Keurig netjes. Eerst gebeld voor het vervangen van banden, maar dat regelen we zelf. Geen enkel probleem. Rest van de beurt goed gedaan. Leenauto meegekregen, en een update van het navigatiesysteem gratis. Bedankt voor de service.
Alles was goed en duidelijk afgesproken van te voren
Goed netjes geholpen.
altijd een warm welkom, en een prima service. klasse
Zeer mooi bedrijf, vriendelijk en goede communicatie. Ik ben zeer tevreden. Het fijne is dat je de gekochte auto, gelijk op naam kan zetten bij Hommel. Scheelt toch een rit naar het postkantoor.
Vriendelijke mensen, behulpzaam bij het wijzigen van de automatisering e.a. dingen voor onhandige autogebruikers. Goede service.
25 oktober bezichtiging Audi a4 na eerste gesprek met de jeugdige verkoper Thomas en proefrit hadden we naar alle tevredenheid besloten de auto te kopen. de afhandeling en inruil van onze auto was ook zeer prettig te noemen.
Ik kwam voor een occasion en ben goed en zonder verkooppraatjes geholpen. Ook de inruilwaarde van de andere auto was gelijk goed. Kortom een goed en betrouwbaar gevoel aan overgehouden en je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie !.
Klantvriendelijke medewerker die met ons mee dacht over de mogelijkheden en ruimschoots de tijd voor alles nam.
Wij hebben veel ellende gehad met een auto, maar zijn daarbij erg geholpen, gesteund met raad en daad en op een eerlijke manier. Vakmanschap, eerlijk advies en soms wat humor worden goed verenigd. Al met al al 20 jaar tevreden klant!!
We hebben zaterdag een proefrit in een auto gemaakt Zonder problemen kregen we hem mee
Goede service en prettige gastvrijheid.
ze bellen altijd netjes om te melden als er bijzonderheden gevonden zijn.
Zoals altijd uitstekende service!
Zie boven
We hebben een Toyota Yaris gekocht bij deze garage. Er werd goed advies gegeven en alles werd keurig netjes geregeld. Zeer vriendelijk personeel.
Ik heb er nu mijn 2e auto gekocht, verkopers nemen alle tijd voor je, ook de andere medewerkers staan altijd voor je klaar. Prijzen voor onderhoud zijn niet te duur.
Goede service, heldere uitleg over wat er gedaan wordt en betrouwbaar in hun werk.
AVICE, Wij zijn tien jaar vast klant bij Auto Hommel, tot volle tevredenheid. Bij Patrick Hommel kochten wij op Hommels Autoshow onlangs een gebruikte Toyota Yaris Hybride. Wij danken het hele HOMMEL team voor het jarenlange vertrouwen...…..en deze zeventig plussers breien er voorlopig alvast 10 jaar bij.. ja toch. Voor ons is; AUTO HOMMEL BETROUWBAARHEID OP 4 WIELEN.. punt uit.
Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan deze verkoop en aankoop van de auto’s. Met name de verwerking en afhandeling van het totaal heb ik als Zeer positief ervaren. Met vriendelijk groet, Wim Dijkman
Prettig en altijd vriendelijk ze staan altijd voor je klaar
Heel goed
Prima ontvangen en een correcte service. Vriendelijk personeel.
door een vervelende klant vind ik knap dat de werknemer alert en heel rustig bleef en het mooiste werd gesteund door collega's knap hoor goed gehandeld.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.