perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het in mekaar rijden van mijn Sirion ben ik met raad en daad bijgestaan bij de aankoop van een nieuwe ondertussen geen kosten gehad voor vervangende auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik krijg bij dit bedrijf nog persoonlijke aandacht en adviezen. Bij reparatie of herstel wordt meegedacht met de klant naar de beste en meest voordelige oplossingen. Service is meer dan uitstekend. Ik voel mij er thuis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze ontzettende goede service kunnen bieden en altijd klaar staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je bij auto bedrijf hommel, niet behandeld word als een nummer maar als een serieuze klant, wie er al 3 keer een auto koopt bij hommel weet je zeker dat je goed rijd.En de nazorg, ze weten wie bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze staan altijd voor je klaar en zijn zeker niet duur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundigheid ,kwaliteit en service bovenaan staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service ongeevenaard is. Men staat altijd voor je klaar. Ik ben al meer dan 35 jaar klant van Auto Hommel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik de service ontzetten goed vind. Een prima behandeling door alle medewerkers. het is een 'feest' om naar Garage Hommel te gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst. Ziet er allemaal zeer verzogt uit. Duidelijke gegevens op de auto met prijs, km stand e.d.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een klantvriendelijk autobedrijf is met geweldige service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze een goede service hebben en daarbij zeer vriendelijk zijn. De accoisions hebben een zeer goede concurerende prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en goede ontvangst,heel goede service en kennis van zaken vakkundig op auto gebied.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er altijd over de prijs valt te onderhandelen en toch de vertrouwde service te geven.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben al jaren klant, heb ik een probleempje of kom ik zonder afspraak geen punt bij hommel er wordt meteen geholpen serves en kwaliteit staan hoog in het vandel van mij een dikke 10

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het hele team altijd voor je klaar staat niets is teveel! Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen? Ja bij auto Hommel te Etten-Leur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service. Klantvriendelijk personeel. Geen wachttijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je moet er eigenlijk zelf gaan kijken, dan zie je zelf waarom ik stem op Auto Hommel. Wat te denken van de service, de klantvriendelijk- heid, de wijze van bediening,niets is hier te veel en ze staan altijd voor je klaar,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service, de klantvriendelijkheid,de manier van werken, een luisterend oor hebben ze,eigenlijk te veel om op te noemen, ik zou zeggen ga er zelf eens een kijkje nemen dat weet je waarom ze voor mij de beste zijn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat je hier de Service nog echt service is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf en hun medewerkers\r\nNiets anders als lof.\r\nBijna al onze auto,s (4e auto ), van ons gezin bij Hommel gekocht\r\n+ onze ouders/grootouders 1x dus al totaal 5 wagens bij firma hommels gekocht. Dit zegt al genoeg\r\n

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.