Goede net service, vriendelijk en ook nog gratis wasbeurt. Mijn auto is weer top in orde.

super kom er al jaren

prettig

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed geholpen met keuze van een gebruikte auto

Wij zijn op nieuw bij Hommel geslaagd voor een mooie occassion. Na positieve ervaringen de laatste 10 jaar was garage Hommel onze eerste keuze. We zijn goed geholpen. In alle rust hebben we allerlei auto's besproken en geprobeerd.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Je kan altijd terecht,prima service,betrouwbaar

Zie boven

Fijn geholpen bij auto Hommel

We konden snel terecht nadat we een auto hadden gezien zodat we gelijk proef konden rijden. Twee weken later kon ik de auto mee naar huis nemen volgens de gemaakte afspraken.

Goede Service

Werd vriendelijk geholpen. Service was goed!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Positiever dan positief. 10 met een griffel.

Na heel veel zoekwerk uitgevonden dat hier de auto van mijn keuze aanwezig was. Gebeld, afspraak gemaakt en een heel fijn verkoopgesprek gehad met Randy. Na uitvoerig beraad een Toyota Yaris Cross gekocht. Geen standaard verkoper met heel veel verkoopbla bla maar een eerlijk verhaal waar ik wat aan had. Vandaag de auto opgehaald. Alle afspraken keurig netjes nagekomen, trekhaak en andere claxon gemonteerd. En als klap op de vuurpijl een gigantische feestelijke strik. Een hele fijne ervaring, mede door verkoper Randy. Ik dank auto Hommel heel hartelijk en ik ben superblij met mijn nieuwe auto. l

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Erg vriendelijk, meedenkend en een duidelijke uitleg.

Onlangs heb ik hier een Toyota Yaris Cross uit 2024 gekocht, bij Ido. Erg vriendelijk en meedenkend. Na aankoop van de auto heb ik een duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Uitstekende koopervaring

Met persoonlijke aandacht en kennis van zaken een auto gekocht. Zeldzaam maar toch gevonden een gezellig bedrijf aangevuld met ruime keuze van goede merk autos voor veel rijplezier. Altijd meedenkend voor een passende auto keuze voor elk budget.

goede garage

Vriendelijk personeel, mooie verbouwde showroom.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wederom perfect geholpen .

Kom al jaren bij hommel en altijd naar tevreden heidgeholpen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service. Vriendelijk en eerlijk en zal.zeker voor een nieuwe auto terug gaan bij Hommel

Heel goed

Is prima geregeld

Er word in over legt met de klant gedaan als er iets moet worden gedaan

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Uiterst tevreden.

De medewerkers zijn altijd uiterst vriendelijk. Ik ben snel, goed, professioneel en vriendelijk geholpen.

Super service

Super goede service en heel klantvriendelijk

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Betrouwbaar deskundig bedrijf , die nakomen wat zij zeggen !

Je kunt op prettige en ontspannen wijze zaken doen met hen . In mijn geval met verkoper Ido V . De gekochte auto ,stond piekfijn verzorgd klaar bij aflevering , en mij werd op deskundige wijze uitgelegd hoe e.e.a. werkt en waar ik op moest letten. Kortom heb een goed gevoel over mijn aankoop en bij het bedrijf Auto Hommel. P s : Ze hebben een goede kop koffie met wat lekkers !

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Personeel heel vriendelijk! Als klant zijn wij super goed en vriendelijk geholpen. Ook goede service ....auto gekeurd,en een servicebeurd gehad ...maar dan ook nog de auto super mooi gewassen enz,nu dankjewel allen voor jullie goede inzet! Vriendelijk groet!

Fijne garage.

Wij hebben onze eerste voertuig bij auto Hommel gekocht. Zo wel de verkoop en mensen in de zaak vriendelijk. Voor wat puntjes later terug geweest en werd netjes afgewerkt.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijk en netjes geholpen met mijn vragen over de auto

Goede en vriendelijke auto garage

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

vriendelijk, correct en goed

vriendelijk , correct en goed

Altijd klantvriendelijk en hulpvaardig

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vakkundig geholpen, open en eerlijk

Iedereen zet een extra stap om goede service te geven. Open communicatie. Mooie voorraad aan auto's. Uiteindelijk weggegaan met een mooie auto en een goed gevoel.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Behulpzaam, snel en goed!

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Prettig contact en auto wordt prima onderhouden!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijn garagebedrijf met zeer vriendelijk personeel

Mijn auto, Toyota Aygo X, was toe aan kleine onderhoudsbeurt. Leenfiets of auto was mogelijk . Ik heb daarentegen gewacht in prettige wacht/leesruimte waar koffie, thee en tijdschriften ruim voorradig waren. Auto werd voor marktconforme prijs weer up-to-date gemaakt. Wat opvalt bij Hommel is de supervriendelijke ontvangst en behandeling. Hier voel je jezelf welkom!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over auto Hommel!

Top service.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.