Uitmuntend

Fantastisch bedrijf met super bekame mensen en een hele fijne eigenaar . Die alle.ons zeer goed geholpen hebben. Gaat zo door Gr.Jo&Niek Braak

Helemaal goed

eerlijke service

Goede service en advies

Prettig en duidelijk.

Prettige sfeer

Ondanks dat het eerste contact moeizaam verliep heb ik in een goede sfeer een nieuwe TYC gekocht. Klantenservice staat hier hoog in het vaandel.

zoals altijd zeer goed

Ze doen wat ze beloven. Mijn ervaring is vanaf receptie tot verkopers en de eventuele back up is altijd prima gegaan. En niet om te vergeten, klinkt mischien raar, maar er zit Wiener melange in de koffie automaat.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede sfeer en goede informatie

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Vriendelijk en goede service

Jaren voor onderhoud en apk

Fijn en vertrouwelijke service

Voorbeeld in klantrelaties, hebben en nemen tijd om te luisteren en de beste service te bieden aan klanten, zelf zeer positief over prijs en kwaliteit van de service

Persoonlijke benadering

Fijne en vooral persoonlijke benadering door Randy. 1 minpuntje tot nu toe: achterin de auto is het niet goed schoongemaakt: soort kauwgomrest op hoofdsteun en viezigheid in hoekjes en uitsparingen wat niet hoefde. O, en Randy, de lichten gaan toch gewoon vanzelf uit ;)

Heel goed

Betrouwbare auto dealer

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Prima, helaas te ver weg voor mij

Vriendelijk en behulpzaam geholpen alleen jammer dat ik nog een keer terug moet komen voor een kapotte lampunit waardoor de autu niet apk gekeurd kon worden . Jammer dat dit te laat opgemerkt is Maar….ze hebben zelf contact met mij opgenomen om hier nog op terug te komen. Zij vonden dit ook heel vervelend en hebben mij daarom weer een volle tank benzine gegeven!! Kijk, dit noem ik nou service !!

Nette behandeling

Word netjes behandeld en doen alles zoveel mogelijk ontspannen en dus zonder haast zoals bij de keuken bedrijven.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Super goed ontvangen en te woord gestaan en geholpen. Extra moeite gedaan om de procedure te versnellen voor ons. Alle afspraken nagekomen!

Prima service.

Klantgericht, behulpzaam en goede service.

Vriendelijk personeel

Mooie zaak vriendelijk personeel. Keurige aflevering van de auto die ik heb gekocht.

Top service.

Goed advies. Komen gemaakte afspraken na

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Redelijk tot teleurstellend.

Zou iedereen aanbevelen om te kopen, niet onder de indruk van inzet van technisch personeel.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed bedrijf. Vriendelijke mensen.

Nieuwe auto gekocht, 2 auto’s ingeruild. Het was prettig zaken doen.

• Service N.v.t.

Simply the best !!

Klantvriendelijk , niet opdringerig . Fijne verkopers !!!!

Vakmensen

Vakmensen mee humor ,en lekkeruh kappoetjienooh

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Aardige mensen goed geholpen.

Heb een oude auto gekocht(cabrio) als hobby. Ben heel goed geholpen met alles. Auto was netjes gekeurd en gewassen. Beslist een klantvriendelijk bedrijf en echt de moeite waard om daar eens te gaan kijken !

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ik heb er al verschillende auto’s gekocht, je wordt er fantastisch geholpen, goed en vriendelijk personeel, ik ga zeker in de toekomst weer opnieuw bij hun een nieuwe auto kopen. Ik raad het zeker aan om er eens langs te gaan. Ik heb er 1 woord voor fantastisch ga zo door .

Vriendelijke mensen

Jammer dat er 1 afspraak niet is nagekomen er zou een kras bijgewerkt worden is niet gebeurd Bij onze auto

Vriendelijk ontvangen

Tot op heden positief

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.