inruil van mijn auto. Een duidelijke uitleg over de prijs en bij het ophalen van de auto was er alle tijd om het hele instrumenten paneel door te nemen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Fijn team dat altijd voor je klaar staat.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service en zeer klantvriendelijk

met de aanschaf van mijn toyota ayco ben ik zeer goed en netjes geholpen door kevin.en zal als er wat is of ik heb vragen zal ik altijd naar kevin vragen.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer klantvriendelijke en prettige service!

Onlangs heb ik een Toyota occasion aangeschaft bij Hommel. Ik ben zeer tevreden over de service bij Hommel. Er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en ik kreeg ook alle tijd en ruimte voor een proefrit. Voor mijn oude auto kreeg ik nog een nette prijs terug om in te ruilen. Bij de levering werd weer uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Al met al zeer tevreden met de service van Hommel en ik zou deze zaak dan ook zeker aanbevelen!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen met onderhoud op 14 januari en voor mijn vakantie op 2 januari tijd vrij gemaakt voor check omdat er aangegeven werd dat motorolie vervangen moest worden.

Vriendelijk en goed

Vriendelijk en goed geholpen. Tot nu alles na wens. De verkoper nam tijd voor je. Auto rijd perfect.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.