Geen enkele klacht.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.352 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de duidelijke communicatie. De service wordt als betrouwbaar en persoonlijk ervaren. Er zijn veel meldingen van langdurige klantsrelaties en vertrouwen. Het bedrijf wordt gezien als een betrouwbare plek voor aankoop en onderhoud.
Geen enkele klacht.
Frans
Prima ga zo door
Bobby Tahapary
ST. WILLEBRORD
In de buurt van Veendam (Groningen) per ongeluk Ad-blue "getankt" Auto is vanaf daar naar Hommel vervoerd. Gebeurde allemaal vlak voor onze vakantie. Het was een enorm werk om de tank schoon te maken, maar Auto Hommel heeft dat snel en vakkundig op tijd voor mijn vakantie volbracht en mij steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het herstel. Groot compliment voor dit bedrijf.
1 October 2026
Marcel
BREDA
Fijne ervaring, vriendelijke ontvangst en ook zo geholpen. Aanrader!
S
Breda
Als is goed gegaan kan weer een jaar vooruit
Jolanda
Etten-Leur
Zoals altijd tevreden na kleine onderhoudsbeurt en apk. Fijn dat je auto ook stralend gewassen voor je klaar staat.
Pally
Keurige afhandeling
Kees
ST. WILLEBRORD
Zeer persoonlijk en goed geholpen
Aanschaf gebruikte auto
Jan
Ulvenhout
Mooie zaak om te zien en vriendelijke mensen
Hennie
St. Willebrord
Stond afgelopen vrijdag met pech, goed geholpen door Auto Hommel met een vervangende auto.
John
BERGEN OP ZOOM
In de ochtend startte mijn Toyota C-HR helaas niet. Na contact met CarProf werd er ontzettend snel een monteur van Auto Hommel naar mijn huis gestuurd. Hij heeft de auto weer gestart door de accu te starten, waarna ik direct naar de garage mocht komen. Bij Auto Hommel werd ik meteen geholpen en is er direct een nieuwe accu geplaatst. Ik voelde me vanaf het eerste contact serieus genomen en goed geholpen. De communicatie was duidelijk, de service ontzettend snel en iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn om op deze manier geholpen te worden wanneer je onverwacht met een probleem staat. Echt topservice en absoluut een aanrader! Heel erg bedankt voor de snelle hulp!
29 September 2026
Nadine
Etten-Leur
Naar volle tevredenheid behandeld al vond ik het uurtarief van de garage zeer pittig!
28 September 2026
J.
Etten-Leur
Er wordt goed meegedacht over oplossingen in welke vorm dan. Snelle hulp en zeer betrouwbaar.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
26 September 2026
Johan
Breda
Door Thijmen beide keren super geholpen! Fijn in de omgang en adviseert niet alleen vanuit bedrijfsoptiek. Al met al super fijne ervaring voor het kopen van mijn eerste auto!
Aanschaf nieuwe auto
26 September 2026
Magda
Bergen op Zoom
Erg klantgericht! Er wordt goed meegedacht. Communicatie is snel en top! Zeer goede after sales!
Marcel
Born
Geholpen zoals je geholpen moet worden!
Martijn
Oosterhout
Vriendelijke service medewerkers (vooral Marcel) wel wat duur , maar voor niks gaat de zon op. Ik ben lang bij ,n andere garage geweest, maar je komt toch altijd weer terug. Met de beste groet : Piet van den Broek
Piet van den Broek
ETTEN-LEUR
Vanaf moment 1 tot het eind zijn wij goed geholpen bij Auto Hommel. De verkoper, Ido, was zeer vriendelijk, gastvrij en stond open voor alle vragen die wij hadden bij de aanschaf van onze nieuwe auto.
Aanschaf nieuwe auto
22 September 2026
Jasper
's-Gravenhage
ik kon dezelfde dag al terecht voor een kleine reparatie. Het werd snel en vakkundig gedaan.
22 September 2026
Frank
OOSTERHOUT
Altijd even vriendelijk en rustig. Tijd om vragen te beantwoorden, enz. Carprofdealer vlak bij huis (10m minuten lopen), maar ga toch altijd naar Auto Hommel.
21 September 2026
Piet
RIJSBERGEN
Ik ben goed , vriendelijk en uitstekend geholpen.
21 September 2026
Ingrid Pelders
ETTEN-LEUR
Fijne zaak, personeel wat met je meedenkt, vriendelijk en hulpvaardig. De werkzaamheden zijn altijd correct uitgevoerd. Na afloop wast men de auto ook nog .Helemaal goed !
20 September 2026
Patrick heijnen
19 September 2026
Jan
BOSSCHENHOOFD
Kan altijd snel terecht, sloeg wel stijl achterover toen ik hoorde wat een dimlicht tegenwoordig kost....
18 September 2026
Marjon
Zevenbergen
Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn!
1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1.
Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling.
Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.
Penningweg 1
4879 AE Etten-leur