Heel fijn betrouwbaar bedrijf.

Wij hebben onze auto's bij Bram Hommel gekocht en in onderhoud gelaten, wij zijn daar zeer tevreden mee! Je kunt altijd op autobedrijf Hommel rekenen, de wachttijd als je met iets komt is minimaal. Er is vaak een vervangend vervoer voor handen. Ideaal. Heb autobedrijf Bram Hommel al meerdere keren succesvol aangeraden. Onze dochter heeft haar 1e en 2e auto bij autobedrijf Patric Hommel gekocht. ook omdat zij daar zeer tevreden over is.

• Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Goede, vriendelijke en vakkundige service!

Dit is nu mijn derde auto die ik bij Hommel gekocht. De service is prima! Bij kleine dingen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lamp, kan altijd tussendoor. Vriendelijk personeel, kortom een fijn bedrijf!

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Een bedrijf waar je blindelings op kunt vertrouwen.

Voor het goed functioneren van een bedrijf heb je tevreden klanten nodig. Prettig eerlijk zaken mee te doen.

Hulpvaardig en betrouwbaar.

Personeel is meedenkend en geeft aan wat het beste binnen je budget past. Goede uitleg wat betreft plus en minpunten.

super goed

voor de tweede keer heb ik gekozen voor een occasion bij jullie autobedrijf voor de rustige betrouwbare manier waar op ben geholpen om mijn keuze te maken en ben zeer tevreden met mijn aankoop dank je wel

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Uitstekende service en denken enorm mee!

Hartelijk ontvangst na snelle reactie op een mail en telefoongesprek. Werd enorm meegedacht om de deal rond te krijgen. Konden de volgende dag de auto al ophalen. Het bloemetje voor mijn vrouw maakte het af.

Super!

Zeer net bedrijf, geduldig, goede uitleg. Of je nu wel of niets koopt maakt niet uit. Auto oplevering is een feestje, ook al is die niet nieuw. het blijft altijd veel geld en dan is het leuk dat ze hun best doen. Aangename sfeer binnen het bedrijf

Volgens afspraak gedaan.

Je wordt vriendelijk telwoord gestaan krijgt vervangend vervoer en wordt gebeld wanneer je auto klaar is.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Weer prima geholpen!

duur goede service

goede service wel duur

heel goed

goede service, vriendelijke benadering. eerlijk bedrijf.

Betrouwbaar en vakkundig

Zie boven

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Fijn dat mijn auto een jaar vooruit kan.

Fijne ontvangst en afhaal. Alleen rekening had ik niet zo hoog verwacht. Op de hoogte brengen van de reparaties (wat toch moest gebeuren om door de keuring te komen) had ik wel fijn gevonden. Dat gebeurde de voorgaande jaren wel namelijk.

Kan beter

Het is al het 3de jaar dat ik laat op de dag moet bellen of mijn auto misschien al klaar is

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Wordt altijd goed geholpen en de service is altijd goed

Geweldig bedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goed werk afgeleverd

Deze keer kwam ik voor schade aan mijn auto, een vrijblijvende offerte werd zeer snel naar mij toegestuurd via e.mail. De afwikkeling daarna voorliep voorspoedig. Zo door gaan en de klant blijft tevreden.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  • Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Prima en ongedwongen sfeer.

Prima ontvangst en geholpen door verkoper Ronnie. Ongedwongen sfeer. Proefrit direct mogelijk. Inruil van vorige auto ging soepel. Aflevering ging volgens afspraak. Zowel qua tijd als besproken puntjes op de i. Woon 5 kwartier van het bedrijf af maar volgende APK en beurt bij Hommel is zeker een optie. Na de aflevering onderweg naar huis bleek: Tank had bij afleveren wat voller mogen zijn en ruitenwissers zijn aan het eind van hun levensduur.

Top!

Super goeie service, alles duidelijk en netjes geregeld!

heel goed

prima ontvangst zowel per telefoon als persoonlijk Ronnie is een zeer aangenaam mens hij staat open voor je verhaal. De auto is netjes afgeleverd en mooi gewassen alles prima Ik ga de auto omtoveren tot camper en als dat klaar is kom ik hem laten zien .De vlaai was een verrassing en heeft gesmaakt BEDANKT

• Welke vestiging heeft u bezocht: Daihatsu – Toyota - Suzuki: Handelsweg 5

Menselijke, deskundige en spoedige service

Een deskundige service waarbij er geluisterd wordt naar wat je nodig hebt. Een prettige afhandeling waarbij je op de hoogte gehouden wordt van tussentijdse stand van zaken. Een leuk, professioneel en vaardig team. Ik kan uit eigen ervaring mensen enkel aanraden hier te komen als je een auto nodig hebt waarbij je ook zeker bent van een goede nazorg.

Tevreden

Prettige ontvangst en afwikkeling van zaken.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  • Welke vestiging heeft u bezocht: Alle merken: Penningweg 1

Eerlijk, professioneel en betrokken!!!

Dennis (Vingerhoets) is de eerste (auto)verkoper die me oprecht, open en eerlijk heeft geholpen. Geen commerciële mooie praatjes, maar eerlijk duidelijk en professioneel advies. Hij is rustig en bescheiden in zijn benadering, maar tegelijk zeer professioneel en betrokken ! Hij weet precies waar hij het over heeft en heeft me uitermate geduldig en vakkundig geadviseerd. In deze commerciële wereld is het een verademing om zo persoonlijk en eerlijk geholpen te worden! Een zeer integere en positieve persoon die zijn vak verstaat!!! Complimenten!!! Ik kom zeker terug!

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.