Laden reviews...
696 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de duidelijke communicatie. De service wordt als betrouwbaar en persoonlijk ervaren. Er zijn veel meldingen van langdurige klantsrelaties en vertrouwen. Het bedrijf wordt gezien als een betrouwbare plek voor aankoop en onderhoud.
Ik ben heel tevreden. Goede garage
15 July 2026
Ria
ETTEN-LEUR
Nog net voor mijn vakantie probleem opgelost! Dank.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Nick
ETTEN-LEUR
Doen geen onverwachte en niet afgesproken zaken en overleggen eerst alles. Fijne en betrouwbare vak garage.
Edgar
Breda
Ik ben zeer goed geholpen met de aanschaf van een andere auto. Ook heb ik mijn oude auto ingeruild. Keurig bedrijf en erg vriendelijk personeel.
Natasja
Rucphen
Zeer tevreden goede service vriendelijk personeel
Angelique
Etten-Leur
Goede ontvangst, klantgericht, goede service.
11 July 2026
Paul
Prima geholpen
11 July 2026
Mieke
TILBURG
Gisteren mijn 4e auto die ik bij Hommel gekocht heb opgehaald, het eerste praatje gemaakt met Randy. Auto gekocht en Randy heeft hem afgeleverd, alles weer goed geregeld dus met een mooie rode yaris cross en kistje lekker bier naar huis vertrokken.
Kees
OUDENBOSCH
Van inruil (nette inruilprijs) tot levering en aftersales gewoon top!
Christ
ETTEN-LEUR
Aanbeveling banden van de fietsen oppompen on de showroom
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Jos
ETTEN-LEUR
Vakantiecheck Zafira. Geen wachttijd, gelijk geholpen. Ben bakkie koffie gaan drinken en binnen een uur stond ik weer buiten! Ben pas jaartje klant bij garage Hommel, maar tot nu toe erg tevreden wat service betreft.
Frans van Ierssel
Etten-Leur
Makkelijk een afspraak te maken, er wordt gedaan wat is afgesproken. Kundige monteurs die, snel en netjes werken. Aan de balie, vriendelijke mensen, die met je meedenken en flexibel zijn. Topplek!
Corné Aarts
ETTEN-LEUR
Auto, een VW Tiguan, was toe aan een onderhoudsbeurt / vakantie beurt. Na gemaakte afspraak en ineens 5 brandende lampjes snel voor onderhoud naar Auto Hommel. Bij doormeten werd het probleem snel gevonden en verholpen. Nu de onderhoudsbeurt is verricht rijdt de auto weer als vanouds, een echt zonnetje op de weg!!
9 July 2026
johannes
ETTEN-LEUR
Onderhoud na behoren uitgevoerd. Tevreden mee. Fijn dat ik met gratis koffie kon wachten tot het klaar was.
8 July 2026
Michel
Rijsbergen
Klant vriendelijk super
8 July 2026
Leo
YERSEKE
Fijn personeel goede afspraken. En ja de prijs daar wordt je nergens vrolijk van! Goede uitleg wat ze gedaan hebben.
Anja
ETTEN-LEUR
De afspraak voor onderhoud gaat zoals is gepland en er wordt uitleg over de factuur gegeven.
Trudi
ROTTERDAM
Afspraken worden nagekomen. Goede service en klantvriendelijk
Patrick
ETTEN-LEUR
Apk en onderhoud uitgevoerd, super snelle service.
Regina
ETTEN-LEUR
Ik werd snel geholpen, het probleem was snel opgelost.
A
Alleen maar positieve ervaring
Johan
Etten-Leur
Onlangs hier een auto gekocht en zeer tevreden over de service. Ze nemen echt rustig de tijd voor je en denken constructief mee om de perfect passende auto te vinden. Geen opdringerige verkoop, maar eerlijk en deskundig advies. Absoluut een aanrader!
Henk
Klaar terwijl ik wacht
2 July 2026
Willem
Putte
Onze ervaring was wederom zeer goed wij komen uit Dordrecht en kunnen bij beurt en apk wachten onder genot van een goed kopje koffie. De service en klantvriendelijkheid is een reden dat wij steeds terug komen. Proficiat met jullie 50 Jarig bestaan! Top! Fam. L den Toom
2 July 2026
L den Toom
DORDRECHT
Onlangs heb ik een auto gekocht bij Auto Hommel en ik ben erg tevreden. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en eerlijk geholpen. Er werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en de auto rustig te bekijken en proef te rijden. Alles verliep soepel en professioneel. Bedankt voor de uitstekende service. Ik kan Auto Hommel van harte aanbevelen! Met dank, Alexander Panov
1 July 2026
Alexander Panov
Bergambacht
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn!
1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1.
Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling.
Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur