Zeer goed!

Bekwaam Betrouwbaar Behulpzaam

Altijd goed en professioneel

Kim kom al meer dan dertig jaar bij Auto Hommel en ben altijd goed en professioneel geholpen. Men is heel klant Vriendelijk en respectvol naar de klanten toe.

Klantvriendelijk

Een primA garage voor een goede prijs.

Geweldig geholpen en geadviseerd

Goed geholpen en geadviseerd. Fijne medewerkers .koffie stond al klaar ophalen van auto was zo leuk .auto versierd met een mooie strik

Goede persoonlijke service

Onlangs een jong gebruikte auto gekocht bij van hommel. Goede service, fijn ontvangen en er werd alle tijd genomen om vragen te beoordelen en een proefrit was geen enkel probleem met de auto uit de showroom.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

we kochten op een plezierige manier een auto bij Auto Hommel

We kochten een Kia bij Auto Hommel, via Juli van Laarhoven om precies te zijn. Ze deed de verkoop met verve, op een professionele en pleziere manier. Daar kunnen ze bij andere garages nog iets van leren. Ook kregen we goed uitleg over alle toeters en bellen van de 'nieuwe' auto. Top dus!

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Je krijgt de tijd om goed rond te kijken. Je wordt goed geholpen, met het juiste advies. Met vragen kun je altijd bellen wat ik als zeer prettig heb ervaren

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima geholpen en goede service

Fijn geholpen bij de aanschaf van de gebruikte Mazda CX 5

Ik ben tevreden over de aanschaf van de gebruikte Mazda CX 5. Een klein minpuntje is dat bij de aflevering er een storing blijkt te zitten in de inklapbare buitenspiegels. Om het probleem op te lossen zijn er nieuwe onderdelen besteld en ik heb er alle vertrouwen in dat het probleem binnenkort opgelost word.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

De verkoop is prima geregeld en toegankelijk. Over de aflevering heb ik wel wat opmerkingen.

Bij de aflevering van onze Toyota c-HR vroeg ik wat dat aparte zwarte plaatje aan de sleutel betekende. Ik kreeg als antwoord "daar moet je zo nodig even op drukken". Ik dacht dat het met de startknop te maken had en heb niet verder gevraagd. Korte tijd later, op 2 november, deed ik de achterklep open en na enige tijd ging er een alarm af. Ik wist niet wat ik daarmee moest maar dacht toen opeens aan dat knopje. Dat ging met een aantal keer drukken goed tot een paar dagen later ik weer alarm had en ondanks drukken sloeg de auto op de grendel. Na veel proberen jullie gebeld en toen bleek ik het niet ter plaatse op te kunnen lossen. "Bel de alarmdienst maar, die haalt de auto wel op" zei men. Ik had kort daarop een afspraak dus ik kon daar niet op wachten. Dus na veel proberen lukte het ontgrendelen toch en toen ben ik direct naar de garage gereden. Batterijtje moest vervangen worden ? Daarna knipperde er een groen lichtje wat er voorheen niet was. Dat had toch bij de aflevering gecontroleerd moeten zijn ? Ik heb toen meteen gemeld dat de bediening van de rechterachterruit defect was en ik nog geen verloopstekker had. Dat zou besteld worden. Tot op heden heb ik daar nog geen reactie op gehad ?? Met vriendelijke groeten, Hans van Haaster

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk personeel,wat deskundig is en meedenkt met de klant.

Wij zijn door Randy van de Poel zeer goed ontvangen.en geholpen. Geen druk op de verkoop, maar hij gaf wel duidelijk voor en nadelen aan. De aanschaf van een auto is voor velen een grote uitgave, ook voor ons,maar wij hadden een goed gevoel bij deze aankoop. Na een kleine week zijn we zeer tevreden over deze Toyota, na misschien wel 40 jaar Renault gereden te hebben.

Geweldige service en vakkennis

Nu we aan de pensioengerechtigde leeftijd zijn gekomen, is het niet meer nodig om twee auto’s te hebben. In overleg met Hommel hebben we deze twee ingeleverd en er een nieuwe op de toekomst gerichte auto voor terug gekocht. Eerlijke prijs voor de twee auto’s gekregen, die overigens ook bij Hommel gekocht zijn en/of in onderhoud zijn geweest. Dit altijd naar tevredenheid. Geweldige service en goede vakkennis. We zijn supertevreden en blijven naar Auto Hommel gaan.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Nieuwe auto gekocht, prima bevallen

Snelle reactie van de verkoper, prima prijs gekregen voor mijn oude auto. Geen opdringerige verkoop en stuk professioneler en vriendelijker dan de grote concurrenten.

• Service N.v.t.

Netjes en goed geholpen.

Bij de aanschaf van onze nieuwe auto zijn wij netjes en goed geholpen door Randy. Goede uitleg gekregen van de auto, alleen op het laatst moesten we naar buiten omdat de auto's die buiten stonden naar binnen moesten. Dus vond de verdere uitleg buiten plaats.

Gewoon goed

Zoals altijd goede service ,verkoper rand prima beleefd ,verstand van zaken ,gewoon ,de andere verkoopster ,juli ,een beetje amicaal, teveel je en jij ,mij maakt het niet uit ,maar ik kan mij voorstellen dat vooral oudere mensen dit niet zo op prijs stellen,

Fijn autobedrijf. Eerlijk en klantgericht

Top !

Heel fijn geholpen door Juli bij de aankoop van onze Toyota Yaris. Juli is deskundig, zij luistert goed naar de wensen van de klant, is geduldig en stelt de klant op hun gemak. Wat wij ook heel fijn vonden is geen opdringerige verkoop tactiek.

Erg prettig

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Kennis, klantvriendelijk en echt meedenken in de beste keuze. Enorm geholpen door verkoper Randy. Ontzettend blij en tevreden! En de service is top geregeld. Zeer tevreden klant hier.

Prima geholpen.

Ruime keuze aan gebruikte auto’s.

gewoon goed

een bedrijf dat weet hoe men met klanten op moet gaan korte lijntjes ga zo door

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Super vriendelijk professioneel geholpen. Zeker een aanrader om een auto te kopen en te onderhouden!!! Super vriendelijke mensen allemaal

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

super

klantvriendelijk. worden altijd goed geholpen

Betrouwbare service

Fijne aandacht voor details, goede service en reële offertes.

ik ben goed geholpen

ik ben 100% tevreden

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.